Εθνική Ελλάδος

Άλλο αυτό που λες εσύ. Εδώ μιλάμε ότι σου λέει εκ των προτέρων ότι παίξε εσύ καλά για να παίξει ο τάδε στο μουντιάλ. Έχει τεράστια διαφορά.

Κατσουράνης και Παπαδόπουλος έτσι όμως μπήκαν κι αυτοί στην ομάδα του 2004. Το σωσστό είναι να καλέσει τον Αντώνη και στα προκριματικά και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτό που λες (κακώς διέρρευσε κάτι τέτοιο, πρωτίστως για την ψυχολογία της ομάδας στα προκριματικά). Αλλά στο Euro καλώς ή κακώς βάζεις στην αποστολή και παίκτες που θεωρείς πως θα βοηθήσουν και δεν πήραν μέρος στα προκριματικά.

Αλλιώς, είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε Χαριστέα και Βύντρα και Μπασινά που έπαιξαν σε κάμποσα από τα προκριματικά πέρσι…

@κραμπσοντυ

α οκ νομιζα οτι ελεγες στην περιπτωση που καποιος απο τους 3 δεν επαιζε καλα.αν εχουν καλη χρονια εννοειται οτι θα πρεπει να μεινειστην υπαρχουσα 3αδα τερματοφυλακων.οσον αφορα ποιον θεωρω καλυτερο,εγω θεωρω τον σηφακη καλυτερο απο τους 3

Και το ονομα αυτης… Ουκρανια!!!
Δεν μας βλεπω καλα και ειναι και ασχημη η σειρα των αγωνων.

Γκαντεμιά για τις Βοσνία, Σλοβενία και Iρλανδία… :slight_smile:

ρε θα περασουμε ρε.θα καλεσει παλι τον τσαρτα για να βαλει φαουλ στο τελευταιο λεπτο στο εκτος εδρας ματς στην ουκρανια και για να βαλουμε γκολ απο σεντρα του στο εντος εδρας.θα ειναι deja vu ματς

Η πιο δυσκολη ομαδα απο τις 4 μου φαινεται.
Για να δουμε !

Μάλλον θα εννοείς να ΜΗΝ δούμε, γιατί τα θέλουμε όσα μαλλιά μας έχουν μείνει ακόμα…:stuck_out_tongue:

Now playing: Shinedown - Burning Bright (Sanford Mix)
via FoxyTunes

Πολυ δυσκολη η κληρωση και πολυ κακο το γεγονος οτι ο δευτερος αγωνας ειναι στην Ουκρανια. Για να δουμε… Παντως αν παιξουμε παλι οπως την προηγουμενη εδομαδα δεν υπαρχει καμμια ελπιδα, αλλα θελω να πιστευω οτι θα ειμαστε σοβαροι και καλοι αυτη την φορα.

και εγω αυτο θελω να πιστευω.

Μη φοβάστε ρε μάγκες, θα τον σβήσει τον Σέβα ο … Αβραάμ !!! :lol: :lol: :lol:

ναι αλλα μην βαλει παλι κανα αυτογκολ…

…ή κάνει κανά χαζό πέναλντι…ή φάει καμιά χαζή κόκκινη…:!:

δεν παιζει ο μαιστοροβιτς στην εθνικη ελλαδας

Το κακο: Ειναι καλυτερη ομαδα απο εμας

Το καλο: Την εχει αντιμετωπισει 4 φορες ο Ρεχαγκελ και την εχει ψιλοπαθει (Π.Euro 2004: 0-2, 1-0 / Π.Π.Κ. 2006: 1-1, 0-1). Το γεγονος αυτο ισως τον αφυπνισει.

Γνωμη μου: Πρεπει να παιξουμε αντιποδοσφαιρο (σιγα το δυσκολο δλδ:p) στο πρωτο παιχνιδι και να παμε με το 0 στην αμυνα εξω. Εκει με ενα γκολ πιθανοτατα περναμε. Προτιμαω να παμε με 0-0 στην Ουκρανια που ειναι πιο υπουλο αποτελεσμα παρα με 2-1 πχ οπου οι αλλοι θα μπουνε μεσα με σκοπο το γκολ κ μονο

Ρε, βοηθός προπονητή στην Ουκρανία είναι η μεγάλη λατρεία, ο Λιτόφτσενκο!
Το ματς επιβάλλεται να γίνει στο Καραϊσκάκη να τον αποθεώσουμε!!!

Kαι να φωναξουμε Προτασοφ + την αλλη ξεχασμενη ψυχη τον Σαβιτσεφ. Και οι τρεις παικταραδες που επεσαν σε κακη εποχη της ομαδας

Εχω βιβλιο-αφιερωμα για το μουντιαλ του 90 και απο καθε ομαδα εχει 4 παικτες που πρεπει να προσεξει ο κοσμος. Στην ΕΣΣΔ προτεινε Προτασοφ γραφοντας “Σεντερ Φορ μεγαλης κλασης. Ειναι σιγουρο πως μετα το μουντιαλ θα παρει μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα της Ευρωπης κτλ”

Και οι τρεις αστέρια, αλλά ο Λιτόφτσενκο ήταν το κάτι άλλο…

Eμίλ Κρεμενλίεφ ρε άπιστοι!

Σόρυ για το οφ, αλλά επειδή αυτοί οι παίχτες έσπερναν όντως δείτε εδώ το τρίτο γκολ της ΕΣΣΔ του Προτάσοφ σε ματς με Αργεντινή. http://www.youtube.com/watch?v=YMB1fG82a3o

Επί τη ευκαιρία, κι ο Μιχαηλιτσένκο ήταν τεράστιος παίχτης, τον θυμάμαι στο Γιούρο 88 (το 1o που είχα δει) να μαγεύει.