Μωρε ειμαστε μαλακες?ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.
ναι μωρέ, είχαμε άδικο που τους κράξαμε μετά το ματς με την κορέα, έλεος…
Φυσικα και οχι,πολυ καλα καναμε και τους κραξαμε αφου δεν παιξανε τιποτα.Σημερα που αποφασισανε να το παλεψουνε και να κανουν οτι καλυτερο μπορουσαν τους παραδεχομαι και λεω οτι ο καθενας μπορει να κανει οι δηλωση θελει ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μας νοιαζει τωρα.
καφρικη αποψη λαρισεου…
οσο βλεπω οτι στον παναθηναικο παιζει ο τζορβας και στην αελαρα ειναι ο βιερα εχω ενα μεγαλο χαμογελο…
επισης ο βυντρα αμυντικα παλι κανει λαθη…αλλα οταν βγαινει μπροστα εχει πολυ καλη σεντρα…
Ο βυντρα ηταν για μενα σημερα ο χειροτερος παιχτης αλλα οι σεντρες του και το πως ανεβαινει ειναι το μονο καλο πιστευω.
ελα μη ντρεπεστε… ξεκινηστε τις κωλοτουμπες…8)
ΘΑ ΦΑΜΕ 4 Κ 5 ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΜΕΡΕΣ…
[SIZE=“6”]ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ… ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ… ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[/SIZE]
κριμα που λογω του κακου πρωτου αγωνα εχουμε πολυ λιγες πιθανοτητες για προκριση, αν βαζαμε αλλο ενα η αν χαναμε με 1-0 απο του κορεατες θα περνουσαμε κ με ηττα…
Ταγαρέλληνας παιδί μου τι να πεις. Αντί μετά να του πεις μπραβο για την προσπάθεια, σου έρχεται να τον βρίσεις.
Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια, για την ψυχή, ήταν συγκεντρωμένοι, έμοιαζαν ομάδα, αν ήταν και λιγότερο ταγάρια σαν ποιότητα παικτών θα είμασταν δύναμη στο ποδόσφαιρο.
Εγώ τα έχω με το Ρεχάγκελ για αυτο το έκτρωμα που παρουσίασε στο πρώτο παιχνίδι, κατά πασα πιθανότητα μας κοστίζει την προκριση. Αυτο το πιο ορθολογικό σχήμα που παρουσίασε σήμερα ήταν τόοοοοσο δύσκολο να το κανει στο πρώτο παιχνίδι? Τον ευχαριστούμε παρα πολύ για όλα, αλλά είναι η αρτηριοσκλήρωση η ίδια (και το αλτζχάιμερ και το εγκεφαλικό μαζί:p).
Η ομαδα πάντως έχει σοβαρό πρόβλημα στην αναπτυξη του παιχνιδιού της, απορώ πότε θα λυθεί αυτή η γάγγραινα. Αμφιβάλλω πάρα πολύ για το τι παιχνίδι και ευκαιρίες θα καναμε αν ήταν 11 εναντίον 11. Τέλος πάντων, μένουμε στα καλά.
Μπράβο τους, και να μάθουν να διδάσκονται απο τα λάθη και την κριτική. Ακούς Τοροσίδη? Ταγάρι…
Η κριτικη που δεχτηκαν οι παιχτες ηταν περα για περα δικαιη.
Αυτη η ομαδα εχει δειξει παθος,δυναμη και ολα αυτα τα ευγενη χαρακτηριστικα.
Δεν μπορεις να τα αφηνεις στα αποδυτηρια και να μας την λες και απο πανω.
Οντως υπαρχει τεραστιο προβλημα στην αναπτυξη.
Η κριτική που δέχτηκαν οι παίκτες (που δε δέχτηκαν) ήταν άδικη. Η κριτική στον Ρεχάγκελ ήταν δικαιότατη 100%. Δε χρειάζεσαι δίπλωμα ποδοσφαιριστή και 20 χρόνια καριέρας στη Μπουντεσλίγκα για να καταλάβεις πως Σαλπιγγίδης, Κυργιάκος έπρεπε να είχαν ξεκινήσει με την Κορέα.
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη. Προσωπικά είμαι πλέον ευχαριστημένος από αυτή την Εθνική. Αν καταφέρει πόντο με Αργεντινή, θα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου.
ΥΓ. Βύντρα, κάποτε έκλεισες τον Ροναλντίνιο. Τώρα θα πέσει στην πλευρά σου ο Μέσι. Θυμίσου εκείνη τη βραδιά. Πλιιιιζ
#-o#-o#-o#-o
μια προκριση που θα επαιρνες επειδη ο ρεχαγκελ σε πηγε στο μουντιαλ, επειδη ο ρεχαγκελ σε εβαλε ισχυρο στον ομιλο, επειδη ο ρεχαγκελ σε πηγε σε 2 euro…
κ ναι θα το ξαναπω οσο κι αν κουραζει… επειδη ο ρεχαγκελ σε εβαλε (σαν εθνικη) στον ποδοσφαιρικο χαρτη…
Λέτε ο diego να μας αφήσει να περάσουμε???
Εκεί πιστέυω ότι όλα θα κριθούν…πάντως αν ήμουν diego θα έβαζα όλους τους αναπληρωματικούς…
ΥΓ
Με νίκη Νιγηρίας 2-0 και με ισοπαλία 1-1 με την Αργεντινή δικιά μας ποιός περνάει???
ε νταξει. άρα να μη του ασκούμε κριτική όταν κάνει ΤΟΣΟ εξωφθαλμες παπαριές που μέχρι και ο ίδιος τις παίρνει είδηση και τις διορθώνει στο επόμενο ματς. έλεος…
εγώ λέω να τον βαλσαμώσουμε σαν τον Αη Σπυρίδωνα
περνάμε εμείς καθώς θα έχουμε 4 βαθμούς.
πάντως ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υπεράνω κριτικής.και στην τελική δεν είμαι σίγουρος πως θα παίζαμε τόσο καλά σήμερα αν δεν είχε ασκηθεί όλη αυτή η κριτική…
κριτικη με μετρο, ειδικα σε εναν ανθρωπο που μας εδωσε τετοιες χαρες…
οσοι σχολιαζουν πικροχολα μετα την καθε κακη εμφανιση ειναι κομπλεξικοι κ δεν εχουν ιδεα απο τοπι…
μπράβο στους παίκτες που δείξανε σήμερα το πάθος και την διάθεση που έπρεπε να δείξουν και στο ματς με Ν.Κορέα και καταφερανε να νικήσουν.ευτυχώς ο ρεχακλής είδε οτι ο χαριστέας δεν αντέχεται και πάλι καλά που κατάλαβε οτι ο γιούρκας είναι ντεφορμέ και καλύτερα να παίζει ο βύντρα δεξί μπάκ.
:lol::lol::lol:
σσσσσ ειμαι κι απο την κερκυρα…
Άντε μπράβο, την έκανε τη νικούλα της και η έρμη η Εθνική… πλέον μπορεί να γυρίσει σπίτι με αξιοπρέπεια.
Γιατί, ε ντάξει τώρα, ελπίδες πολλές για πρόκριση δεν υπάρχουν έτσι; Η Κορέα, όσο κι αν την αντιπαθώ, είναι οπωσδήποτε η καλύτερη ομάδα του ομίλου μετά την Αργεντινή και σίγουρα καλύτερη και από μας και από τη Νιγηρία (γελάω με αυτά που διαβάζω για τσάμπα ήττα δικιά μας στην πρώτη αγωνιστική). Οι Αφρικανοί δεν τα πήγαν κι άσχημα με την Αργεντινή (που βέβαια να θυμήσω ότι γενικά βαριόταν που ζούσε) και μετά το σημερινό χάλι που παρουσίασε στο γήπεδο δε βλέπω πως μπορεί να νικήσει την Κορέα. Όσο για μας με την Αργεντινή… ας το αφήσουμε καλύτερα. Η Αργεντινή δεν είναι καν αδιάφορη. Δεν έχουμε καμία τύχη.
Αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό που θα αποκλειστούμε. Κάναμε νίκη στο Μουντιάλ ε. Πολλές ομάδες θα πάνε σπίτια τους χωρίς ούτε καν αυτό. Για να μη με πείτε πικρόχολο, όχι τίποτα άλλο. Αυτές ήταν οι δυνατότητες της ομάδας με βάση το δυναμικό της.
Τώρα ρε παιδιά τί να πω, έτσι και πάρουμε αποτέλεσμα από την Αργεντινή, σπάσει ο διάολος και το άλλο το ποδάρι και χάσει η Κορέα απ’ τη Νιγηρία (!) και περάσουμε εμείς… ε θα είναι άλλο ένα θαύμα μετά το 2004. Και εννοείται ότι δε θα με χαλάσει καθόλου!
Μόνο με Τζόρβα έξω υπάρχει ελπίδα. Τα λάθη του με Παναθηναϊκό τυχαία δεν τα πλήρωσε. Στο μουντιάλ όμως γράφουν όλα. Ψυχολογία 0, Στήσιμο 0, βγάζει φάσεις μόνο λόγω αντανακλαστικών.
Κατά τα άλλα είμαστε καλύτεροι από Κορέα & Νιγηρία αλλά χάσαμε την ευκαιρία στο πρώτο ματς.
Εγώ πάλι Γράκχο νομίζω ότι αν είχε στήσει πιο ορθολογική ενδεκάδα ο Οττο στο πρώτο παιχνίδι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο το ματς για τους Κορεάτες. Μπορει να μην κερδίζαμε, αλλά μια ισοπαλία πιστέυω την είχαμε. Με Κυργιακο ή Παπασταθόπουλο πίσω αντί Βύντρα και φυσικά έξω τον Χαριστέα. Άλλωστε σχεδόν 2 γκολ τους δώσαμε, δεν ήταν δα και τόσο ανώτερη η Κορέα. Και σήμερα ρούφηξε τέσσερα από την Αργεντινή.
Πάντως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί θέλουμε οπωσδήποτε ισοπαλία.