Εθνική Ελλάδος

Η Μπάγερν έχασε, ο Λουίς Φαν Χάαααααααλ έρχεται!!! 8O

Παμε ρε ελλαδαρα με 4-3-3 και total football.

:lol::lol::lol::lol::lol:

ναι με τι παιχτες ομως total football?

Με Βυντρα, Γιουρκα, Χαριστεα και να φωναξει και αλλους τελειωμενους Μπασινα κτλ…:lol::lol::lol:

απο www.gazzetta.gr

[B]Ανοικτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Ελλάδος μετά τον Ότο Ρεχάγκελ εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παρότι στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η ΑΕΚ θα ήταν ο τελευταίος σταθμός στην προπονητική του καριέρα, σε συνέντευξή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ο νέος προπονητής της εθνικής μετά την αποχώρηση του Ρεχάγκελ. Τέλος, τόνισε ότι στόχος της Ένωσης είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι είναι εννιά βαθμούς πίσω.
Μιλώντας στο περιοδικό «Mini Football News» ανέφερε αρχικά: «Η Εθνική έχει αυτή τη περίοδο ένα δύσκολο έργο, παλεύοντας να πάρει το εισιτήριο για το μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Όλοι ξέρουμε τη πολύ καλή δουλειά του Ότο Ρεχάγκελ και γι αυτό πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να συζητάμε κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι προπονητής της εθνικής ομάδας. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να βρεθούν σε αυτή την θέση, αλλά αυτό δεν είναι αυτή την εποχή, αφού τώρα στον πάγκο υπάρχει ένας καθ’ όλα άξιος προπονητής».

Στη συνέχεια ο Μπάγεβιτς μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας, θέτοντας ξανά ως στόχο το πρωτάθλημα, παρότι η ομάδα έχει μείνει αρκετά πίσω. «Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο χρόνο πρέπει να έχει στόχο το πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας πρέπει να είναι πάντα υψηλοί, αφού το προστάζει η ιστορία του συλλόγου. Δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει την ΑΕΚ αουτσάιντερ. Έχουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, αλλά φυσικά χρειάζεται χρόνος. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το τι θα συμβεί όμως πιστεύω ότι, ειδικά φέτος, δεν μπορεί να το προεξοφλήσει κανείς».

Σε ερώτηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Ένωση, ο Μπάγεβιτς είπε ότι θα πρέπει να πάρουν ευκαιρίες. «Ήμουν κι εγώ ποδοσφαιριστής και ξέρω πόσο πολύ θέλεις να αγωνίζεσαι. Να σου δοθεί αυτή η ευκαιρία από τα πρώτα σου κιόλας βήματα. Τα νέα παιδιά έχουν θέληση και πολύ πάθος. Στην ΑΕΚ υπάρχουν ταλέντα που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν σημαντική καριέρα. Γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει ταλέντο στις νέες γενιές, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε τους δίνονται οι ευκαιρίες να το αποδείξουν».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να διαγράψει κάτι από τη μνήμη του κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανέφερε: «Κανένα. Δεν θα ήθελα να διαγράψω κάτι. Όλα, καλά ή κακά, αποτέλεσαν και αποτελούν μία ωφέλιμη εμπειρία για το μέλλον». [/B]

Ανταλλαγη οττο ντουσαν στην ΑΕΚ,καλο ακουγεται…:lol::stuck_out_tongue:

Δεν πολύ γουστάρω Ντούσαν…αλλά νομίζω για Εθνική είναι καλή περίπτωση:!:

8O8O8O8O
μην το ξαναπεις αυτο!!!θα μας φερει την αγαπη του τον αχριστεα!!!:stuck_out_tongue:

Σκαι σε ευχαριστώ για τις υπέρτατες στιγμές ευτυχίας που μου δίνεις αυτήν την στιγμή, φέρνοντας μπροστά μου τις ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ στιγμές του μουντιάλ του 94 !!! Εμπρός ξανά για αντάξιες ένδοξες ημέρες!!!
:lol: 8O :lol:

ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΗΤΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ!!!

δεν το ηξερα οτι η ουκρανια εχει και ελληνα ομογενη

Το Σαββατο ο αγωνας ειναι παρα πολυ σημαντικος και αν δεν νικησουμε, στο 2ο αγωνα δεν υπαρχει ελπιδα. Ευχομαι οι παικτες και το τεχνικο τιμ να το ξερουν αυτο και να τα δωσουν ολα, οχι οπως στο τελευταιο ματς που ημασταν για λυπηση…

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

Νικη η σπιτια σας.

Πιστεύω το 1-0 φτάνει:!:

Δεν είναι λίγο θαύμα να πάρει νίκη μια εντεκάδα με 4 κεντρικούς αμυντικούς;; (άσχετα που θα παίξει σήμερα ο Βύντρα εγώ περισσότερο για κεντρικό αμυντικό τον έχω.) Με 3 σέντερ μπακ τουλάχιστον θα έπρεπε να έχεις πιο επιθετικά πλάγια μπακ. Φυσικά στηρίζω Ρεχάγκελ όπως πάντα :stuck_out_tongue:

O Βύντρα όλη τη γραμμή ε? Να το δούμε και αυτό…:-s Εδώ που τα λέμε με Τοροσίδη και Γιούρκα off ποιον να βάλει??

μη χασει και δε βαλει τη γκομενα του ο μπασταρδος…

αυτό λέγεται κοουτσάρισμα αλτζχάημερ

Έλα ντε:):!:…δύσκολα τα πράγματα#-o:!:

Αλλη μια μεγαλη χαμενη ευκαιρια, αλλο ενα ματς πεταμενο στα σκουπιδια… Ημασταν σιγουρα καλυτεροι απο τα προηγουμενα ματς, αλλα τιποτα δεν αλλαξε στην ουσια. Παλι καλα που χασανε 2 γκολ μονοι τους οι Ουκρανοι, γιατι θα ειχαμε χασει κιολας… Απογοητευση, τι να πω? Ευχομαι και ελπιζω ακομα ομως, μηπως γινει τιποτα στην Ουκρανια. Πολυ δυσκολο πλεον, αλλα αφου τουλαχιστον δεν χασαμε…