Εθνική Ελλάδος

So true…

Θα μπορούσε να γράψει ένα απλό: “μπράβο και στον Ρεχάγκελ”. Όχι, δεν είναι κωλοτούμπα να λες “μπραβο”.

Σωστά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το πρωτοσέλιδο της Πράσινης δεν είναι γραφικό. :slight_smile:

Άλλο το ποδόσφαιρο μιας χώρας, άλλο το πρωτάθλημα. Τι παραγωγή παιχτών έχει η Βραζιλία και τι η Αγγλία…

Ναι, ΟΚ, ας το λήξουμε εδώ γιατί η συζήτηση περί συνεισφοράς του ΠΑΟ στην εθνική είναι εξαρχής γραφική.

Εγώ βάζελος δεν είμαι και συμφωνώ. Αν θέλουμε να μιλάμε για προσφορά στο ποδόσφαιρο της χώρας, να μιλάμε για παίχτες που βγήκαν από την κάθε όμαδα και όχι για παίχτες που αγοράστηκαν όταν ήδη είχαν φτάσει στο πικ τους (πχ. Κατσουράνης,Σαλπιγγίδης,Σπυρόπουλος).

το euro το πηραμε ομως με Σειταριδη, Καραγκουνη, Μπασινα, Νικοπολιδη μεταξυ αλλων, οι οποιοι εγιναν παιχτες στον Παναθηναικο.8)

βλεπω μπαλα στη χαση κ στη φεξη

δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδας αρα δεν ειμαι οπαδικα προσκειμενος καπου.

εχω να πω οτι ολοι οσοι ασχολειστε με τις ομαδες σας σημερα με ατακες ’ ο παο ειναι η εθνικη κλπ κλπ’ ειστε απλα ζωα.

[B]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΟ Η ΑΕΚ Ο ΠΑΟΚ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΞΕΧΑΣΑ

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ Κ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Κ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕς ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.
[/B]

ΑΙΝΤΕ ΜΠΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΣΑΛΑΓΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ/‘ΒΑΜΜΕΝΕΣ’ ΑΘΛΗΤΙΚΕς ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΨΙΛΟ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥς (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΥ ‘ΒΑΜΜΕΝΕΣ’’)

Σιγά τους ενδιαφέροντες αγώνες που θα δούμε, 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα κι άμα κάτσει η μία από τις δυο αντεπιθέσεις που κάνουμε σε κάθε ματς και οι αντίπαλοι καταφέρουν να χάσουν τα άχαστα, γκολ και φύγαμε για τελικό.

Και κάτι ακόμα:

Είναι δεδομένο ότι η κατάκτηση του Euro 2004 είναι η μεγάλυτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του ελληνικού αθλητισμού μαζί με το Ευρωμπάσκετ του 1987 (προσωπικά δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω).

Με το να λέμε ότι Euro 2004 και η τωρινή πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010 είναι οι δυο μεγαλύτερες επιτυχίες μας στο διεθνές ποδόσφαιρο (όπως γράφουν όλες οι εφημερίδες), τότε αφενός μειώνουμε σε τραγικό βαθμό το 2004 και αφετέρου απαξιώνουμε τις επιτυχίες του ίδιου του Ότο για την πρόκριση στο Euro 2008, αλλά και πολύ περισσότερο αυτές του Παναγούλια με τις προκρίσεις σε Euro 1980 και Μουντιάλ 1994 (άσχετα με το τι έγινε εκεί), σε εποχές πολύ πιο δύσκολες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

αναφερεσαι μονο στον αγωνα με Τσεχια, ετσι?
γιατι μονο εκει δεν αξιζαμε την νικη στο euro.οχι οτι παιξαμε μπαλαρα, αλλα ο, τι πηραμε, το αξιζαμε.

chrisp

δες ‘the bigger picture’ φαντασου να κληρωθουμε με βραζιλια/αργεντινη

θα εχει τρελο φαν το καλοκαιρι

φαντασου να σπασει ο διαολος το ποδαρι του κ να παμε ημιτελικα με βραζιλια (λεμε τωρα)

και να βλεπεις μονομαχιες βυντρα-κακα

που αλλου θα δεις τετοιο υπερθεαμα ???

Δεν είδες μάλλον τα ματς των ομίλων τότε.
Με Ισπανία έπρεπε να είχαμε φάει 4, με Ρωσία στο 1ο ημίχρονο το γήπεδο κατηφόριζε.

Ανφέρομαι όμως κυρίως στα χρόνια που ακολούθησαν το 2004.

και να βλεπεις μονομαχιες βυντρα-κακα

που αλλου θα δεις τετοιο υπερθεαμα ???

Σε αγώνα ΠΑΟ-Ρεάλ, αλλά η αλήθεια είναι πως ο βάζελος δεν το τιμάει και πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ τώρα τελευταία. :slight_smile:

κρισπ αν παρακολουθεις ποδοσφαιρο θα ξερεις οτι δε κερδιζει παντα ο καλυτερος.με την ισπανια ημασταν τυχεροι με το 1-1,αλλα νικησαμε δικαια πορτογαλια.με τη ρωσια πηραμε αυτο που θελαμε(οι ρωσοι ηταν οντως καλυτεροι στο 1ο ημιχρονο αλλα μετα ισορροπησε η ελλαδα) και με γαλλια αξιζαμε νικη.με τσεχια ημασταν τυχεροι στην κανονικη διαρκεια του αγωνα αλλα να θυμισω οτι οσα χασανε οι τσεχοι σε 90 λεπτα εμεις τα χασαμε στην παραταση οπου ο τσαρτας σε καθε κατεβασια σχεδον μοιραζε πασες για γκολ.

Με Ισπανία μόνο τέσσερα δεν έπρεπε να είχαμε φάει. Οι Ισπανοί μας έπαιζαν στο μισό γήπεδο σε όλο το παιχνίδι αλλά με εξαίρεση το γκολ αλλά όχι απλά δεν είχαν κάνει άλλη κλασσική ευκαιρία, δυσκολευόντουσαν ακόμα και να πατήσουν περιοχή. Δέλλας, Καψής, Κατσουράνης τους είχαν σβήσει, μόνο ο Φύσσας είχε γίνει χαζός από τον Χοακίν αλλά και πάλι όταν μπήκε ο ξεκούραστος Βενετίδης τα πράγματα ευκόληναν και από εκεί. Με την Ρωσία το παιχνίδι ήταν για ισοπαλία παρά το ότι χάσαμε. Η Ρωσία μπήκε πολύ καλύτερα αλλά στην συνέχεια του αγώνα η Ελλάδα ισορόπησε και έχασε και αυτή ευκαιρίες. Ακόμα θυμάμαι κάτι άχαστα του Χαριστέα και του Ντέμη και ένα φάουλ του Τσάρτα που απέκρουσε ο Ρωσος τερματοφύλακας εκτοξευόμενος.

Μην λέμε ότι θέλουμε. Το Euro του 2004 η Ελλάδα ΔΕΝ το πήρε με κωλοφαρδεία. Το πήρε παίζοντας αμυντικογενές και αντιθεαματικό ποδόσφαιρο (όχι πάντως κατενάτσιο) αλλά κωλόφαρδα δεν το πήρε. Κωλόφαρδα νικάς ένα παιχνίδι (με την Τσεχία πχ), ολόκληρο Euro όμως δεν γίνεται να το πάρεις με κωλοφαρδεία.

Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, λυπάμαι.

@ Μάνσον:

Διαφωνώ λίγο για τα ματς που αναφέρεις κυρίως γιατί αναφέρομαι στην γενικότερη παρουσία της εθνικής σε αυτά αλλά διεκρίνησα το “11 πίσω και κάνουμε τον σταυρό μας να μας κάτσει η αντεπίθεση” πάει πρισσότερο στα χρόνια που ακολούθησαν το 2004. Προφανώς και το Euro δεν κατακτήθηκε με κωλοφαρδία, αλλά κυρίως με σωστή τακτική.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ :lol::lol::lol:

+1 με Μάνσον. Από το ματς με Ισπανία κι εγώ τον Χοακίν θυμάμαι να κάνει πάρτυ και συνεχόμενες σέντρες στη μικρή μας περιοχή, αλλά οι φάσεις των Ισπανών ήταν λίγες. Βέβαια λίγες ήταν και οι δικές μας σε εκείνο το ματς, αλλά αυτό ήταν και το μεγάλο μας όπλο το 2004. Είχαμε ένα γκολ κάθε 3 καλές φάσεις και δεν ήταν θέμα κωλοφαρδίας γιατί αυτό το ποσοστό το είχαμε για 16 σερί ματς πριν το Euro.

Και με Τσεχία ήμασταν κωλόφαρδοι στα 90 λεπτά, αλλά στα 15 της παράτασης τους ξ*κωλιάσαμε!

Επίσης, δεν ξέρω αν με τιμάει, αλλά πολύ χαιρόμουν που επιτέλους ένας διαιτητής δεν έδινε φάουλ στις βουτιές τους Καραγκούνη!!! :lol:

ChrisP πώς διάολο κατάφερες να κοουτάρεις λεγόμενα του awake και να τα κάνεις δικά μου…;

Ω Θεοί, όσο γίνεται πάει και χειρότερα αυτό το thread.

Για το τελευταιο θυμαμαι τον Κολινα να μην του δινει ουτε τα φαουλ του γινονταν κανονικα και τον βλακα τον Βερνικο να λεει…“Ο Κολινα τον ξερει απο το Ιταλικα Πρωταθλημα”.

Ρε, αν θυμάστε χθες ο Καραγκούνης έσπασε κάθε ρεκόρ: Έγινε η σέντρα και έπεσε κάτω χαχαχαχα

:lol: Έπαιξε μπλέξιμο με τα multi-quotes!