βρε αργο ειναι…και μπορει να μη μαρκαρει…
αλλα δεν εχουμε και κανεναν αλλον…
με τους κουτσους θα παμε…:?
οσο για το αν βρουμε αλλους μεσοεπιθετικούς δεν βλεπω φως…
*και Dr Love μην ελπιζεις… τα ιδια σκατα θα ειναι…
δεν θα ξυπνησει ξαφνικα.
βρε αργο ειναι…και μπορει να μη μαρκαρει…
αλλα δεν εχουμε και κανεναν αλλον…
με τους κουτσους θα παμε…:?
οσο για το αν βρουμε αλλους μεσοεπιθετικούς δεν βλεπω φως…
*και Dr Love μην ελπιζεις… τα ιδια σκατα θα ειναι…
δεν θα ξυπνησει ξαφνικα.
Ο Γιουρκας εχει τελειωσει εδω και χρονια, τερμα… Και οντως μας λειπουν καλοι μεσοεπιθετικοι…
πως σας φαινονται οι κλησεις του σαντος?κομπλε τις βρισκω εγω
να πάρει και τον αναστασόπουλο στη θέση του τζόρβα και βλέπουμε
Επιτέλους έξω ο Χαριστέας.
…και μέσα ο Μήτρογλου…που τώρα τελευταία δεν είναι και στα καλυτερά του:):!:
Εγω αν και παναθας χαρηκα που μπηκε μητρογλου,γιατι ειναι παιχταρας και ξερει να παιζει μπαλα,χιλιες φορες καλυτερος απο χαριστεα.
αλλα τωρα τελευταια μας τα χαλαει λιγο ο μητρογλου
Παντως περσι μετα τον σισσε,ισως και τον τσεζαρεκ,ηταν ο καλυτερος επιθετικος κατα τη γνωμη μου.
ξερει πολυ καλα να βαζει το σωμα του και να κραταει την μπαλα αλλα ειναι λγο χαζογκολης:)
Ε αφου ειναι χαζογκολης τι να τον κανουμε.
Δηλαδη ο γκεκας τα εβαζε?
μπορει στην εθνικη να παρει τα πανω του και να ριχνει οχι με τα πιστολια αλλα με τους μπαζουκες:lol:
Μας προέκειψε παχουλοκομψούλης…αν δουλέψει πάντως αυτό διορθώνεται:):!:
για ποιους χτυπαει η καμπανα?
Χα, αυτό διάβαζα και εγώ πριν λίγο. Επιτέλους και κάποιος που λέει τα προφανή. Για ποιον Χαριστέα χτυπάει η καμπανα να λες καλύτερα. :lol:
καλα οι παικτες ειναι γνωστοι.πατσατζογλου,τζιολης,χαριστεας,σειταριδης,ειναι κυριως.αυτο που εχει πιο πολυ ενδιαφερον ειναι η τελευταια του φραση.τι μπορει πια να γνωριζει,που θα εσκαγε βομβα?
χαριστεα συν
τζιολη [για λιγους αγωνες παλαιοτερα,αλλα καταλαβαινες τι σημαινει το need to be in match fit του fm]
μπασινα [επισης για λιγους αγωνες]
σειταριδης [περισι]
αν δεν ειχε αποσυρθει ο φυσσας θα τον εβαζε σιγουρα…γενικα με την ομαδα του 2004 με καποιες αλλες προσθηκες ειχε τρελο κολλημα ο οττο…
εννοειται οτι του χρωσταμε πολλα, αλλα τα κολληματα του εβγαζαν ματια ωρες ωρες
Ε ο Χαριστέας ποια ήταν ειδική περίπτωση. Λίγο ακόμα και θα έβγαινε καμιά φήμη πως τα είχε κιολας με τον Ρεχαγκελ.
Οοοοοοχι…8O
Ενώ ο Αμαντίδης που έχει τσακωθεί με όλους τους προπονητές του (και κάμποσους συμπαίκτες) στην καριέρα του ήταν παίκτης για εθνική. Επιθετικό με 3 γκολ σε 35 ματς να τον χέσω. Κι αν ήταν άντρας ας έβγαινε να τα πει τότε.