…
Εγώ φταίω που προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα
…
Εγώ φταίω που προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα
=D>=D>=D>=D>
μου την ειπες τωρα…
πιστευω πανηγυριζες οταν εβαλε γκολ το πουστρακι… κ ειπα πιο πριν οτι η σουηδια χωρις το πουστρακι ειναι κατωτερη…
πραγματικα δεν ξερω γιατι σου απανταω (ισως γιατι διαβαζω ΤΙΣ μαλακιες), αλλα πραγματικα τωρα συγκρινεις πορτογαλια με ελλαδα? με ποια βαση? ποδοσφαιρικης κουλτουρας? υποδομων? ταλεντου? νοοτροπιας παιχνιδιου?
η πορτογαλια εχει καλυτερο παικτη της τον κ.ροναλντο και συ το καραγκουνη τι να λεμε τωρα
το πουστρακι λεει χαχαχαχα πεθαινω
ντάξει, γιατί γίνεται όλη αυτή η κουβέντα τώρα?σαφώς η σουηδία έχει μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ιστορία από την ελλάδα και σαφώς είναι καλύτερη σαν ομάδα αυτή τη στιγμή (βέβαια δεν είναι στο μουντιάλ,έτσι?:p).
παίξαμε μπάλα σήμερα,πήραμε μια πανάξια νίκη και πετύχαμε το στόχο μας.ό,τι άλλο έρθει τώρα θα είναι υπέρβαση.
το θέμα είναι πως την τελευταία δεκαετία έχουμε γίνει μια καλή και αξιόπιστη ευρωπαϊκή ομάδα που συμμετέχει στις μεγάλες διοργανώσεις.
Παντως απο το euro του 2004 και μετα απο τις καλες ομαδες συνηθως χανουμε.
Θα μου πεις οτι αμα κερδιζεις τις Μαλτες και τις Μολδαβιες πας στα τελικα…
Το θεμα ομως ειναι οτι (το κοιταξα κιολας) τις καλες ομαδες (πχ Ελβετια) δυσκολα
τις κερδιζουμε εστω και στο ενα ματς απο τα 2.
εννοειται οτι δεν τις συγκρινω, σε κανενα επιπεδο αλλα δεν σου λεει κατι οτι δεν εχει παρει ενα τιτλο??
αυτο μπορουν αυτο κανουν… κ οσο το κανουν κ προσπαθουν εγω θα ειμαι ευχαριστημενος…
βγηκαν οι ελληνες που ζουν εκει κατω στους δρομους κ τραγουδουν :
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ , ΤΟ ΓΑΜΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΕΜΕΝΩ
:lol:
βρε ποιος δεν την στηρίζει…
και για τον ιδιο το ρεχαγκελ ολοι λεμε οτι αυτο που εκανε με την εθνικη το 2004 ειναι ανωτερο και απο το τσου λου που πηρε με την ιντερ ο μουρινιο…
αλλα αμα βλεπεις τρελα πραγματα τι να πεις…??
μην ερθεις στο επομενο μουντιαλ και πεις μαλακα ρεχαγκελ παλι ο καραγκουνης παιζει,που ειναι ο νινης…*
οσο για το σημερινο αν το παμε λιγο παραπερα ας μην έπαιρνε την κοκκινη ο αμπαλος ο αλλος και τα λεγαμε αν θα ειχαμε νικη και εμφανιση…πολυ αμφιβαλο…
και αυτοι της νιγηριας…φοβήθηκαν με την μια…φαγαμε κοκκινη…τωρα τι θα κανουμε…? σιγα ρε …
*αποκλείονται ολα φυσικα,…και ο ρεχαγκελ και ο καραγκουνης και ο νινης και το μουντιαλ…
Aπό άρθρο Πανούτσου στο κόντρα:
Mια ομάδα που βοηθήθηκε επίσης από τους μαρτυρικούς τηλεθεατές της χώρας που εκπροσωπούσε, που για 90+ λεπτά έστελναν θετικά κύματα ενέργειας στη Νότια Αφρική παρά τα μαρτύρια που τραβούσαν από τη μετάδοση του ματς.
Από τη μία ο Παύλος Παπαδημητρίου να κάνει την μετάδοση?φουστανέλα της ζωής του, ουρλιάζοντας παραινέσεις στους παίκτες, κάνοντας μακούμπες στους αντιπάλους και σπάζοντας τα νεύρα κάθε ανθρώπου που ήθελε να ακούσει κανονική μετάδοση και όχι την κατάθεση πάθους μιας πουρουπουπιασμένης ψυχής.
Από την άλλη τον Νίκο Καρούλια, που ναι μεν δεν ούρλιαζε αλλά εκείνα τα «έτσι, έτσι», τα «εκεί, εκεί» και τα «αυτό, αυτό» που λέει είναι σαν να παρακολουθείς γερμανικό πορνό σε μετάφραση. Η διοίκηση της ΕΡΤ μήπως θα μπορούσε να μεταδώσει το επόμενο ματς με την Αργεντινή σε δύο κανάλια, με δύο σπορτκάστερ το ένα να είναι το hot και το άλλο to medium όπως στο κάρι;
:lol::lol::lol:
εννοείται ρε παιδιά οτι σουηδία,πορτογαλία είναι καλύτερες ομάδες από την ελλάδα και σε ταλέντο και σε οργάνωση.αλλά σε όλα τα σπόρ οι τίτλοι είναι που μένουν.και όπως λέει ο λοβ το ευρωπαικό κυπελλάκι γράφει πάνω και την ελλάδα απο το 2004 ενώ σουηδία και πορτογαλία δεν αναγράφονται ακόμα.
ντάξει,πανούτσος θεός…:lol:
από τους πολύ λίγους έλληνες δημοσιογράφους που πάω…
τα BOLD ειναι στανταρ…
:papas::papas::papas:
Δόκτωρα, ειλικρινά καταλαβαίνω την καύλα σου αλλά μη μας τρελάνεις και τελείως ε. Εσύ σε λίγο θα βγάλεις άμπαλες ή κατώτερες από την Εθνική τις μισές ομάδες που παίζουν στο Μουντιάλ ή θα μας πεις “ποιά Αγγλία, έχει πάρει αυτή Ευρωπαϊκό; ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ”. Δηλαδή ήμαρτον, προσπάθησε να καταλάβεις ότι αυτή η ομάδα παρά το πάθος της και άλλες αρετές της (βλ. χμμμ… το πάθος της, το πάθος της και… το πάθος της) υστερεί σαφώς σε ταλέντο σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες που παίζουν αυτή τη στιγμή στο Μουντιάλ και με το να είναι στη Νότια Αφρική έχει ήδη κάνει υπέρβαση, ή μάλλον συνεχίζει σε ηπιότερους τόνους την υπέρβαση που ξεκίνησε το 2003 και κορυφώθηκε στην Πορτογαλία το 2004. Και ναι εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι το Ρεχάγκελ οι περισσότεροι μάλλον τον κράζουν όποτε τους συμφέρει, αλλά κι εσύ μη φτάνεις στο άλλο άκρο να τον θεωρείς υπεράνω κριτικής.
Εν τω μεταξύ έχω κολλήσει τώρα στο πρώτο ματς με την Κορέα, μάλλον μαλακία μου κιόλας, αλλά ρε πούστη δεν μπορώ, μου φαίνεται ότι είδα άλλο ματς σε σχέση με πολλούς εδώ. Δηλαδή:
Βρε Χόρρορ. Βρε αγόρι μου! Η Κορέα εκτός των 2 παστελίων που μας εκόλλησε είχε άλλα 2-3 τετ-α-τετ (ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ έτσι; όχι απλά “καλές φάσεις” ας πούμε) ή ιδέα μου ήταν κι αυτό; Και ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ που στο ένα δεν της έδωσαν πέναλτι και στο άλλο την κόψανε με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ; Δηλαδή τί δε θα μας έβαζε γκολ; Θα μας λυπόταν ας πούμε; Δεν ξέρω σαν πολύ την έχετε υποτιμήσει αυτή την ομάδα. Άμα χάσει από αυτή τη Νιγηρία εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη.
καλά, κι εγώ έτσι όπως την είδα ειδικά σήμερα τη νιγηρία, δεν την βλέπω ούτε για πόντο με την κορέα. αλλά ρε μάνο, αν έπαιζε όπως σήμερα η ελλάδα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γινότανε… σίγουρα είναι πολύ καλή ομάδα η κορέα, αλλά την κάναμε να φαίνεται ακόμα καλύτερη έτσι όπως παίζαμε κι εμείς. κι εμείς σήμερα θα μπορούσαμε να χουμε ρίξει 4-5 αν είμασταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. απ’ την άλλη θα μπορούσαμε να χαμε φάει εκείνη την αντεπίθεση των αφρικανών, έτσι είναι η μπάλα.
Ναι ρε συ Νικ καμία αντίρρηση, συμφωνώ. Απλά μου φαίνεται ότι κάποιοι έστω και υποσυνείδητα άρχισαν πάλι να βλέπουν την Ελλάδα ως ΤΗΝ ομαδάρα και “ποιά Κορέα, δε μας κέρδισε αυτή, εμείς χάσαμε από μαλακία μας”. Αυτό επιμένω ότι δε στέκει πουθενά. Τώρα αν παίζαμε έτσι στο πρώτο ματς… μπορεί κανείς να ξέρει τί θα γινότανε; Δε θα μάθουμε ποτέ. Ναι, μπορεί να του καθότανε πάλι καμιά φάση του Τοροσίδη, να έπαιρνε καμιά αποβολή απ’ το πουθενά και να γύρναγε το ματς όλο τούμπα. Ή μπορεί να μην έκανε την παπαριά ο Βύντρα στο δεύτερο γκολ, να μην είχε μπει ποτέ και στο καπάκι να βάζαμε γκολ ισοφάρισης, μπορεί επίσης ο Σάλπι αν έπαιζε απ’ την αρχή να είχε βάλει γκολ από το α’ ημίχρονο και να ήταν πάλι πολύ διαφορετικά τα πράγματα… χίλια δυο πράγματα μπορεί να γίνονταν. Υποθέσεις επί υποθέσεων όμως δυστυχώς, και μόνο. Απ’ την άλλη ποιός δε θα μπορούσε να πει, αν ήθελε, ότι εμείς φανήκαμε σήμερα τόσο καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο ματς κυρίως επειδή η Νιγηρία ήταν τόσο κακή κι όχι για κάποιον άλλο άλλο λόγο; Ή επειδή δεν μπορούσανε τα παλικάρια όντας 10 εναντίον 11; Τί να πω… ατέρμονες συζητήσεις, granted…
dr.love,ελεος ρε και εμεις χαρηκαμε πολυ αλλα δεν ειμαστε τοσ κολλημενοι σαν κι εσενα.
επισης που θα παει πια αυτη η εμπαθεια για την μπαρτσελονα.ακου εκει,το πουστρακι ο ιμπραημοβιτς#-o
Η αλήθεια νομίζω είναι ότι και η ίδια η εθνική μας έχει μπερδέψει οσων αφορά την ποιότητα / δυναμική της. Έχει διπρόσωπη απόδοση. Αλλά νομίζω ότι πχ άμυνα με Παπασταθόπουλο - Κυριάκο - Αβραάμ αντιμετωπίζει μια μέση ομάδα του Μουντιαλ. Κατσουράνης - Καραγκούνης είναι παίκτες κλάσης (όσο και αν συνιθίζουμε να τους θαβουμε για άλλα) ο ένας έπαιξε Ιντερ και ο άλλος Μπενφίκα (έχουν την εμπειρία). Στη δε επίθεση ο Σαλπιγγίδης διαθέτει τρομερό πάθος και ξέρει να κρατά τη μπάλα και να κουράζει τους αμυντικούς. Ο Γκέκας ήταν από τους πρώτους σκόρερ στη Μπουντεσλίγκα. Ο Τοροσίδης είναι αξιοπρεπέστατος στη θέση του. Θέλω να πω ότι η Εθνική βρίσκεται σε μια μεταβατική μετα-Γιουρο εποχή και είναι λογικές οι διακυμάνσεις στην απόδοση (ειδικά όταν συνοδεύονται από ατυχές επιλογές από το πάγκο). Αλλά νομίζω ότι πλεον δεν είμαστε “ελλαδίτσα” στον ποδοσφαιρικό χάρτη και για αυτό πέρα από Οττο, τύχη, κλπ πάνω από όλα οφείλεται στο υλικό μας.
Άμα δεν ακούσατε μετάδοση Χελάκη στο σπορ=φμ έχετε χάσει τη μισή χαρά του ματς!
Στο 90κάτι:
“Κάνε αλλαγή βρε χριστιανέ μου να κερδίσουμε λίγο χρόνο, τι κάθεσαι?”
Κατά τ’ άλλα θα έφτιαχνα επικό compile με αυτά που αραδιάζετε αλλά επειδή στην πραγματικότητα δεν έχω δει κανένα από τα δυο ματς, θα κάνω τουμπεκί.
Γιατί δεν τα είδες ωρέ? :-k
Γιατί πέφτανε πάνω στις πτήσεις μου περίπου.
Πέρασες καλά τουλάχιστον?