καταργείται η λογική γιά άλλη μιά φορά
Αν και κατά καιρούς έχω υποστηρίξει Χαριστέα, θέλω να τονίσω πως αν σήμερα προκριθούμε στο Μουντιάλ με γκολ του Χαριστέα, σκέφτομαι σοβαρά να μην παρακολουθήσω τα ματς της Εθνικής το καλοκαίρι. Άλλη όρεξη δεν έχω, να χαλιέμαι καλοκαιριάτικα.
φανταστείτε σενάριο. η εθνική προκρίνεται με γκόλ του Χάρι και ο πιλάβιος ανανεώνει το συμβόλαιο του ρεχαγκελ.
Ναι, ωραία όλα αυτά, αλλά ΟΠΟΙΟΝ και να βάλει σήμερα, το ματς είναι άσος.
Για να δουμε. Εγω θελω να προκριθουμε, απλα να φυγει κατευθειαν ο Γερμανος, δεν αντεχεται αλλο. Μα Χαριστεα? Που το ειδε το ονειρο?
εγω ξερω οτι εχουν πεσει ολοι πανω στον ασο σημερα και ο οτο θα κανει καμια στραβη και θα τους αφησει ολους με την ψ…η στο χερι
μην είστε πεζοί.
στο κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο παιχνίδι του Ρεχάγκελ δεν θα ήταν δίκαιο να μην ξεκίναγε ο Χαριστέας.
δεν θα το επέτρεπε ούτε Θεος, που κοιμήθηκε για να πάρουμε το Euro.
Να πιάσουν σπίτι και να ζήσουν μαζί τον ερωτά τους:p:!:…σήμερα ας είναι αγκαλίτσα στον πάγκο:):!:
Γκολ θα φάμε σήμερα, αν το κρατήσουμε εκεί και βάλουμε κιεμείς περάσαμε:):!:
Ας μάθει κάποιος στον Τζόρβα πώς να αποκρούει σωστά.
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!ναι γαμω την πουτ@ν@ μου γκοοοοοοοοοοοοοοοολ.
41ο λεπτο
αμα παμε με 0-1 ημιχρονο θα ειναι πολυ καλες οι πιθανοτητες προκρισης
ιδωμεν.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να χαρούμε… Μακάρι μακάρι
αγαπαμε Χειλακη
ΒΑΛΤΩ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ !!! :lol:
στο 1ο ημιχρονο φανηκε οτι οταν θελουμε τελικα μπορουμε.για να δουμε θα συνεχισουν ετσι καλα?μακαρι να περασουμε.
Πλέον, είναι οριστικό.
Η Ελλάδα του Ρεχάγκελ είναι η πιο κωλόφαρδη ομάδα όλων των εποχών.
Μαγκιά του πάντως.
Άι ντίντεντ σι δατ κάμινγκ.
Έδιτ: τον λυπήθηκα τον Σεβτσένκο…
ελα μωρη αρρωστεια!!!ποια κωλοφαρδια ρε κρισπ.τον κατακρινουμε για καποια πραγματα αλλα συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.οι ουκρανοι φανηκαν ελαχιστοι σημερα.δεν αξιζαν την προκριση παρα το γεγονος οτι θεωρητικα ηταν ποιο καλη ομαδα.
η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα με τιποτα οτι θα παιρναγαμε και μαλιστα τους ουκρανους.και ομως εδειξαν μαγκια και ψυχη και μπραβο τους.βεβαια τραγικοι και οι ουκρανοι σημερα.δυστυχως ομως θα μεινει ο ρεχαγκελ.το μονο αρνητικο στοιχειο.
Μπράβο στην Εθνική για την πρόκριση.
Το μόνο που με χάλασε εμένα ήταν που στο τέλος παίξαμε σχεδόν 11 άτομα μέσα στην περιοχή και διώχναμε στο διάολο.
Αλλά δεν είμαστε εμείς οι μόνοι και πλέον, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Μπράβο και πάλι.
Εξήγησε μου για ποιον λόγο την αξίζαμε περισσότερο εμείς.
Μόνο λόγω πάθους, εκεί τους παραδέχομαι, γιατί από ποδόσφαιρο μαύρα χάλια.