Εθνική Ελλάδος

to Maik Lamar

1. Λουίς φαν Χάαλ
  2. Ρόναλντ Κούμαν
  3. Ιρουρέτα
  4. Κίκε Φλόρεθ

και πάμε και στα “σκληρά”

1. Σβέν Γκόραν Έρικσον
  2. Λουίς φελίπε Σκολάρι
  3. Γιούργκεν Κλίνσμαν

Τα ψέματα τελείωσαν!!!
Η εθνική π΄ρεπει να επιστρέψει στις παλιές δοξασμένες στιγμές, αυτές που έγραψαν με χρυσά γράμματα ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο Αντώνης Γεωργιάδης, ο Χρήστος Αρχοντίδης και ο Κωστάκης ο Πολυχρονίου!!!
:lol: :lol: :lol:

Αυτά για Έρικσον (!!!), Κλίσμαν σοβαρά τα λες;

Έντιτ: Απαντώ εγώ! Όχι, για πλάκα τα γράφεις, σε διάβασα λίγο βιαστικά, σόρυ!

[QUOTE=panos();727476

Τα ψέματα τελείωσαν!!!
Η εθνική π΄ρεπει να επιστρέψει στις παλιές δοξασμένες στιγμές, αυτές που έγραψαν με χρυσά γράμματα ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο Αντώνης Γεωργιάδης, ο Χρήστος Αρχοντίδης και ο Κωστάκης ο Πολυχρονίου!!!
:lol: :lol: :lol:[/QUOTE]

ξεχνας τον μεγαλο μας προφητη…τον Βασίλη Δανιήλ…:lol::lol:

To Derby ειρωνεύεται, η Πράσινη όντως κλαίει…

Ξέχωρα από το τι έγινε στις ΗΠΑ, νομίζω ότι πρόκειται για τεράστια επιτυχία του Παναγούλια να τερματίσει πρώτος σε όμιλο με μια παραδοσιακή δύναμη όπως η Ρωσία. Σίγουρα μεγαλύτερη από το να τερματίζεις δεύτερος με βασική αντίπαλο την Ελβετία.

Με τον δε Πολυχρονίου για να αποκλειστεί η Ελλάδα από το Μουντιάλ του 1998 έπρεπε ο Σμάιχελ να κατεβάσει ρολά και να χαθούν τα άχαστα (αξέχαστε Αλεξανδρή!). Και αυτά παίζοντα αρκετά όμορφη μπάλα σε έναν όμιλο με μια πάντα σοβαρή Δανία και μια Κροατία που τελικά πήρε την 4η θέση στο Μουντιάλ. Υπήρχε ζωή και πριν τον Ότο.

Στέκεσαι μόνο στα αποτελέσματα και όχι στις εμφανίσεις, που υποθέτω πως δεν τις θυμάσαι. Σαν την “επική” εμφάνιση εναντίον της Κροατίας (που ανέφερες) στο Καυτατζόγλειο με τα 4 !!! δεξιά χαφ στην ίδια 11άδα και τους “κάφρους” να τους έχουν γιουχάρει πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα!
Η εθνική ποδοσφαίρου ήταν πάντα μια αστεία ιστορία, το μέρος όπου ξέδιναν οι “μπαλαδόροι” μας, η μεγαλύτερη παιδική χαρά!
Και επειδή αυτές οι εικόνες μου έχουν λείψει, παρακαλάω τον μέγα Πιλάβιο να εισακούσει τις προτάσεις μου για τον επόμενο εκλέκτορα!!!

Ναι !!! Σ’ευχαριστώ, τον είχα ξεχάσει!! Ένας φίλος όμως, δεν θα ξεχάσει ποτέ το πιο σίγουρο διπλό στην ιστορία του στοιχήματος, το μνημειώδες 2-4. Ήταν έτοιμος με 100 χιλιάρικα στο χέρι και τελευταία στιγμή κάποιος δικός του τα χρειάστηκε και τον δάνεισε!!!

Αν η Ελλάδα περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 μέσω της διαδικασίας των μπαράζ τότε ο Ότο Ρεχάγκελ σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να καλέσει και πάλι τον Αντώνη Νικοπολίδη στην εθνική ομάδα.
:? :?

Η πληροφορια προερχεται απο την εφημεριδα esspreso…

Mην ξεχασεις και τον τακη φυσα γερμανε…#-o#-o

α) Ο Νικοπολίδης ακόμη είναι ο καλύτερος Έλληνας τερμοτοφύλακας
β) δεν έχει παίξει ποτέ του Μουντιάλ και υποθέτω πως και τον ίδιο δε θα τον χάλαγε. Το αξίζει εξάλλου

Μακάρι να παίξει ο Αντώνης Μουντιάλ.

Εννοειται οτι το αξιζει, χωρις αυτον τιποτα δεν θα ειχαμε κανει στο Euro… Κατσε ομως να περασουμε πρωτα και μετα το βλεπουμε…

Όπως και χωρίς τον Ζαγοράκη , τον Τσάρτα , τον Καψή, τον Δέλλα κτλ κτλ…

Δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Αν είναι τότε είναι πραγματικά τραγικό. Είναι σαν να λέει στους Χαλκιά,Τζόρβα και Σηφάκη σκιστείται εσείς τώρα και αν πάτε μουντιάλ θα στείλω κάποιον άλλο. Δεν στέκει αυτό. Δεν είναι δίκαιο, τίμιο και δεν πιστεύω να το κάνει ο Ρεχάγκελ.

απο χαλκια, τζορβα και σηφακη ποιον θεωρειτε καλυτερο?
μην γραψει ο καθε παναθηναικος τζορβα, ο παοκτζης τον χαλκια και οι αριανοι(?) τον σηφακη.
αντικειμενικα θελω

Τον Χαλκιά, καλό θα είναι να τον βγάλουμε έξω (το ίδιο και ο Ραχάκελ), καθώς η μυωπία του έχει φτάσει τους 99 βαθμούς!!!

Καλύτερος κατά ππολύ από αυτούς τους 3 ο Σηφάκης.

Ο Τζόρβας ούτε γι αστείο δεν είναι ακόμα για εθνική (κι αν θέλετε τη γνώμη μου ούτε θα γίνει ποτέ).

Μεταξύ Χαλκιά, Σηφάκη δεν μπορώ να διαλέξω και οι 2 είναι καλοί τερματοφύλακες αλλά μέχρι εκεί. Ο Χαλκιάς μπορεί να φάει το πιο φάβα-γκολ ενώ ο Σηφάκης έχει πρόβλημα στις εξόδους.

τον σηφακη δεν τον εχω δει σε πολλα παιχνιδια για να κρινω.
ο χαλκιας για παοκ και πολυ που του ειναι.
ο τζορβας καλος αλλα εχει δρομο

δε τιθεται θεμα ποιος ειναι καλυτερος η οχι…το quote του κραμπσοντυ ειαναι ολο το ζουμι της υποθεσης…και θα ειναι και τεραστια πουστια αν γινει

Ο Ρεχαγκελ εχει γινει γνωστος για την τιμιοτητα του ε?

Δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι δεν είναι τίμιος ο Ρεχάγκελ. Βλάκας πάντως δεν είναι. Γιατί με τί ψυχολογία θα παίξει π.χ. ο Χαλκιάς αν ξέρει ότι αν περάσει η Εθνική αυτός δεν θα παίξει στο μουντιάλ;

Τώρα για το ποιός είναι ο καλύτερος. Ο καλύτερος αυτή τη στιγμή καθαρά αγωνιστικά είναι ο Χαλκιάς. Σιγά σιγά όμως πρέπει να κοιτάμε το μέλλον και πρέπει να δωθούν παιχνίδια κυρίως στον Σηφάκη. Ο Τζόρβας ας πάρει πρώτα ικανό αριθμό αγώνων στον Παναθηναικό. Από λίγο όμως που τον έχω δει πιστεύω ότι ο Σηφάκης είναι καλύτερος.

Αφου τον θεωρεις τιμιο,πες μου εναν καλο λογο,μαλλον οχι εναν,μισο,μισο καλο λογο λοιπον που ο Χαριστεας βρισκεται σε αυτη την ομαδα και βασικος

αυτη πιστευω ειναι εντελως λαθος νοοτροπια για ομοσπονδιακο τεχνικο.δηλαδη αν εχεις αυτους τους 3 γκολκιπερ και μεσα στη χρονια καποιος αλλος κανει γαματη χρονια και αξιζει να κληθει στην εθνικη δε θα πρεπει να τον καλεσει επειδη δε θα ειναι τιμιο προς τους 3?στην εθνικη καλο θα ειναι να παιζουν παντα αυτοι οι οποιοι ειναι στην καλυτερη κατασταση.στην περιπτωση που περασει στο μουντιαλ για μενα το καλυτερο θα ειναι να παρει οσους παιχτες καναν καλη χρονια με τις ομαδες τους.εννοειται να παρει και καποιους οι οποιοι θα εχουν τον χαρακτηρα ηγετη μεσα στην ομαδα.