Εθνική Ελλάδος

Ο Τζόρβας μια χαρά έπαιξε σε σχέση με όλους τους άλλους.Όπως και ο Γκέκας
Το λάθος του Οτο είναι ένα νομίζει ότι ζεί στο 2004.Βάλε Νίνη ρε βλάκα.Και καλά θέλει να βάλει ‘εμπειρία’ μέσα αλλα ούτε καν λειτουργεί αυτό.

Τελικά δεν μάθαμε, πόσα μπουκάλια νερό ήπιε ο Ότο???
Επίσης προσπαθώ να δω τα πόδια των αντιπάλων που έτρεμαν τη στιγμή που τους τρομοκρατήσαμε…
Τα χάλια μας…:tomato:

αν το νομιζε θα επαιζε 5-4-1 με μπολικο ταμπουρι κ θα γουσταραμε…:wink:

χαχαχαχα δεν υπάρχει αυτό λέμε τώρα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τελικα μονο για τα αρνητικα ρεκορ αξιζουμε.προσεξτε ρεκορ ειναι και αυτα:lol:

Αντι να προχωρησω σε μακροσκελης αναλυσεις για τους λογους για τους οποιους εχασε η Ελλαδα σημερα, θα εκφρασω την γνωμη μου με το παρακατω βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE&feature=related

λιγο ετεροχρονησμενο βεβαια, αλλα κουβεντα να γινεται :stuck_out_tongue:

Μηδεν.
Τοσο αναιμικη ομαδα δεν εχω ξαναδει.
Εδω κατι Εκουαδορ και Τρινινταντ παλευανε τα ματς.

Οττο ρεσιταλ σημερα.
Το στησιμο της αμυνας ειχε μια λογικη σαν σκεψη.
Να βαλεις τους 3 πιο αργους σου παιχτες απεναντι σε μια ομαδα γεματη
τρεχαντηρια πραγματικα θελει προσπαθεια.Ουτε και εγω θυμαμαι σε ποσες
φασει οι αμυντικοι κραζανε τα χαφ.

Και επιτελους οταν με το καλο φυγει ο Ρεχαγκελ να φυγουν και μερικοι
δημοσιοι υπαλληλοι παιχτες.Βρεξει-χιονισει αυτοι μεσα.

Ατομικα βαριεμαι να κραξω.Εχασα 1 ωρα απο την παραλια για να δω αυτο
το εκτρωμα οποτε μπορω να κραζω για πολυ ακομα.

Edit : Γεια σου ρε κουρκουτι !

Παρόλο το αποτέλεσμα, είχαμε μια καλοζυγισμένη και μεστή εμφάνιση από την εθνική μας σήμερα. Δυστυχώς όμως, φάγαμε 2 γκολ από το πουθενά. Το πρώτο ειδικά μας έκοψε τα φτερά και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας επειδή βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Όπως είπε και ο Φάνης, η μπάλα μας αδίκησε.

Δεν πειράζει όμως, θα τα καταφέρουμε απέναντι στη Νιγηρία, αφού πρόκειται για πιο άναρχη ομάδα από εμάς και -για ακόμη μια φορά- με χαμηλότερο μέσο όρο ύψους και θα κυριαρχήσουμε στους αιθέρες. Εξάλλου δεν μπορεί να έσβησε το άστρο του Οττο από τη μία μέρα στην άλλη.

Α, ειρήσθω εν παρόδω, κατά τη διάρκεια του αγώνα ήπια 2 μπουκαλάκια νερό, το πρώτο ζαγόρι και το δεύτερο αύρα, από το οποίο και άφησα μερικές γουλιές.

Τσηρς.

και η ξεφτίλα συνεχίζετε…#-o#-o

Αθλια εμφανιση σημερα η Εθνικη, αν και απο την αρχη δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες πιστευα οτι θα νικαγαμε κουτσα στραβα την Κορεα… Αλλα δεν… Απαισια εμφανιση απο ολους, σαν παλαιμαχοι ηταν, δεν ετρεχαν, δεν πιεζαν παρα μονο λιγο στο τελος… Και σιγα την ομαδα την Κορεα, απλα εμεις ημασταν χειροτεροι… Η 11αδα και οι αλλαγες για γελια, οταν εβαλε Πατσατζογλου και Καπετανο, λυθηκα…:lol3: Ο Ρεχαγκελ κοιμαται ορθιος και καποιοι παικτες δεν ειναι ουτε για φιλικο σε 5χ5… Απογοητευση…

Ακομη δεν μπορω να χωνεψω πως ειναι δυνατον εν ετει 2010 να παιζουν στην Εθνικη ο Πατσατζογλου, ο Χαριστεας, ο Σειταριδης και ο Τζιολης.

Ενταξει κατι Βυντρα και Αβρααμ δεν επρεπε ποτε να παιζουν αλλα τι να κανουμε, ειναι παικτες των ‘‘αιωνιων’’…

Δεν μπορω να χωνεψω πως ειναι δυνατον να βαζει Πατσατζογλου (που εχω να τον δω να παιζει σοβαρο ποδοσφαιρο 7-8 χρονια νομιζω…) αντι Νινη τη στιγμη που θελει η ομαδα να σκοραρει.

Επισης θελω να μαθω τι μανατζερς, εμπορικες συμφωνιες, διαφημιστικα κολπα και γενικοτερα κονε υπαρχουν πισω σπο τους Σειταριδη, Χαριστεα, Βυντρα, Αβρααμ και παιζουν βασικοι αυτοι για να καθονται στον παγκο ο Κυργιακος, ο Σαλπιγγιδης, ο Νινης, ο Σπυροπουλος ή ο Παπασταθοπουλος.

Τελικα το κυπελλο του ‘04 μονο κακο εχει κανει στην μετεπειτα πορεια της ομαδας, που οκ μπορει να της εδωσε καποια αυτοπεποιθηση και ετσι να προκριθηκε και στις διοργανωσεις του ευρο08 και μουντιαλ10, αλλα την κραταει δεσμια των ‘‘πρωην ποδοσφαριστων’’-’‘δημοσιων υπαλληλων’’ που λετε και παραπανω.

ρε παιδια,ειπαμε πραγματι χαλια η ομαδα,αλλα μηπως μεσα στα νευρα μας γινομαστε υπερβολικοι?εγω πριν τον αγωνα δεν ειχα δει κανεναν να κραζει τον ρεχαγκελ για βυντρα-αβρααμ(για τους τζιολη,χαριστεα,σειταριδη,πατσατζογλου υπηρχαν ηδη γκρινιες).

και εν πασει περιπτωση,οι φετινες εμφανισεις του βυντρα δικαιολογουν περα ως περα την κληση του στην εθνικη και ισως και τη θεση του βασικου που πηρε.ο αβρααμ πραγματι δεν ειναι καλυτερος απο παπασταθοπουλο και ισως τον κυργιακο,αλλα εγω τον ειδα να ειναι ο μοναδικος που παλευε και ετρεχε και εκοβε.

Δεν διαφωνώ για τον Βύντρα. Η φετινή χρονιά του, ήταν καλύτερη από προηγούμενες, ενώ δεν έκανε και τις γνωστές του γκέλες. Γιατί όμως; Διότι έπαιξε δεξί μπακ στον ΠΑΟ φέτος, που είναι και η θέση του. Δεν είναι στόπερ ο άνθρωπος. Πώς να το κάνουμε; Το πλήρωσε και ο ΠΑΟ πολλάκις όταν επέμεινε σ’ αυτό.
Γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να παίξει ο Βύντρα χθες, αλλά μπακ δεξί. Έτσι δεν θα βλέπαμε και τον Σειταρίδη. Γνώμη μου πάλι είναι ότι έπρεπε να είναι ο Βύντρα δεξιά, Αβρααμ - Κυργιάκος στόπερ, μπακ αριστερό ο Σπυρόπουλος και να μεταφερθεί στα χαφ ο Τοροσίδης. Επίσης έπρεπε να ξεκινήσει ο Σάλπι και αν όχι απ’ την αρχή ο Νίνης, τότε σίγουρα στην αρχή του β’.

Πάντως, υπάρχει ένα θέμα με την εθνική ελλάδος. Το 2004 συνέβη αυτός ο σουρεαλισμός, αυτό το επιστημονικής φαντασίας τόλμημα των “θεών της μπάλας” οι οποίοι “αποφάσισαν” να δώσουν ένα γιούρο σε μια από τις πιο άμπαλες ομάδες διαχρονικά και αυτό δημιούργησε μια αίσθηση ότι ομάδα που πήρε τίτλο, πρέπει και στις επόμενες διοργανώσεις να παίζει με συνέπεια σαν πρωταθλήτρια. Ξεχνάμε όμως ότι στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του μουντιάλ (ή της ευρώπης). Δεν λέω, με καλύτερες επιλογές του Ρεχάγκελ (πχ δεν μπορώ να καταλάβω πώς πήρε τον Καπετάνο και δεν πήρε τον Μήτρογλου) και καλύτερο στήσιμο, θα είχε μια καλύτερη εικόνα και ελπίδες να κάνει κάτι αξιοπρεπές στον όμιλο, αλλά επαναλαμβάνω, μην ξεχνάμε πώς πρόκειται για μια αδύναμη ομάδα. Είναι σαν να πάρει ένα πρωτάθλημα ελλάδας ο Λεβαδιακός πχ και οι οπαδοί του να έχουν την απαίτηση να πάει καλά και στο τσάμπιονς λιγκ.

συμφωνω για αυτο το στησιμο, ή εστω να εβαζε τον τοροσιδη δεξι μπακ. γκεκας, σαμαρας, νινης, γκεκας και σαλπιγγιδης πρεπει να ειναι βασικοι.
και στο κεντρο κατσουρανης και πατσα. αν και ο κατσουρανης δεν μπορει να τρεξει αλλο, αλλα αφου δεν υπαρχουν καλυτεροι…
αλλα ετσι κι αλλιως στο επομενος ματς θα βαλει 3 στοπερ…

ο βύντρα έπρεπε να παίξει δεξί μπάκ και ο σειταρίδης να καθαρίζει πάγκο.επίσης συμφωνώ με την άποψη να είναι ο τοροσίδης στα χαφ με κατσουράνη και αριστερό μπάκ ο σπυρόπουλος.ο σαμαράς άθλιος χθές.μάλλον πρέπει να παίζει σαλπιγγίδης και νίνης μαζί με γκέκα μπροστά.

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Το γεγονός της νίκης της Εθνικής στο 2004 (από κολωφαρδία αλλά δε το λέμε) έχει γλυκάνει τόσο τους Έλληνες οπαδούς που περιμένουν συνεχή νίκη σε κάθε αθλητική διοργάνωση. ‘Ασε δε οι ανταποκριτές. Σε κάποιαφάση άκουσα ‘‘έχουν τρομοκρατηθεί οι Κορεάτες…’’. Ναι χέστηκαν πάνω τους τι να σου πω -.-’

Δεν λέω, με καλύτερες επιλογές του Ρεχάγκελ (πχ δεν μπορώ να καταλάβω πώς πήρε τον Καπετάνο και δεν πήρε τον Μήτρογλου) και καλύτερο στήσιμο, θα είχε μια καλύτερη εικόνα και ελπίδες να κάνει κάτι αξιοπρεπές στον όμιλο, αλλά επαναλαμβάνω, μην ξεχνάμε πώς πρόκειται για μια αδύναμη ομάδα.

Έχασε και το γκολ στην εστία… Γίχααα

το 2004 πάντως η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη.είχαμε και τύχη -κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό- αλλά όλα λειτουργούσαν τέλεια και το στήσιμο της ομάδας ήταν άψογο.
τώρα μιας και έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τον βύντρα και για το τι θέση έχει στην εθνική, ναι έκανε άθλιο παιχνίδι χθες ο βύντρα, αλλά έκανε την καλύτερη χρονιά του στον παναθηναϊκό και στην τελική τον εξέθεσε και ο ρεχάγκελ με το εντελώς ακατανόητο στήσιμό του.

Ναι μα το 2004 ειχαμε παιχταραδες τους οποιους παιχταραδες δεν χρησιμοποιουμε σωστα τωρα.Μπασινας,Ζαγορακης,Δελλας,Φυσσας.Παιχταραδες.Οταν βαζεις το πανθεον της χασογκολιας(γκεκας χαριστεας)και μου αφηνεις εξω σαλπι και μητρογλου(αν και ειμαι παναθα λεω οτι ειναι γαμω τους παικτες).Ο Καπετανος επαιζε μουντιαλ και ειχε διαθεση"αντε να τελειωνουμε γτ πρεπει να παω να παιξω WoW".Εγω λεω ναα βαλουνε νομπλια να τους ****** τα υπατα.:!:

Καταρχάς, τιμή και δόξα στο περιοδικό “Ραδιοτηλεόραση” που διαφήμισε στις ώρες του ματς της Ελλάδας, πως δίνει δώρο το έργο “Στο Γάμο του Καραγκιόζη”.

Δεύτερον, αν και οι παγκίτες μας έχουν τη φυσική κατάσταση των 14 που έπαιξαν χθες, ας το κλείσουμε το μαγαζί. Ρεχάγκελ απογοήτευση. Κι όχι τόσο για το ποιους έβαλε να παίξουν, αλλά για αυτό το πράγμα που κατέβασε στο γήπεδο. Μηδέν φυσική κατάσταση, μηδέν τακτική, μηδέν καθαρό μυαλό, μηδέν βοήθεια από τον πάγκο.

Όταν είδα να σηκώνει τον Σαλπιγγίδη, φαντάστηκα τι θα του έλεγε: “Σάλπι, είσαι ο πιο γρήγορος μας παίχτης και μου είσαι απαραίτητος. Σε θέλω να τρέξεις στα αποδυτήρια και να μου φέρεις ένα μπουκαλάκι νερό”

αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ χτες. δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εκθέσει έτσι τον βύντρα ο ρεχάγκελ. νταξ, είναι φάβας το παιδί, αλλά όσο κι αν τον κράζω, η αλήθεια είναι ότι το παλεύει. δλδ αφού ούτως ή άλλως το χει το βύσμα του, ε ας τον βάζουνε μπακ χαφ τουλάχιστον. επίσης, αν και δεν ξέρω τι κάνει στα εξωτερικά ο παπασταθόπουλος, αλλά φαντάζομαι πως θα ταν μια χαρά πίσω κι αυτός. και για να γίνω και λίγο κουραστικός, ειδικά στο χτεσινό ματς ο μανωλάς θα ήταν βάλσαμο. ναι, έχει παίξει 3 μήνες μπάλα, ε και? για τον σαλπιγγίδη τι να πω. ο άνθρωπος πρέπει να είναι βασικός. σκίζεται πάντα και αλίμονο, δε στερείται ποιότητας. αν δεν παίξει σε κανένα ματς ο νίνης φέτος, θα ναι για τεράστιες μούτζες ο γερμανός. κούρασε πλέον ο ρεχάγκελ, ας τελειώνει αυτό το ανέκδοτο.

αγάπες? :stuck_out_tongue: