Εθνική Ελλάδος

λες και βλεπω το νικολογιαννη να γραφει ρε παιδι μου…
αυτο που εχεις ξεκινησει ειναι ενας ηλιθιος φαυλος κυκλος. για σενα δεν εχει καμια σημασια η εθνικη αλλα το πρασινο συμφερον. προσωπικα χεστηκα ποιος θα ειναι που θα βαλει ή θα σωσει το γκολ αρκει να το κανει. μα μεσα απο την εθνικη περιμενεις εσυ να πανηγυρισεις για τη παναθα σου?? ελεος ρε γμτ ελεος…
το ποιοι θα παιζουν και πως θα το καθορισει ο προπονητης. αυτος κρινει και κρινεται περισοτερο απο μενα και απο σενα. το ρεχαγκελ τον κρινουμε τον βριζουμε και στο τελος μας την φεςρνει. οπως και να το κανουμε εχουμε παρει αυτο που εχουν και οι γερμανοι…@@ σαν εθνικη. εμενα αυτο με ενδιαφερει, και αυτο δεν φαινεται οιυτε στον ολυμπιακο ουτε στον παναθηναικο.

Ό,τι καταλαβαίνεις.

Εγώ λέω πως δεν είναι τυχαίο κάθε φορά που κάνει μια διάκριση η εθνική ο κορμός της να προέρχεται από παίκτες του Παναθηναϊκού.
Και χρειάζεται μια μικρομεσαία εθνική έναν κορμό δεμένο. Όπως είχε η Τουρκία της Γαλατάσαράϊ, πχ. Και στην Ελλάδα είναι η μόνη ομάδα που επενδύει συστηματικά σε αυτόν τον τομέα, έχοντας πόλεμο ακόμα και εκ των έσω.

Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ οποιονδήποτε παίκτη άλλης ομάδας έχει θέση. Στην Εθνική από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού έχουν θέση 2 παικτες. Ο Αβρααμ και ο Τοροσίδης. Στην ενδεκάδα μόνο ο δεύτερος. Από την ΑΕΚ καλώς ή κακώς δεν έχει κανένας.

Αν το βλέπεις οπαδικό, δικαίωμά σου.

E καλά τώρα, απ’ αυτούς που έπαιζαν χθες τέσσερις ανδρώθηκαν (sic) ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό. Τζόρβας, Κυργιάκος, Καραγκούνης, Βύντρα. Τα υπόλοιπα είναι για τα εξώφυλλα της πράσινης και του Derby. To ότι ο Παναθηναϊκός μαζεύει παραδοσιακά τους καλύτερους Έλληνες, επειδή ο Ολυμπιακός παίρνει ξένους και οι υπόλοιποι δεν έχουν λεφτά, είναι άλλο θέμα.

Εγώ συμφωνώ πάντως με Outshined περί “πράσινου” κορμού, άλλωστε το χτεσινό διπλό της εθνικής ήρθε σε ένα ματς με ποδόσφαιρο εξίσου άθλιο με αυτό που παίζει ο ΠΑΟ στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα ενίοτε). :slight_smile:

Τώρα βέβαια, να θεωρούμε ότι ο Τζόρβας είναι καλύτερος των Χαλκιά, Σηφάκη ή ότι ο Αβραάμ δεν έχει θέση στην ενδεκάδα και έχουν ο Παπασταθόπουλος με τον Μόρα δείχνει μια μικρή έλλειψη ορθής κρίσης, but it’s OK.

Εγώ μόλις συνειδητοποίησα πως από το Μουντιάλ της Αμερικής έχουν περάσει 15,5 χρόνια και μελαγχόλησα… :frowning:

και με απουσίες όπως Τοροσίδης-Σεϊταρίδης-Πατσατζόγλου ο Βύντρα δεν έχει θέσει στη 18άδα και ο Τζιόλης (με ομάδα) στην 11άδα. Η χθεσινή 11άδα ήταν κατά πολύ 11άδα ανάγκης. Μη το ξεχνάτε παιδιά και μην προσπαθείτε να δώσετε στον ΠΑΟ τα credits για τη χθεσινή πρόκριση. Οι μισοί από τους παίκτες του ΠΑΟ ήταν η έσχατη λύση για το Ρεχάγκελ (όπως π.χ. έσχατη λύση θα ήταν ο Γκαλίτσιος αν έμπαινε στο ματς). Εκτός αν το κάνετε μόνο για να πικάρετε εμάς τους γαύρους, οπότε πάσο.

Εγώ δεν είμαι ούτε ΠΑΟ ούτε ΟΣΦΠ, αλλά αναγνωρίζω την προσφορά του πρώτου σε ελληνικό έμψυχο δυναμικό! Άλλωστε έναν ομοσπονδιακός προπονητής ΠΡΕΠΕΙ να επιλέγει παίχτες που ανήκουν στις 2-3 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, συν φυσικά τους καλύτερους άπο αυτούς που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Εκτός κι αν πιστεύει κανείς οτι οι καλύτεροι παίχτες του πρωταθλήματος ΔΕΝ παιζουν σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ…

Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες έχουν μερικόυς πολύ καλούς έλληνες. Φαντάζομαι όμως οτι προτιμούνται εκείνοι που παίζουν σε ομάδες που κάνουν “πρωταθλητισμό”.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση της εθνικής μας, αυτό μόνο θα πω. Φαντάζομαι είδατε πόσο κακή εμφάνιση έκανε η Γαλλία και με ποιό τρόπο πέρασε… I rest my case!

M.

ΥΓ. Αν αναρωτιέστε τι ομάδα είμαι, τοτέ “Και μυαλό να είχα πάλι … θα ήμουνα!!!”

Σας λέει τίποτα; Χαχαχα! :stuck_out_tongue:

για μενα (αλλα και για πολλους ακομα) ο Παπασταθοπουλος ειναι ο καλυτερος Ελληνας αμυντικος.
και θεωρω οτι ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερος του Αβρααμ για πολλους λογους, χωρις να θεωρω τον Αβρααμ κακο.

Για μένα όχι, αλλά όπως και νάχει οι δυο τους θάναι το δίδυμο σε 1-2 χρόνια και για πολύ καιρό.

ειναι και ο Κυριακος στη μεση ομως…

ChrisP, βεβαίως και θεωρώ άνετα καλύτερο τον Τζόρβα αυτή τη στιγμή από Σηφάξη και Χαλκιά.
Και εννοείται προτιμώ τον Παπασταθόπουλο από τον Αβραάμ και τον Βύντρα. Όχι από τον Μόρα, το έχω ξαναπέι.

Κάρβου τον Τζιόλη δεν τον θέλω, αλλά συμφωνούμε ότι υπάρχει έλλειψη στα αμυντικά χαφ και από τον Μάκο είναι προτιμότερος. Για τον Βύντρα, πιστεύω πως ως κεντρικός αμυντικός είναι πλέον αρκετα αξιόπιστος. Έχει βελτιωθεί φοβερά. Και μαζί με τον Τοροσίδη είναι οι παίκτες που καλύπτουν θεωρητικά τις περισσότερες θέσεις σε περίπτωση ανάγκης. Εννοείται πως έχει θέση στο ρόστερ.

Tι γραφική εφημερίδα αυτή η Εξέδρα. Μετά το 0-0 στο ΟΑΚΑ έγραφε ότι η Εθνική παίζει χωρίς προπονητή. Σήμερα συνεχίζει να την αντιμετωπίζει χωρίς προπονητή. Διθύραμβοι στο εξώφυλλο για τους παίκτες, ούτε μια ΛΕΞΗ για τον Ρεχάγκελ.

o νικοπολιδης δεν επαιξε χθες λογω τραυματισμου η εχει αποσυρθει ?

εχει αποσυρθει δυστυχως απο εθνικη.

Άλλη γραφική η Πράσινη.

και αν έλεγε δε θα ήταν κωλοτούμπα;

επίσης, η Πράσινη λέει γιατί κάτι έχει να πει…
δλδ τι να που οι άλλοι;
“ΔΙΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ. Και στο μουντιάλ και ξεκούραστοι για την Κυριακή οι παίκτες!”

Και εδώ σταματάει κάθε κουβέντα περί αντικειμενικότητας. :slight_smile:

εγώ ξέρω τι να περιμένω από μια οπαδική εφημερίδα…
απλά εξηγώ γιατί οι άλλες δεν είχαν αναφορά σε παίκτες της ομάδας τους.
απλά γιατί δεν είχαν.

Δε μιλάμε για την αναφορά σε παίκτες της ομάδας τους, αλλά για τη ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ και την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

δεν το έχω κοιτάξει καν το εξώφυλλο.
δεν χρειάζεται.
και ο Πρωταθλητής θα μίλαγε για ψυχή του πρωταθλητή και το socre για τα παλικάρια που παλεύουν ενάντια σε όλα και στη μοίρα.

αλλά λένε, εκεί στο εξωτερικό, ότι η Εθνική είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου που έχει η κάθε χώρα…

και όπως πρέπει να παραδεχόμαστε το ποιοτικά κακό ποδόσφαιρο, έστι πρέπει να παραδεχόμαστε και τα καλά.

Σοφιστείες.

Αν ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου μιας χώρας είναι η εθνική ομάδα τότε τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο είναι το βραζιλιάνικο και το ιταλικό, ενώ Άγγλοι και Ισπανοί (μέχρι το 2008 ) είναι για τα μπάζα.