Ρε αυτο το ντοκιμαντερ του BBC που το βρισκουμε? Παλαιοτερα το ειχα δει οταν το ειχε δειξει η τηλεοραση:lol:
Μην παραμυθιαζομαστε επειδη ειμαστε στους ισχυρους και γλυτωνουμε Γαλλια, Πορτογαλια, Ρωσια (Αν και Πορτογαλια δεν θα μας χαλαγε:lol:). Θα πρεπει να φτυσουμε αιμα για να περασουμε
Κυριακος 4 μηνες εξω… αν ημουν παραγοντας της Λιβερπουλ θα ειχα παθει εγκεφαλικο… Οι παικτες ειναι η γυναικα οι ομαδες ειναι ο αντρας και οι εθνικες ο εραστης… οτι μαλακια και να γινει, το κοριτσι ο κερατας θα το πληρωνει:lol:
Κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα, δεν ειναι δυνατον οι ομαδες να ξοδευουν τεραστια ποσα και να σακατευονται οι παικτες με τις εθνικες. Καλα κανουν στο NBA και ζητανε εγγυησεις για τους διεθνεις
Με πήρε ο ύπνος, είχα να κοιμηθω τόσο νωρίς απο τα βαφτίσια μου. Πόσο ηρθε? Τα πηγαίναμε καλα στο πρώτο, άνετο προβάδισμα απέναντι σε μια απο της καλύτερες ομάδες της δυτικής Ευρώπης. Νταξει, δεν σκοτονωντουσαν κιόλας οι δικοί μας μην τσακιστει και κανένας σε τόσο αδιάφορο ματς. Πρεπει να τους ρίξαμε τουλάχιστον άλλο ένα που είδα πολύ αργότερα στις ειδήσεις, ένα υπέροχο γκολ του Παπαδόπουλου, πρέπει να ήταν το πρώτο του ή κάνω λάθος?
Και ο Οττο ήταν ενθουσιασμένος απο την ομάδα, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε σε κάποια φάση προς το τέλος πρέπει να ήταν, που σηκώθηκε απο τον πάγκο και ήταν τόσο συνγκινημένος που το μπουκάλι που κράταγε του γλύστρησε απο τα χέρια.
Ειμαι πολύ αισιόδοξος, μας περιμένουν μεγάλες στιγμές…
Ολοι (κοσμος, εφημεριδες) γκρινιαζουμε οτι παιζει χαλι μπαλα η Εθνικη. Δεκτο 100% φαινεται ολοι μας εχουμε χορτασει μπαλαρα απο ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακο…
Οι νικες αυτων των 3 ομαδων οταν επιτυγχανονται με το στανιο και με φρικτη μπαλα ολοι μιλαμε για “επαγγελματικη νικη” και θα “ρολαρει η ομαδα” κτλ… Οταν τα κανει η Εθνικη η γκρινια βαραει ταβανι.
Η Εθνικη δεν εχει αυλοκολακες στις εφημεριδες ουτε φανατικους οπαδους και ειναι ευκολο να πεσει το κραξιμο
Σφάλμα και του διαιτητή. Όταν περιμένει να γίνουν 5 τάκλιν με τάπες για να δώσει την πρώτη κάρτα, αναμενόμενο είναι κάποιος να τραυματιστεί σοβαρά. Κάμποσοι παίκτες μας χθες δέχτηκαν δολοφονικά τάκλιν από τους ερασιτέχνες του Λουξεμβούργου.
Όπως κι αν έχει, στα μπαράζ θέλω η Εθνική να προκριθεί με όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλιώς να μην προκριθούμε καθόλου. Πασούλες από το δεξί μπακ στο αριστερό και μετά πάλι στο δεξί, δε θέλω να δω ξανά… Χθες, την περισσότερη κατοχή της μπάλας την είχε ο Σηφάκης…
Πρώτον οι περισσότεροι γκρινιάζουμε για τις “επαγγελματικές” νίκες των ομάδων μας ειδικά απέναντι σε αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας. Θυμίζω το Ολυμπιακός-Σέριφ, το Ντιναμό-ΠΑΟ. Στον Ολυμπιακό έφυγε ο Κετσπάγια λόγω κακού θεάματος και ήρθε ο Ζίκο για επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ στον βάζελο, είναι πρώτοι με 6 στα 6 και πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι επειδή η ομάδα “δεν παίζει μπάλα”.
Η Εθνική και ο Ρεχάγκελ στις επιτυχίες (δηλ. 2004 και για 2-3 ακόμα χρόνια) είχε άπειρους αυλοκόλακες και αρκετούς “χάνους” που έχαφταν όλα αυτά που γράφονταν. Θυμάμαι πριν 2 χρόνια να γράφω κριτική για τον Ρεχάγκελ σ’ αυτό το φόρουμ και πολλοί να αντιδρούν γιατί δεν σέβομαι τον προπονητή που μας έφτασε στην κορυφή. Τώρα έχουν πέσει πολλές κωλοτούμπες, αλλά έτσι γίνεται πάντα στη ζωή.
Εδώ όμως θα ήθελα να πω ότι η χτεσινή μετάδοση του αγώνα ήταν εμετική. Δε λέω, δημοσιογράφος είσαι, κάνε και κάνα-δυο σχόλια αλλά χτες ο Σωτηρακόπουλος με τον Σπυρόπουλο επί 90 λεπτά χλεύαζαν τον Ότο. Οι πρώην γλείφτες του να μην ξεχνιόμαστε. Και μιλάμε για το σινάφι που άμα τους κάνεις την ΠΑΡΑΜΙΚΡH κριτική για το πώς πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους μιλάνε αμέσως για “λογοκρισία” κτλ. Αηδία με πιάνει…
Τελικά δεν είναι ρήξη, κάκωση είναι και θα μείνει 3-4 βδομάδες εκτός.
Σωστό και για να επανέλθω σε αυτά που έλεγα παραπάνω, κατανόησα πλήρως την αντίδραση του Ρεχάγκελ για τα σκληρά μαρκαρίσματα. Την ίδια στιγμή οι δυο καραγκιόζηδες του Mega χλέυαζαν με άφθονη δόση κρετινισμού “τι να κάνουμε, να τον περάσουμε δικαστήριο τον φουκαρά?”.
Και εκτός από το ότι δεν προστάτεψε τους παίκτες, για μένα είναι και από τους κυρίως υπεύθυνους που το παιχνίδι δεν έπιασε ποτέ ρυθμό. Υπάρχει σοβαρός λόγος που το τράβηγμα του παίκτη στην αντεπίθεση τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Αν δε το τιμωρείς, απλά αναγκάζεις τις ομάδες να παίζουν συνεχώς απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Έχασα το μέτρημα στο πόσες κίτρινες έπρεπε οι του Λουξεμβούργου να πάρουν και ο διαιτητής τις έκανε γαργάρα.
Εδώ νομίζω δεν έδωσε καν κάρτα σε ένα κλάδεμα στο Τοροσίδη που ήταν για να του κόψει τη μπάλα και απευθείας κόκκινη, τι να λέμε τώρα;
οι QOTSA εχουνε γραψει ενα τραγουδακι καταλληλο για τετοιες περιπτωσεις… χαχαχα
Go with the flow… :lol::lol::lol:
περα απο την πλακα πριν απο το ματς με την ελβετια που ειχαμε κερδισει (δεν θυμαμαι ποιους) μιλαγανε για επαγγελματικη νικη ενω απλα δεν βλεπομασταν…
τωρα τα γυριζουν δηλαδη ε??? ε βεβαια πως θα πουλησουν? οτι θελει ο λαος…
+1000 για τους γλείφτες. Ακριβώς αυτό το τελευταίο όμως απκαλύπτει την επιδερμική προσέγγιση για το άθλημα. Κοινώς, δεν έχουν ακουμπήσει ποτέ τόπι στη ζωή τους για να ξέρουν ό,τι όσο κακός κόουτς και να 'ναι ο προπονητής (ο Ότο), τους παίχτες του πρέπει να τους υπερασπίζεται πάση θυσία.
συμφωνω και εγω.ο σωτηρακοπουλος με τον αλλο χλευαζαν ολη την ωρα τον ρεχαγκελ(ενω πιο παλια τον στηριζαν).με ειχαν εκνευρισει τοσο που εβγαλατον ηχο και το εβλεπα στην μουγγα το ματς.ειναι μονο δικη μου εντυπωση οτι το 90% των σχολιαστων στην ελληνικη τηλεοραση δεν ξερουν μπαλα?
Οι σχολιαστες στην Ελλαδα ηταν ανεκεθεν ασχετοι και παντα γλυφουν εκει που φτυνανε… Η το αντιθετο… Ο Ρεχαγκελ καλα εκανε και αντεδρασε ετσι στα ‘‘δολοφονικα’’ χτυπηματα των αμπαλων, αλλα το θεμα ειναι οτι η ομαδα δεν βλεπεται… Η μπαλα που παιζουμε ειναι η χειροτερη απο οταν ηρθε ο Ρεχαγκελ και δεν βλεπω κατι να αλλαζει. Τα κολληματα του ειναι απιστευτα, ευχομαι τουλαχιστον στα μπαραζ να παιξουμε λιγη μπαλα και να περασουμε… Και μετα πρεπει η ομοσπονδια να σκεφτει σοβαρα αν πρεπει να ειναι ο Ρεχαγκελ στον παγκο το καλοκαιρι…:-k
Το ντέρμπυ κλαίει σήμερα για το κακό που κάνει η Εθνική στους παίχτες του βάζελου… #-o
Για τα λεφτά που έχει κονομήσει τόσα χρόνια ο βάζελος από πωλήσεις παιχτών του μέσω του “γραφείου μάνατζερς Ρεχάγκελ-Τοπαλίδη”, ούτε κουβέντα… [-X