οι κλήσεις είναι εμετός σκέτος. αλλά τί τα συζητάμε αφού στο τέλος πάλι με 14 παίκτες όλους κι’όλους θα παίζει ο όθωνας και τον αχρηστέα εξτρέμ…
καλα περιττο οτι στο ματς με αργεντινη ειμαι ετσι κι αλλιως αργεντινη…
αν με αυτο το ροστερ,περασουμε την φαση τον ομιλων,τα παιδια πρεπει να τα υποδεχτουμε σαν ηρωες!
Σιγα ρε παιδία το πλουσιο και ποιοτικό υλικό που είχε ο άνθρωπος στα χέρια του τωρα και σας πείραξαν και οι κλήσεις.
δικιο εχεις, αλλα γενικα δεν βλεπουμε μπαλα στα ματς της εθνικης, αρα ψηφιζουμε αργεντινη…
Ακόμα κιαν παίζει ο Ντάτολο:p :!:
καλα ρε…
παιζει η εθνικη σημερα και δεν λετε τιποτα?
και ελεγα οτι δεν εχει κατι να δω…
στις 9 με την β.κορεα…!!
Από δω και πέρα όλο φιλικά θά’χει:):!:
ουτως η αλλως στο νοβα το δειχνει…τι σκατε
το ειδα σε ενα πορτογαλικο καναλι το ματς…
ιντερνετ…
στο κεντρο ανασταλτικα εχουν ενα προβλημα…
και μερικοι παιχτες της κορεας κεντουσαν με κατι κουρασμενα παλικαρια…
ειδικα η προσποίηση που εσκασε ενα κορεατης πανω στον βυντρα ηταν για οσκαρ
κατα τα αλλα αμφιβαλω αν μπορει κανεις να βγαλει συμπερασματα απο αυτο το φιλικο…
δεν το ειδα αλλα ακουω τωρα στ φαητκλαμπ λεει ενας δεν επαιξε ο νινης ουτε λεπτο…μα καλα παμε καλα;; γιατι ρε…
παντως απο τα φιλικα δεν βγαζεις ακρη ετσι κι αλλιως, μονο για τους κοουτς ειναι χρησιμα
ισως ο νινης να θεωρειται δεδομενος στην βασικη ενδεκαδα και ηθελε απλα να δοκιμασει τις επιδοσεις αλλων
[SIZE=“4”]greece north korea[/SIZE]
Στο κέντρο πίσω από Καραγκούνη και Κατσουράνη(που είναι αρκετά μεγάλοι και καταπονημένοι) το χάος…Νίνη δε βλέπω να παίζει. Μακάρι δηλαδή αλλά δεν το βλέπω…
Το 23 της Κορέας μου φάνηκε πολύ καλός ανεξάρτητα από τα 2 γκολ που μας έβαλε.
προσωπικη γνωμη το δευτερο γκολ που αρπαξαμε μεγαλη μαλακια.απλα χαριζουμε
:o :o
Πόσο κάνει ο βορειοκορεάτης δαίμονας???!?!?
http://www.transfermarkt.de/de/chong-tese/profil/spieler_68574.html
και παίζει στην Kawasaki Frontale!
Τον θέλω!!
χαχα! αυτό έλεγα με τον αδερφό μου…ότι αύριο οι φυλλάδες θα φράφουν για 4-5 ομάδες ότι προσέγγισαν τον τύπο…
στο 2ο γκολ γιογιο τον Σπυρόπουλο τον κάνει!
και ο οτο αφησε εκτος μακο τζαβελα. καλα για το μακο οκ. αλλα το τζαβελα επρεπε να τον κρατησει με τα χαλια του σπυροπουλου. σαν να μου φαινεται θα ξαναδουμε τοροσιδη αριστερο μπακ… συν τοις αλλοις κρατησε και σακη πριτα… εδω γελαμε…