Aυτό.
Ο κύριος υπέυθυνος για όσα λέει είναι ο Ρεχάγκελ. Αλλά τότε ως Γερμανόφωνοι είχαμε τον τρόπο μας να παίρνουμε συμμετοχές, οπότε το βουλώναμε και περιμέναμε να τα πούμε όλα μόλις είδαμε τις προσκλήσεις του Σάντος.
για ποιόν χαριστέα μιλάει άραγε…:-k
Δεν έχουν όλοι τα ίδια κολήματα:):!:
το καλυτερο θα ηταν να ειχαμε τις επιλογες και την τακτικη του santos και στα μεγαλα παιχνιδια την τακτικη και την τυχη του rehagel
στα μεγαλα παιχνιδια την τακτικη του ρεχαγκελ?μεχρι το 2004 συμφωνω,αλλα μετα εισαι σιγουρος οτι θα ηθελες 6 αμυντικους και 2 αμυντικα χαφ σε ενα ματς?
γενικα σε σχεση με τον santos οταν ζοριζεται παιρνει αποτελεσματα οπως πχ με ουκρανια και νιγηρια
νομιζω οτι οι νικες σε αυτα τα ματς ηταν περισσοτερο θεμα αυτοδιαχειρησης οπως ελεγε και ο καρπετοπουλος,παρα θεμα της τακτικης του ρεχαγκελ.
σημασια εχει οτι εγιναν οι νικες με τον ρεχαγκελ,ενω ο σαντος και στον παοκ και στην αεκ πηγαινε καλα και οταν εφταναν τα ντερμπυ ή τα κρισημα ματσ δεν μπορουσε.
τι συζηταμε τωρα ομως αν ηταν να μπορουσαμε να παρουμε απο τον καθε προπονητη τα καλα στοιχεια του θα παιρναμε το ενα παγκοσμιο μετα το αλλο
Βοηθός του Σάντος ο Βρύζας!
μπαοκ η εθνική λέμε.!
Δεν με χαλάει:):!:
μετα και το σημερινο ματς με τους σερβους,αμφιβαλλει κανεις αν θα επρεπε να ειναι βασικος ο σηφακης στο μουντιαλ και γενικοτερα στην εθνικη?
εγώ έχω ξαναπεί πριν το μουντιάλ οτι θεωρώ τον σηφάκη καλύτερο από τον τζόρβα
βασικα πρεπει να βρουμε απο ποιον ειναι καλυτερος ο τζορβας.δεν πρεπει να ειναι πολλοι στην α` εθνικη:p
10 ευκαιρίες έκανε η Σερβία και εμείς 2 και βάλαμε την μία…
Κατα τα άλλα δεν μας βλέπω καλά…η αμυντική τακτική του Σάντος θα μας δημιουργήσει προβλήματα.
Πολύ καλός ο Τόρο σήμερα…
Διαφωνώ…καλώς ή κακώς μόνο έτσι μπορούμε να παίξουμε (δεν μιλάω για το χθεσινό ματς γιατί δεν το είδα).Ανάλογα με το υλικό σου προσαρμόζεις και το παιχνίδι σου!Ο Σάντος νομίζω ότι ήταν μια πολύ λογική επιλογή!
δεν ειδα το ματς αλλα άκουσα οτι έπαιξε απο τα δεξιά ο τοροσιδης.!!
θαύμα…θαύμα.!!!
Αποσύρεται από την Εθνική ο Κυργιάκος
Την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική Ελλάδος ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας (www.kyrgiakos.gr) ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός ενημέρωσε με ανακοίνωση του πως σταματάει από τη «γαλανόλευκη» χωρίς, όμως, να διευκρινίζει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του«Η Εθνική ομάδα υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της καριέρας μου. Εδώ κλείνω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική με πολλές διακρίσεις γιατί πραγματικά το αξίζει».
την κάνουν σιγά σιγά μερικοί…
αντιο στο πολυαγαπημενο μας ‘‘μοντελο’’.θα λειψει στην εθνικη,αλλα οχι σε εμας.
μαλακία που φεύγει ο κυργιάκος από την εθνική.άνετα είναι μέσα στους καλύτερους έλληνες αμυντικούς.
Οι πρώτες ερμηνείες για την απόσυρση του Κυργιάκου:
http://www.soccerplus.gr/article/oi-protes-ermineies-gia-tin-aposyrsi-toy-kyrgiakoy