-Σπουδαία νίκη
-Μαγκιά του Ρεχάγκελ, που το Σάββατο τά’χε κάνει σκατά, με την αλλάγη στο 30κάτι
-Ο Τοροσίδης και γκολ, και ‘‘πήρε’’ και την κόκκινη του Νιγηριανού…κανά εκατομυριάκι το ανέβασε το κασέ του, εξού και ο τρελός πανηγυρισμός στο γκολ
-Ο πουρουπουπού ξεπέρασε και βουβουζέλες και τον εαυτό του…ο Καρούλιας στα γνωστά του στάνταρ, περίπου 150 φορές ‘‘έτσι’’
:):!:
και τι σχεση εχει αυτο με το να λες αυτα που βλεπεις…???
αμα κερδιζουμε την αργεντινη και βγαλει 2 σεντερ μπακ και βαλει χαριστεα και σαμαρα αλλαγες και χασουμε τι να πουμε δηλαδη??? αξιος…??
στα καλα που κανει καλος και στα κακα που κανει κακος…
τελος…
εδω λεμε γιατι θεε μου εκανες αυτο και γιατι εκεινο…
στον ρεχαγκελ θα κολλήσουμε…??
Και επίσης το πιο σημαντικό από όλα είναι να βλέπεις Σαλπιγγίδη και Τοροσίδη στους σκόρερ, να αγωνίζονται όλοι παθιασμένα, μπας και φύγει λίγο η οπαδική καφρίλα από τα μυαλά ορισμένων…
εγω πιστευω οτι θα περασει η νιγηρια… αν το βρω σε καλη αποδοση θα το πονταρω…
και σιγά τη νότια κορέα ρε παιδιά.δώρο τους την κάναμε τη νίκη.δεν έδειξαν και κάτι εντυπωσιακό.πιστεύω πως ακόμα κι έτσι τους έχουν οι νιγηριανοί.
Eσύ αναφέρεσαι στο δια ταύτα, στα αποτελέσματα, εγώ μιλάω για το παιχνίδι αυτο καθεαυτό, για το ποδόσφαιρο. Άλλο το ένα αλλο το άλλο. Το τι καταφέραμε το σέβομαι και το θαυμάζω, και όλοι ξέραμε που βρισκόμασταν πριν τον Ρεχάγκελ.
Ταυτόχρονα όμως η διαστροφή με την Εθνική μας είναι ότι ποδοσφαιρικά, σε πολλές περιπτώσεις δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα. Τι να κανουμε τώρα, πρέπει να σχολιαστεί αυτό, και στο μέλλον να γίνει κατι να αλλάξει. Δεν βγάζουμε και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και αυτο είναι ένα πρόβλημα.
Και όσο για Ρεχαγκελ γιατί περί αυτού ο λόγος, μόνος του καταστρέφει την εικόνα του, μόνος του γίνεται ανισόρροπος. Να πω ότι τα κανει όλα τέλεια να είμαστε ευχαριστημένοι?
Καλα περιγραφη και σχολιο ηταν απο αλλο πλανητη !
150 ετσι και 75 αυτο απο τον Καρουλια.
Χελακης :
Ρεσιταλ και παλι !
τετοιο καλο που εχει κανει δεν γινεται να το χαλασει… με τιποτα…
αλλα ειμαστε πολυ αχαριστοι… πριν το ρεχαγκελ την εθνικη την εβλεπαν 100 ατομα τωρα εχουν αποψη 10 εκατομυρια…
μετριότατη ομάδα για μένα η Ν.Κορέα. η σοβαρή Ελλάδα είναι καλύτερη από την Ν.Κορέα η οποία μας κέρδισε γιατί παίξαμε με εντελώς λάθος στήσιμο στο 1ο μάτς.
ειναι δυσκολο αυτο που θες γιατι ειμαστε μικρη χωρα κ δεν ειμαστε ποδοσφαιρικη σχολη (πχ βραζιλια, αργεντινη, γερμανια κτλ)… ετσι παει, για 10 εκατομυρια κοσμο πολλα εχουμε πετυχει…
για το ρεχαγκελ δεν δεχομαι κουβεντα…
ρε συ τωρα.δεν παει ετσι…
αυτος ανεβασε τις προσδοκιες αυτος θα τα ακουσει οταν βλεπεις 34 γεμισματα στον αγωνα με την κορεα…:!::!:
να μην λεμε και οτι θελουμε…
στο 5-6-10 γεμισμα επρεπε να σταματησει…
και δεν πιστευω οτι τους ειπε να το κανουν…
ναι ενω η ολλανδια η η πορτογαλια ειναι χωρα των 23452345 εκατομμυριων κατοικων
Ρε παιδιά, ρε παιδιά… τί παραμυθιαζόσαστε, άκου την είχαμε την Κορέα και την έχει κι η Νιγηρία… το έχετε καταλάβει ότι με τις ευκαιρίες που μας κάνανε στην πρώτη αγωνιστική μπορούσαν άνετα να μας κερδίσουν με ένα 3 ή 4-0; Τί σχέση έχει τώρα το ότι εμείς δεν κάναμε, δε δείξαμε, το στήσιμο κτλ. Αφού ήταν πολύ ανώτεροι μωρέ. Και σήμερα με την Αργεντινή απ’ όσα είδα και άκουσα δεν το πήρε και πολύ εύκολα το ματς η Αργεντινή, ειδικά μάλιστα η 4άρα και σεις είπατε ότι ήταν πλασματική… Και όχι, δεν είπα εγώ ότι είναι κάτι το εντυπωσιακό η Κορέα, αλλά δε χρειάζεται καμία ομάδα να είναι κάτι το εντυπωσιακό για να “έχει” την Ελλάδα και (όπως φάνηκε σήμερα) τη Νιγηρία. Καλά στημένη πρέπει να είναι, συγκροτημένη και με κάποιες βασικές αρετές στους τομείς της ταχύτητας, της αλληλοκάλυψης και της ανάπτυξης. Ε τελείωσε. Τεσπά, θα δούμε την τελευταία αγωνιστική ποιός έχει δίκιο.
Εν τω μεταξύ, το τραγικό είναι ότι η Νιγηρία φιγουράρει στο πολλ ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν το Μουντιάλ, στο αντίστοιχο τόπικ! Και ναι, το ομολογώ ότι εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτή τη γελοιότητα, γιατί όταν ρώτησε ο Έηντζελ μια φορά για πείτε ομάδες να κάνουμε ένα πολλ, πετάχτηκα κι εγώ σαν το μαλάκα και πέρα από τις άλλες λογικές επιλογές (θέλω να πιστεύω), εκεί που σκεφτόμουνα χμμμ ποιά αφρικανική να βάλω, μου ρθε η Νιγηρία! Δέκα χρόνια πίσω και βάλε, εντελώς άμπαλος… sign-:oops:
εγω παντως το λεω…απο το να χω τα γιδια τον τοροσιδη το καραγκουνη το τζορβα το κατσουρανη και τους υπολοιπους να πουλανε υφακι χιλιων καρδιναλιων και τους δημοσιογραφισκους της πλακας (ειδικα οταν σκεφτομαι πως αυτοι της κρατικης πληρωνονται απο μας…) σε οργασμο εθνικης υπερηφανιας προτιμω χιλιες φορες να φανε μια ξεγυρισμενη απο τους αργεντινους και να ερθουν πισω γρηγορα να μην πληρωνουμε και ξενοδοχεια
΄
Πάλι ίσως ασυναίσθητα μιλάς για όσα έχουμε πετύχει. Εγώ σου λέω για ποδοσφαιριστές και ποδόσφαιρο. Δεν είναι τόσο εξωγήινος στόχος ανθρωπέ μου.
Ξέρεις πόσες ομάδες έχουν περισσότερη ποιότητα παιχνιδιού απο την εθνική? Άστο καλύτερα. Μεταξύ του Μεγάρου Μουσικής και του σκυλάδικου, υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαβαθμίσεις.
Τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται, αλλά δεν ζητάει κανείς απο την εθνική να γίνει βραζιλία. Ποτέ και κανένας. Σουηδία πχ δεν γίνεται να γίνει? Να πηγαίνει πχ τη μπαλίτσα με ωραίο passing game απο το κέντρο στην επιθεση και απο την αμυνα στο κέντρο?
Αnyway, κλείνω εδώ.
στο πρωτο ματς πιο πολυ με πειραξε η αδιαφορια των παιχτων παρα το λαθος στησημο του ρεχαγκελ…
κ αυτο που λες για τον πηχη, κ τι να κανει η εθνικη δηλαδη αφου πηρε το euro ?? να παρει κ το μουντιαλ?? δεν γινονται αυτα (ή γινονται παρα πολυ δυσκολα)… αυτο που θελω εγω ειναι να πηγαινει συχνα στα μεγαλα ραντεβου κ να στεκεται αξιοπρεπως, κ αν ερθει κ μια προκριση καλως…
η εθνικη εχει παει πολλα βηματα μπροστα κ καλο ειναι να την ακολουθησουμε κ να τη στηριζουμε…
έτσι όπως παίξαμε στην πρεμιέρα μια καλή ομάδα μας έριχνε άνετα 4 γκόλ.η ν.κορέα αν δεν κάναμε τα 2 λάθη-δώρα δεν ξέρω αν θα έβαζε γκόλ.την έχει η νιγηρία.δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι.ειδικά από τις ασιατικές, βόρεια κορέα και ιαπωνία έδειξαν πολλά περισσότερα πράγματα.
κ σιγα τη σουηδια, χωρις τον ιμπραιμοβιτς ειναι κατωτερη της εθνικης μας…
αλοιμονο αν το ονειρο μας ειναι να γινουμε σουηδια…
δε σε χαλασε το ασσαλιωτο 2-0
η οποια σουηδια να σου θυμησω δεν εχει χασει διοργανωση για διοργανωση (και δες σε τι ομιλο ετυχε)
ατιτλετικο???
σορρυ για το ντουμπλε ποστ