Εθνική Ελλάδος

Πάρα μα πάρα πολλά μπράβο, για άλλη μία φορά στον Ρεχάγκελ. Απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί αυτός είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Γερμανίας κι εμείς δεν είμαστε πετυχημένοι πουθενά. Έχει καταφέρει 3 στις 4 προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Όσοι είναι της χρονιάς μου και μικρότεροι, πιθανόν να μην καταλαβαίνουν πόσο ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ είναι κάτι τέτοιο για την Εθνική Ελλάδος.

Ό,τι κι αν λέω το βουλώνω πάλι. Ας στηρίζει Τζιόλη μέχρι να μας κάνει να σπάμε το κινητό μας, ας βγάζει τον Σαμαρά για να μπει ο Γκέκας αντί του Μήτρογλου που θα κράταγε μπάλα, ας επιμένει να μη βάζει το Νίνη (αν και θα ήθελα Νίνη στη Ν. Αφρική). Ας καλέσει και Δέλλα με Νικοπολίδη. Εγώ μέχρι το Μουντιάλ, δε βγάζω ξανά άχνα.

Μέχρι και η πρόκριση με Τζιόλη είναι μαγκιά του Ρεχάγκελ. Έναν ποδοσφαιριστή που τον βρίζει η μισή Ελλάδα και δεν παίζει στον ΠΑΟ για λόγους μη ποδοσφαιρικούς, ο Ρεχάγκελ επιμένει σε αυτόν και τον στηρίζει στην πορεία για το Euro, γιατί αυτός του κάνει και αυτόν θέλει.

Επίσης, Νικολάκη (Λυμπερόπουλε) μαλακία έκανες που έφυγες από το καράβι νωρίς. Τώρα θα έπαιζες σε Μουντιάλ. Επίσης, μακάρι να προλάβει ο Αμανατίδης. Το αξίζει γιατί βοήθησε σε αυτά τα προκριματικά.

Πότε υπογράφει την ανανέωση ο Ρεχάγκελ; :stuck_out_tongue:

Ο Αμανατίδης έχει τόσο σοβαρό τραυματισμό;

Μεγάλος παίκτης, θα λείψει από το Μουντιάλ:!:

Ναι, ρήξη συνδέσμων αν δεν κάνω λάθος.

ναι, χάνει όλη τη σεζόν και είναι αμφίβολος για το Μουντιάλ

Δε το ξερα. Κρίμα. Δεν έχουμε και πολλούς παίκτες

οι 2 μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές ήταν το κλάμα του Σεφτσενκο και ο πανυγηρισμός του Σάλπι στο γκολ.
και τα 2 μου έδειξαν ότι τα έκαναν με την ψυχή τους αν και τελείως διαφορετικά συναισθήματα.

είναι μεγάλη ιστορία παίδες ότι και να λέμε. Ο Νίνης στα 2 παιχνίδια ήταν στον πάγκο. Αν συνεχίσει έτσι θα παίξει στο μουντιάλ. Ξένο site τον παρουσίαζε σήμερα (πριν το ματς!) σαν το μεγάλο ταλέντο του επόμενου Μουντιάλ. http://www.sport-fm.gr/article/204965

Για άλλη μια φορά ο Ρεχάγκελ στηρίζεται σε ένα κορμό παικτών που γνωρίζονται και τυχαία όλοι παίζουν μαζί στον ΠΑΟ. Ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που είχε θέση σήμερα ήταν ο Τοροσίδης. Μη δείτε και τον Κυργιάκο να γυρνάει του χρόνου.

Νομίζω πως ο Σπυρόπουλος πρέπει με την σημερινή εμφάνιση να πάρει τη θέση του αριστερού μπακ σπίτι του και ο Τοροσίδης να ανέβει στα χαφ δίπλα στον Κατσουράνη ή εν τέλει δεξί μπακ αντί για Γιούρκα.

Τέλος, ελπίζω να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα για την εμφάνιση του Λουκά στο κέντρο της άμυνας. Καλά έδενε με Κυργιάκο. Μόνο ο Μόρας δεν είχε καμια σιγουριά στις επιλογές του.

Αυτό μπήκα να γράψω. Σε 8 χρόνια θα έχουμε παίξει σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις, τη στιγμή που σε όλη μας την ιστορία μέχρι και το 2003, είχαμε συμμετάσχει σε… δύο.
Ό,τι και να λέμε, όσες αναλύσεις και να κάνουμε, όσες κακίες και να γραφτούν, τελικά ο Ρεχάγκελ είναι μεγάλος μάγκας και σήμερα βούλωσε πάλι πολλά στόματα, δημοσιογράφων και οπαδών.

• Αυτό που λέει και ο Αουτσάιντ: Μεγάλη ιστορία.

Μη το πηγαίνεις πάλι στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός, πρώτον γιατί και ο Αβραάμ χώραγε και θα έπαιζε αν δεν ήταν τραυματίας, 2ον ο Νικοπολίδης παραμένει ο καλύτερος μας τερματοφύλακας και 3ον ο Μήτρογλου θα βοηθούσε πολύ ως αλλαγή σήμερα αν έμπαινε μέσα, άλλο που ο Ρεχάγκελ λόγω ηλικίας δε τον εμπιστεύτηκε. Οι μόνοι Έλληνες που μένουν μετά στον Ολυμπιακό, είναι ο Στολτίδης (μεγάλος σε ηλικία), οι 2 Παπαδόπουλοι (Ελπίδων) και ο Πάντος…

Το πρόβλημα αυτής της εθνικής είναι στο αμυντικό χαφ, όπου χρειαζόμαστε άλλον έναν καλό και στους δημιουργικούς μέσους που ούτε έχουμε πολλούς, αλλά κι αυτούς που έχουμε ο Ρεχάγκελ δε τους βάζει και προτιμάει να παίζουμε με 3 φορ στην επίθεση που τους πετάμε τη μπάλα κατευθείαν από την άμυνα. Αν αυτά τα 2 κενά καλυφθούν η Εθνική θα έχει αξιοπρεπή εμφάνιση στο Μουντιάλ. Αν όχι, κινδυνεύουμε μετά το 4-4-2 της Αμερικής να εφαρμόσουμε και το 4-5-1 στη Ν.Αφρική

Συγχαρητηρια στον Παναθηναϊκο για ενα ακομα ευρωπαϊκο διπλο!:stuck_out_tongue:

Εισαι γραφικος και Σκωτσεζος:!: :stuck_out_tongue:

Ω ΝΑΙ!!!:smiley:

Cheers!!:drunk:

:stuck_out_tongue:

Well said lad. To καλύτερο έρχεται την άλλη βδομάδα όμως:p

κι επίσης, ο Τζόρβας, ο Τζιόλης και ο Κατσουράνης θα ήταν κορμός του ΠΑΟ που δόθηκε στην Εθνική, αν είχαν παίξει στον ΠΑΟ περισσότερο από ότι στην εθνική! :stuck_out_tongue:

Η φάση είναι ότι έτσι όπως τις βλέπω όλες τις εθνικές, η Ελλάδα παίζει και να περάσει και κάνα γυρο…

Πολλα συγχαρητηρια στην Εθνικη που περασε στο Μουντιαλ. Εγω εξαρχης ειχα πει οτι ευχομουν να περασει και το πιστευα, αρκει οι παικτες να ηταν σοβαροι και οχι οπως στα προηγουμενα ματς. Και αν και δεν παιξαμε καμμια μεγαλη μπαλα, οι παικτες ειχαν παθος και ηταν σοβαροι και προσεκτικοι σε ολη την διαρκεια του αγωνα. Ο Ρεχαγκελ οντως εχει επιτυχημενη πορεια με την Εθνικη μεχρι τωρα, αλλα σημερα δεν το πηρε αυτος το ματς… Το πηραν οι παικτες, εβαλε βασικο τον Χαριστεα και ηταν αορατος, αν επαιζε ο Γκεκας θα ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχουμε και 2ο γκολ με αντεπιθεση. Η εικονα με τον Σεβτσενκο να κλαιει στο τελος, πολυ εντονη και δειχνει την αξια της νικης μας. Αλλωστε η αξια του νικημενου, δινει δοξα στον νικητη. Ο στοχος επετευχθει και τωρα ο επομενος ειναι μια αξιοπρεπης εμφανιση στο Μουντιαλ και οχι αυτα τα χαλια του προηγουμενου Euro.

[SIZE=“3”]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

Εγώ λέω πως θα πάνε εκεί και θα κυνηγάνε τίποτα διαμαντορυχεία…:lol::lol::lol:

Now playing: Rage - In a Nameless Time
via FoxyTunes

Έβλεπα όλα τα γκολ στην πορεία της Εθνικής στα προκριματικά και μου έκανε εντύπωση ότι στα περισσότερα και τα πιο κρίσιμα που φάγαμε μέσα ήταν ο Αβρααμ. Γενικά, με έχει εντυπωσιάσει το πόσο καλά τα πάει στον Ολυμπιακό δεν τον είχα για τόσο καλό, αλλά τείνω να πιστέψω ότι είναι θέμα Νικοπολίδη. Ο οποίος φυσικά και θα έπαιζε αλλά από τη στιγμή που δεν είναι μέσα, ο Τζόρβας είναι με διαφορά second best.

Ο Βύντρα που είδα χτες, μου είναι σαφώς προτιμότερος με τον Κυργιάκο και τον Παπασταθόπουλο από τον Αβρααμ και φυσικά τον Μόρα. Και δεν έχει να κάνει με οπαδικό.

Για μένα ο Μήτρογλου δεν έχει θέση (και το εννοώ). Και στον Ολυμπιακό αναγκαστικά παίζει. Θεωρητικά είναι τρίτος επιθετικός, αλλά οι άλλοι 2 είναι τραυματίες.

Σίγουρα τα αμυντικά χαφ είναι πρόβλημα για αυτό και χαραμίζεται ο Καραγκούνης ως δεύτερο αμυντικό χαφ. Ενδεχομένως, εκεί να δώσει ο βοήθειες ο Πατσατζόγλου.

Σε μικρές εθνικές έχει τεράστιο ρόλο η ομοιογένεια και νομίζω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο το 2004 και μπορεί να παίξει και φέτος.

δεν ειμαι ειδημων αλλα βλεποντας τις 32 ομαδες που περασαν

Οι 32 που προκρίθηκαν

ΕΥΡΩΠΗ (13 θέσεις)
Αγγλία
Γαλλία
Γερμανία

Δανία
Ελβετία
ΕΛΛΑΔΑ
Ισπανία
Ιταλία
Ολλανδία
Πορτογαλία
Σερβία

Σλοβακία
Σλοβενία

ΑΦΡΙΚΗ (6 θέσεις)
Ακτή Ελεφαντοστού
Αλγερία
Γκάνα
Καμερούν
Νιγηρία
Νότια Αφρική (ως διοργανώτρια)

ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ (5 θέσεις)
Αργεντινή
Βραζιλία

Ουρουγουάη
Παραγουάη
Χιλή

ΑΣΙΑ (4 θέσεις)
Αυστραλία
Ιαπωνία
Βόρεια Κορέα
Νότια Κορέα

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ (3 θέσεις)
ΗΠΑ
Μεξικό
Ονδούρα

ΩΚΕΑΝΙΑ (1 θέση)
Νέα Ζηλανδία

με λιγη τυχη στη κληρωση (λοττο ρεχαγκελ) η εισοδος στους 16 ειναι εφικτοτατη

@chrisp

περιμενα μεγαλυτερη αναλυση/σχολιο σου αισχος θα διακοψω τη συνδρομη μου στην εφημεριδα :stuck_out_tongue:

Ρε παιδια πραγματικα δεν μπορειτε μια φορα να πειτε μπραβο στους παικτες!!!Ολοι οι παικτες δωσαν την ψυχη τους για να τα κατεφερουν!!Ο Πλιατσικας ασχετα δεν ηταν απο τους βασικους οταν μπηκε εδωσε τα παντα και τα τελευταια 20λεπτα επαιζε τραυματιας και δεν το φαινοταν!!!

Αρχισατε παλι ενα ακομα διπλο του ΠΑΟ στην Ευρωπη!!Το ξερετε οτι ειστε ολοι τελιεως ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ!!!

Δεν διαφωνει κανενας οτι παικτες του Παναθηναικου ειχαν μεγαλη συμβολη στην προκριση της ομαδας.Αλλα η συγκεκριμενη ομαδα δεν εχει πρασινη φανελα και σημα το τριφυλλι αλλα ειναι ειναι ΜΠΛΕ και εχει σημα την ΣΗΜΑΙΑ μας!!!Παρτε το χαμπαρι πατε παλι να βαλετε ομαδικες οπαδικες αντιληψεις σε μια ομαδα που δεν ξερω ποσοι το θυμαστε αλλα παναθηναικοι,ολυμπιακοι,αεκτζηδες παοκια αρειανοι πανυγηριζατε ολοι μαζι το 2004!!!