Υπάρχει ένας τύπος που είναι γυμναστής και βοηθός.
Οι παίκτες του ξεχώρισαν όλοι. Όργωσαν το γήπεδο για ΟΛΟ τον αγώνα.
Δεν είναι οπαδικό αυτό που λέω. Είναι ρεαλιστικό.
Μπράβο τους. Όπως τους κράζουμε, έτσι να τους αναγνωρίζουμε. Κατέθεσαν ψυχή.
Μεγαλη επιτυχια,σημερα παιξαμε καλα και δειξαμε οτι θελαμε τη νικη,οι ουκρανοι το φοβηθηκαν το ματς και μετα το γκολ δεν καταφεραν να αντιδρασουν σε κανενα σημειο του αγωνα. Οπως κ να εχει μπραβο.
ο οτο εχει εμμονες με καποιους παικτες παλτα αλλα υποστηριζει τις επιλογες του και στο τελος αυτο που θελει το παιρνει τις πιο πολλες φορες.θα τον δουμε και το καλοκαιρι τι επιλογες θα κανει.παντως ο χαριστεας θα ειναι σιγουρα το καλοκαιρι…δυστηχως…
@κρισπ
αξιζαμε εμεις την προκριση γιατι τον απλο λογο οτι απο την στιγμη που το ματς πηγε στο παθος και την ψυχη εκει τους ειχαμε.δε παιζουμε μπαλα αλλα την ουσια την εχουμε πολλες φορες.στο ποδοσφαιρο εξαλλου ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος.
Ο Χαριστέας σήμερα, παίζοντας στην κανονική του θέση, ήταν μια χαρά.
Πάντως και οι Ουκρανοί ένα τίποτα ήταν, ούτε αυτοί άξιζαν για μουντιάλ.
Τους είχα υπερεκτιμήσει.
150.000 απο Σηφακη…:yahoo:
αντε γειαααααααα!!!
μπραβο στους παιχτες, που σημερα το εδειξαν ποσο το ηθελαν το παιχνιδι.
φοβερη προσπαθεια με περισσιο παθος!
ρε Κρισπ, το να τραυματιζεται στο μισαωρο ενας απο τους σημαντικοτερους παιχτες σου, με αποτελεσμα μια πολυ γρηγορα αλλαγη, και το να παιζεις με δυο τραυματισμενους αμυντικους για τοση ωρα, το θεωρεις κωλοφαρδια???
ειμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τους ουκρανους σημερα και το πηραμε με πολλα κιλα αρχιδια!!!
χρυσή ευκαιρία να αποστρατευτεί τιμητικά ο ¨Οθωνας και να πάμε μουντιάλ με τον Πρίγκηπα του Νερέτβα
Ε, μάλλον τότε έχουμε διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει “είμαι καλύτερος” σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Κι εξάλλου δεν είμαι οπαδός της εθνικής για να με ενδιαφέρει πόσο έτρεξαν και πόσο παθιάστηκαν οι παίκτες.
εγω παντως δεν ειδα απο μεριας ουκρανιας, ουτε καποια οργανωμενη επιθεση, ουτε καμια καλη καθετη, ουτε ενα καλο σουτ.ΤΙΠΟΤΑ.
εμεις τουλαχιστον μια καθετη βγαλαμε και με αψογη εκτιμηση του χωρου ο Σαλπιγγιδης το εκανε goal.
και το παθος μετραει για το ποια ομαδα το αξιζε, ανεξαρτητα αν εισαι οπαδος ή οχι.
εγω παντως τυχερους δε μας λεω.το ξαναλεω παιζαμε με ΔΥΟ τραυματιες αμυντικους.
τι χειροτερο?
Μπράβο στα παιδιά, ωραίος ο Σάλπι, λίγοι οι Ουκρανοί:!:
@κρισπ
θεωρεις οτι σαν ομαδα σημερα η ουκρανια ηταν καλυτερη?πραγματικα αν το πιστευεις μαλλον ειδες αλλο ματς…
το να παιζεις παθιασμενα σε ενα ματς ειναι ενας απο τους παραγοντες ενδεχομενης νικης
Έχεις τον Σαμαρά που σου έβγαλε πάσα που δεν υπάρχει και λες ωραίος ο Σάλπι; Τζήζας
Για τον πανυγυρισμό:p:!:
ο σαλπι περαν του πολυ καλα εκτελεσμενου του goal, κατεθεσε ψυχη.δε σταματησε να τρεχει ουτε δευτερολεπτο.βασικα, σε καθε αγωνα ειτε εθνικης, ειτε παναθηναικου αυτο κανει.
Μέχρι το 0-0 ήμασταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το πήγαμε άνετα.
Στο δεύτερο πιεστήκαμε αλλά μόνο στο τέλος έκαναν κάποιες φάσεις.
Κάπου είδα να λένε για τις αποκρούσεις του Τζόρβα. Σε βρεγμένο τερέν δεν πας να μπλοκάρεις και τα σουτ τα διώχνεις στα πλάγια. Μετά είναι δουλειά των αμυντικών. Ήταν πραγματικά καλός.
Όλοι έψαχναν τον Σάλπι. Πραγματικά ο καλύτερος του γηπέδου και λόγω γκολ ο πολιτυμότερος.
Ναι ρε, απλά δεν ήταν ο μόνος.
Περασαμε ρε αρκουδεηδες και αφηστε τις αναλυσεις:p
ε ναι ρε μανο, προφανως δεν ηταν ο μονος, αλλα οπως ειπε κι ο outshined εβαλε και goal.
συμφωνω σε ολα
Δεν είδες κανένα καλό σουτ των Ουκρανών? Περιέργο, άλλον αγώνα βλέπαμε.
Πάντως κι εγώ έγραψα ότι και οι Ουκρανοί ένα τίποτα ήταν.
Αλλά επειδή όπως προείπα, δεν είμαι οπαδός της εθνικής αυτό που ξέρω είναι ότι είδα ένα ακόμα άθλιο ματς.
Πέρασαν στο μουντιάλ παίζοντας με πάθος, μπράβο τους, πιθανόν να το εξαργυρώσουν και με καλύτερα συμβόλαια, αλλά εμένα με νοιάζει να βλέπω καλή μπάλα. Μη φανταστείς τίποτα τρομερό, όσο είχαν παίξει στην Τουρκία μου φτάνει. Δηλαδή να προηγείσαι 0-1, να ξέρεις ότι ο αντίπαλος θέλει 2 τουλάχιστον γκολ για να σε αποκλείσει και παρολαυτά να μην κάνεις ουτε απόπειρα για αντεπίθεση, ε, εμένα μου φαίνεται ελεεινή προσέγγιση του αθλήματος. Εσάς που νοιάζεστε για την ψυχή και το αποτέλεσμα σας ικανοποιεί και μπράβο σας.
Τώρα το ότι παίζαμε με 2 αμυντικούς τραυματίες για 10-15 λεπτά, το ίδιο μου κάνει.
Δεν θα άλλαζε τίποτα στη μορφή του αγώνα.
Για τον Τζόρβα ακριβώς αυτό εννοούσα. Ότι αποκρούει προς τα εμπρός και όχι στα πλάγια.
3 φορές το έκανε σήμερα.
Και πάλι πάντως, αξίζουν 1000 συγχαρητήρια στον Ότο, με όλη την κριτική που δέχτηκε, πέτυχε ξανά το στόχο. Δεν ήταν και τόσο δύσκολος όσο θα περιγράψουν κάποιοι αλλά παραμένει επιτυχία. Αρκεί να μην έχουμε στα τελικά εμφανίσεις (χέστηκα για τα αποτελέσματα) ανάλογες του Euro 2008.