η ελπιδων εχω την εντυπωση οτι ειναι μακραν καλυτερη απο την ανδρων
μπορει να μην εχουν τοση εμπειρια,αλλα τουλαχιστον θα βλεπαμε καλυτερο ποδοσφαιρο.ξερουν λιγη μπαλα.
παρεπιπτωντως με ποια λογικη ο γιαννης παπαδοπουλος δεν παιζει και στο κεντρο εχουμε τον ανημπορο πλεον στολτιδη και τον λεντεσμα και ειμαστε τοσο αργοι?
κεντρικος και αριστερος χαφ δεν παιζει?στο 4-5-1 που παιζουμε συνηθως,δεν γινεται να ερθει πιο πισω ο μαρεσκα,διπλα στον λεντεσμα και να παιζει πιο μπροστα τους ο παπαδοπουλος?
ChrisP ξέρεις πολύ καλά ότι ο έλληνας πρέσβης είναι ο Πάο και είναι και ο βασικός τροφοδότης της Εθνικής μας ομάδας που μας έκανε υπερήφανους το 2004. Αν δεν έχεις επιχειρήματα λοιπόν άσε μας να συζητήσουμε την εθνική. άντε…
Αναμενόμενο αποτέλεσμα ήταν. Με το πρωτάθλημα να παίζεται ακόμα και τις τόσες αλλαγές δεν περίμενε κανείς καλή μπάλα. Καλό το διπλό στο στοίχημα
Από την άλλη δυστυχώς για άλλη μια φορά φάνηκε ότι οι δικοί μας δεν τρέχουν ή τουλάχιστον μπροστά στους Αφρικανούς, μπουσουλάνε. Και το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουμε με Νιγηρία στο Παγκόσμιο.
Καπετάνος έπαιξε σχετικά καλά πάντως, έβγαλε και τη μόνη φάση που κάναμε.
Συμφωνω, ποιος θα ρισκαρε να τραυματιστει με το πρωταθλημα σε εξελιξη και να μην παει Αφρικη? Σιγα μην σκιζοντουσαν, εδω στα προκριματικα βαριοντουσαν…
Μιας και σε κανα μήνα αρχίζει το Μουντιάλ (εκεί να δεις κρίση παραγωγικότητας) νομίζω πως η εθνική θα έχει την τιμητική της (εκτός κι αν κλέψει πάλι όλη τη δόξα ο Άγγελος).
Ο Χερ Οττο Μοτο Τρίτη πάντως δε θας αφήσει να βαρεθούμε καμια στιγμή (πέραν των αγώνων).
Πάμε ρε τίμιε Σάκη Πρίττα. Ζω για να δω την επιβράβευση και του Κορδονούρη.
Θα έλεγα τραγικό τον Όττο που δεν παίρνει καν Μήτρογλου στην αποστολή για Ν.Αφρική, αλλά βάσει συμπεριφοράς του κάγκουρα το τελευταίο διάστημα και πολύ καλά του κάνει.
Γιατι εγω πραγματικα πιστευω οτι η χρονια του θα επρεπε να του δωσει το εισητηριο για μια εθνικη οταν σ’ αυτη στην ιδια θεση υπαρχουν οι Τζιολης και Μακος.