Εθνική Ελλάδος

ναι γιατί αν δεν παίξει ο αχριστέας τους έχουμε…
κάτι μου λέει ότι μπορεί να σπάσουμε το ρεκόρ του '94.από την αργεντινή εξαρτώνται όλα…:stuck_out_tongue:

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι! 8)

τοτε ημουν μικρος,τωρα θα εχω καλυτερη αισθηση του πεους!!:D:D

E, δεν έχουμε φτάσει ακόμα τις ένδοξες εκείνες μέρες. “Γεια σου Ελλάδααααα” \:D/

ΥΓ- Τουλάχιστον μέχρι τώρα αποφεύγουν τις πολλές ηλίθιες δηλώσεις περί “ατυχίας”. Ωστόσο αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται πια σε μια επαγγελματική ομάδα με πείρα κλπ να τους κόβονται τόσο πολύ τα πόδια επειδή ξέρω γω δέχονται ένα γκολ στο '7. Έπρεπε να περάσει ένα ημίχρονο και βάλε για να αρχίσουν να ξυπνάνε?

μετρια εμφανιση(δε τη λεω κακιστη γιατι εχουμε δει και πολυ χειροτερα!!!)
ο βυντρα καλο θα ηταν να αφησει το ποδοσφαιρο και να παει να γινει βοσκος στην ορεινη αιτολοακαρνανια…
ο σαμαρας ειναι το μεγαλυτερο κρεας που χει περασει ποτε απο εθνικη ομαδα…εγω να μπαινα μεσα κατι καλυτερο θα κανα!
δε περιμεναμε βεβαια και τιποτα καλυτερο,αλλα αμα φυγαμε ακλαυτοι απ τη κορεα,τι εχει να γινει στους αλλους 2 αγωνες???

Ποιο σύστημα παίξαμε το '94? Το 4-4-2?

Μέχρι στιγμής έχουμε σίγουρο το 2. Παίξτε όλοι στοίχημα τώρα βλέπω 4άρες!:stuck_out_tongue:

Πω πω έχω ρίξει γρουσουζιά και κραξιμο για ένα χρόνο. Τονώθηκα:)

Τέλος τώρα, reboot! Aργεντινή-Νιγηρία8)

δεν αποδίδουν σε ατυχία την ήττα, μπλα μπλα μπλα.

Ποιος ήρθε;

Αμα σπασει ο διαολος το ποδαρι του και βγουμε 2οι και η γαλλοι 1οι φανταζεστε τι παιχνιδι θα γινει???

South Africa World Cup 2010 Live Μέσω EMAX.GR σε High Definition
http://emax.gr/tv.php Πατήστε πάνω στο πλήκτρο “World Cup”

:drunk::drunk::drunk:

Βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω, Καπετάνο Καπετααααανο…

Ντάξει είμαστε τραγικοί, ο Παπαδημητρίου είχε χαρεί που παίξαμε μπάλα από το 68 ως το 75 ή το 77… #-o

Το κέντρο με Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη συναγωνίζεται τους φετινούς Στολτίδη, Λεντέσμα, Μαρέσκα για την πιο αργή 3άδα κέντρου όλων των εποχών…

Καλα δεν υπαρχει κανενας που να καραζει τον Σειταριδη???Ηταν ωσει παρων μεσα στο γηπεδο!!!Μπορει ο Βυντρα να φταιει αποκλειστικα στο 2ο γκολ που φαγαμε,αλλα σε ολες τις φασεις που γινονταν απο τα δεξια μας ηταν ακαλυπτος τελειως…Ο σειταριδης δεν εκανε απολυτως τιποτα!!!

Καλα αν ειναι δυνατον ο Οτο δεν βλεπει…και αντι να βγαλει Σειταριδη να ριξει Σπυροπουλο μεσα και να περασει Τορο(πολυ καλα επαιξε) δεξια και να εβαζε μεσα και τον Νινη!!!Με επιθετικη τριαδα Σαλπι Γκεκα και Σαμαρα και Νινη απο πισω το γκολακι θα το κολλουσαμε!!!

Μα ακριβώς! Τα έγραφα και πιο πριν! Εντάξει αντέχω και το πιο αισχρό ποδόσφαιρο (εχω γερό στομάχι:razz:), αλλά η έλλειψη αυτογνωσίας, μπορεί να με στείλει στο διάολο!!:blow:

Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου που ένα ματς θα πάει στο rewind…

Σόρρυ για διπλοποστάρισμα! Απροσεξία λόγω γκολ Αργεντινής!

απλα ντροπη…μονο και μονο επειδη ο βυντρα ο σειταριδης και ο τζορβας παιζουν στον παναθηναικο να ειναι βασικη στην εθνικη…

ρεχαγκελ τραγικος νταξει,αυτο το πραμα δε μπορει να ονομασθει καν ΟΜΑΔΑ…ο καθενας επαιζε οπως ηθελε και εκανε οτι ηθελε στο γηπεδο…

οι κορεατες στα στημενα ηταν μια κλασση ανωτερη απο μας…ποιοι? οι κορεατες:lol::lol:

ετοιμαζετε μεγαλος πουτσος απο αργεντινη…και θα χαρω καθε γκολ που θα μας καρφωνουν…

Τι ήταν χειρότερο σήμερα;
Η Εθνική, ο πουρουπουπού, ο Τοροσίδης, ή το βζζζζζζζζζζζζζζζζζζ που ακουγόταν συνέχεια;:):!:

O Bύντρα και ο Σεϊταρίδης που δεν έχουν θέση στην Εθνική, πόσο μάλλον ως βασικοί…

Ρε αυτές οι καραμούζες ακούγονται σαν ένα γιγάντιο κουνούπι ξέρω γω… πραγματικά σπαστικές.

[SIZE=“4”]Τα ξένα ΜΜΕ για την Εθνική [/SIZE]

Καυστικά τα ξένα ΜΜΕ για την εμφάνιση και την ήττα της Εθνικής μας από την Νότιο Κορέα στην Β. Αφρική. Διαβάστε τι αναφέρουν τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά πρακτορεία στον κόσμο για το παιχνίδι.

Με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια παρουσίασαν το ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδας στα γήπεδα της Β. Αφρικής τα ξένα πρακτορεία, τονίζοντας πως οι Έλληνες παίκτες ήταν αρκετά αργοί για το επίπεδο αυτής της διοργάνωσης.

Skysports: Πιο επιδέξιοι από τους Έλληνες οι Κορεάτες

Οι Κορεάτες ξεκίνησαν με το δεξί την διοργάνωση, νικώντας την Ελλάδα με 2-0 σε ένα ματς όπου οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ήταν αρκετά αργοί. Παρκ και Λι Τσουνγκ ήταν εξαιρετικοί και πέτυχαν τα δυο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση.

Goal.com: Περίπατος στο… Παρκ(ο) για την Κορέα

Η Νότιος Κορέα έκανε θετικό ξεκίνημα κερδίζοντας την Ελλάδα με 2-0. Οι “Taegeuk Warriors” άνοιξαν το σκορ με μια πολύ ωραίο προβολή του Λι Τσουνγκ, ενώ έκαναν δυο τα τέρματα τους μετά το τραγικό λάθος του Λουκά Βύντρα στην άμυνα.

Yahoo Sport: Η Κορέα έκανε στην άκρη την άθλια Ελλάδα!

Ιδιαίτερα σκληρό ήταν το πασίγνωστο site αναζήτησης, αφού έκανε λόγο για μια απαράδεκτη ομάδα που έφτασε τα τέσσερα ματς σε Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς νίκη και χωρίς γκολ. Αναφορά έγινε και στο λάθος του Λουκά Βύντρα.

Kicker: Οι Κορεάτες… εξαπάτησαν τους Έλληνες

Με αρκετά ειρωνικό τίτλο η γερμανική ιστοσελίδα λέει πως οι Κορεάτες κατάφεραν να εξαπατήσουν ακόμα και τους Έλληνες, κερδίζοντας τους με 2-0.

ABC: Εύκολη νίκη για την Κορέα

Η Κορέα νίκησε κατά κράτος την Ελλάδα στο πρώτο ματς του δεύτερου ομίλου με 2-0, σε έναν αγώνα όπου οι Έλληνες δεν περίμεναν πως θα παίξουν τόσο άσχημα.

ESPN: Η Κορέα νίκησε δίκαια την Ελλάδα

Το γνωστό πρακτορείο έκανε λόγο για δίκαιη νίκη της Κορέας επί της ομάδας μας με 2-0, με τον Παρκ να ξεχωρίζει στην αναμέτρηση. Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην μίζερη συγκομιδή της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

http://www.sport24.gr/html/ent/394/ent.367394.asp

Αυτό το πράγμα που λέγεται Σαμαράς και είναι πιο αργός και πιο ατομιστής κι από παλαίμαχο με αρθριτικά…θα τον φέρουν σε καμιά ελληνική ομάδα και θα τον παρουσιάσουν σαν την μεταγραφή του αιώνα…

Ενώ ο ελ-τορο δε μου αρέσει γενικά σαν παίχτης…σήμερα πραγματικά τον λυπήθηκα…ήταν τόσο φιλότιμος και έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Σαμαρά,που πραγματικά έπαιζε για 2 και λογικό ήταν κάποια στιγμή να κλατάρει κι αυτός!!Μακράν ο καλύτερος σήμερα…τουλάχιστον μακράν ο πιο φιλότιμος…μέχρι και τα στημένα εκτελούσε στο τέλος!!!

Ρε Ότο…από τη στιγμή που βγάζεις Κάρα (με τα καλά και τ’ άσχημά του) γιατί δε βάζεις Νίνη???Ποιός θα κρατήσει λίγο μπάλα???Ποιός θα περάσει καμιά κάθετη???
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στο κεφάλι του…εκτός αν κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι τόσο λάθος… :? :?

Για Χαλιστέα,Γιούρκα,Τζιώλη,Πατσατζόγλου,Καπετάνο (!!!wtf!!! :lol: )δε χρειάζεται να πω κάτι…εδώ μιλάμε για ποδοσφαιριστές… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κι ο Τζόρβας πολύ χεσμένος ρε παιδί μου…βγες ρε αγόρι μου…δε δαγκώνει… [-X

Ο Λούκας αν δεν είχε κάνει το κλασικό Βύντρικο λάθος ήταν αρκετά καλός…για Βύντρα ε… :roll:

edit: Ορίστε ρε αχάριστοι…τα παιδιά κατάφεραν και μια πρωτιά!!! :lol::lol::lol:
http://www.sport24.gr/html/ent/419/ent.367419.asp

ενω ο τζιολης με το χαριστε εα???
γεια σου ρε οθωνα με τα ωραια σου. στον υπνο την ειδες την 11αδα παλι…