Ιστορίες μεθυσιών

Για μενα ειναι θεμα γλυκανισου.

Ειτε μιλαμε για τσιπουρα, οπου ερχομαστε στην αλκοολικη κορυφη του Εβερεστ, ειτε απλως για ουζα.

Ειναι κατι γλυκο, τραβιεται ευκολα και μπορεις να βρεθεις σε ασχημη φαση χωρις να παρεις χαμπαρι.

Καλά μεγαλύτερο λάθος απ’ το να μεθύσεις με ούζο δεν υπάρχει. Ξεφεύγεις απ’ τα όρια του να περνάς καλά (ακόμα κι αν θεωρείς το να περνάς καλά το ξερατό). Δεύτερη έρχεται η μπύρα σ’ αυτόν τον τομέα.
Το τσίπουρο άλλη φάση (χωρίς γλυκάνισο πάντα, τσίπουρο με γλυκάνισο γτπ), ίσως να το χω συνηθίσει στα γιάννενα και να μη χαμπαριάζω. Κάνει κι αυτό άσχημα πράματα και μ’ έχει φτάσει σε σημείο να θέλω να πεθάνω επί τόπου αλλά όχι σαν το ούζο.

χαχαααααααααααααααααα μεθυσιιοοο χααααααα ιστοριαοααααααα

Το ούζο είναι καταστροφή αλλά όσο και να το ξέρω κάθε φορά που θα κάτσει θα πιώ γιατί είναι και για πολύ παρείστικη κατάσταση.

2007 γεννέθλια κερνάω στο μπιτ παζαρ (οι Θεσσαλονικείς το έπιασαν) είμαστε 7 και κατεβάζουμε 12-15 πλωμαράκια. Συνεχείζουμε 8ball και το αφεντικό πέρα απο ότι παραγγείλαμε μου φέρνει 2 σεικερ σφηνάκια ursus. Εκείνο το βράδυ μιλάω με την κοπέλα μου που ήταν Αθήνα, δεν θυμάμαι τι μ%%%%ς είπα(τις έμαθα την επομένη), μετά πετάω το σχεδόν καινούργιο μου κινητό(γύρω στα 250εύρο) και γυρίζω σπίτι στον αυτόματο πιλότο. Την επόμενη μέρα προσπαθώ μέσα στο hangover και καταφέρνω να λύσω την παρεξήγηση με την κοπέλα μου μιλώντας απο ενα παλιό κινήτο μέ άλλη κάρτα.

Αυτό είναι το χειρότερο που έπαθα με ούζο :lol:

Μια χαρα ειναι το ουζο, τα ξενοφερτα ειναι που κανουν την ζημια.

Τσίπουρο>Ούζο

νταξει νομιζω οτι παει και αναλογα την εποχη

κρυα-τσιπουρο
ζεστες-ουζαρες

ειχα ενα πολυ επικ φειλ μεθυσι προσφατα.αποφασισα για τους υπολοιπους μηνες να πινω μονο μπυρα.μη με ρωτησετε αν εγινα πολυ ξεφτιλα.απλα δε θυμαμαι:-s

Γενικα ειμαι εγκρατης και δεν θα ελεγα οτι ειμαι του ποτου ουτε οτι το σηκωνω και ιδιαιτερα πολυ. 3-4 γερα μεθυσια εχω κανει στο πρωτο ετος-αρχες 2ου. Αυτο που ειχε πλακα ειναι ενα σε καποιο παρτυ στο ΠαΜακ οπου σε καποια φαση, απο τα ελαχιστα που θυμαμαι, μιλαω με μια κοπελα, ουτε που την ηξερα και την θυμομουν απο καπου, της συστηνομαι και μου λεει, ¨ξεχνιεσαι εσυ ρε Αντωνη¨. Πρεπει να ειχα μιλησει σε καθε ανθρωπο εκει μεσα (κενο μνημης γαρ). Αλλα το κορυφαιο ειναι οτι απο την αρχη των παρενεργειων του ποτου συνομιλουσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ(εγω) με μια παρεα ερασμιτων (Μαρουσκα-Ντενη φαση) και συννενογιομασταν(και καλα θα μου πειτε, αλλα εγω οντως πιστευω ακομα οτι εβγαινε ακρη). Ειλικρινα πηρα χαμπαρι οτι ηταν ξενοι στη φαση ξερατου-ξενερωματος, οπου ενας απο αυτους, Πορτογαλος, μου εδειχνε ενα μπουκαλι νερο και μου λεγε ¨Ντρινκ, ιτς γκουντ φορ γιου¨:lol:

Βump στο θεικο τουτο θρεντ.

Καλοκαιρι του '10,τριπλα γενεθλια/ονομαστικες γιορτες με τους 2 κολλητους μου. Αποφασιζουμε να κανουμε μπιτς παρτυ open invitation κ ετσι “ας φερει ο καθενας ο,τι μπορει” αλλα φροντισαμε και να εξοπλιστουμε για σιγουρια με κοντα 80-90 μπυρες καθως προβλεποταν πολυς κοσμος,2 κρασια χυμα,1 βοτκα,1 τζιν κτλ.

Μετα την 11η μπυρα,τη μονοκοπανια βοτκα λεμονι και το βυζαγμα του ενος μπουκαλιου κρασιου μεχρι την τελευταια σταγονα θυμαμαι απλως ενα κλαδι να ερχεται προς το μερος μου και μετα απλως να ξυπναω μονο για να ξερασω και να φωναξω κατι σε φαση “Αααααρργκχχχχχχχχγκρυωνω” ή “νεροοοοοοχχχχχχχ”. Ενας αλλος κοιμηθηκε μεσα σε μια βαρκα με ενα αρβυλο να εξεχει απ εξω. Ενας αλλος φιλος κοιμηθηκε/ξερναγε με τη μουρη μεσα στην αμμο 1 μετρο μακρια απ τη θαλασσα. Ενας αλλος προσπαθουσε να φροντισει ολους εμας τους ουγκουνες και ξερασε τα παντα το επομενο πρωι.Και αλλοι 2 εφτιαχναν πυργακια στην αμμο. Ιστορικες στιγμες :’)

σηκωνει και την δικια μου ιστορια.

4ημερη με το σχολείο, 3η μέρα, γυρνάμε μεσημέρι από τις σπέτσες στο πορτο χελι οπου μεναμε. κατεβαίνουμε από το πλοίο και με πιάνει ένα ωραίο κόψιμο. από ολόκληρο σχολείο των 200 ατόμων ήμουν πρωτος πρωτος μπροστά και πήγαινα με γοργό βήμα.

τρέχω στο δωμάτιο, ανοίγω μια μπύρα και χέζω. ύστερα ήπια αλλες 5 και τότε άρχιζα να νιώθω την ηδονή της εκδρομής, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν όλα ξενέρα, λόγω διάφορων συμβάντων με μαθητές. αργότερα αράξαμε σε ένα μπαλκόνι δέκα άτομα και πλακώσαμε βότκες και κρασιά.
Μετά είχαν μαζευτει πολλά άτομα στην αυλή των δωματίων και 'γω μόλις βγαίνω από την μπανιέρα, φοράω πετσέτα και μποτάκια και κατευθύνομαι προς τα 'κει. κάποια παιδιά από αλλο σχολείο που έμεναν στον απο πάνω όροφο έβρεχαν τους δικούς μας. έτσι, πήρα την μάνικα και άρχισα να τους βρίζω και να τους καταβρέχω αυτούς και τα δωμάτια τους :smiley:
μετά όταν ήμασταν μόνο δύο παρέες τσίριζα μόνος μου crimson glory. πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα ότι μπορούσα να τσιρίζω άφοβα.

Ανοιξες τη μπυρα μεσα στη χεστρα? Επισης εγκρινουμε τσιριδες Crimson Glory, καθως και πιωμενο outfit πετσετας και μποτακιων :p.

άλλο χέστρα, άλλο τουαλέτα. :stuck_out_tongue:

πρέπει να ξανακανονίσουμε με τους άλλους για μια τελευταία έστω φορά, διότι μετά θα 'ναι από δύσκολο έως αδύνατο.

Ρε παλι θα δινουμε λεφτα για να γινουμε λιαρδα και να τραγουδαμε το “Valhalla” πιωμενοι και να γινουμε ρομπα? ΚΡΙΣΗ :stuck_out_tongue: Βεβαια θα μου πεις και οι γυρω γυρω θα ειναι πιο λιαρδα οποτε δεν θα παρουν χαμπαρι!!!

θα σας εγραφα πολλες ιστοριες αν τις θυμομουνα κιολας:D

+100

ιστορικά μεθύσια είναι αυτά που δε θυμάσαι τίποτα.:stuck_out_tongue:

Oυζο το απαισιοτατο… Πονοκεφαλιαζω με τη μυρωδια και μονο, μαλλον φταιει το γλυκανισο γιατι ουτε το τσιπουρο με τετοιο μ αρεσει ενω γενικα καραγουσταρω τσιπουρα/ρακες.

Κακα μεθυσια εχω κανει και με τεκιλες που μεχρι προσφατα τις αγαπουσα…

Γενικα εχω μεθυσει μερικες φορες αλλα ειμαι φλωρος/εγκρατης κλπ … Δεν ειμαι ακραιος και δυστυχως δεν κανω πεσιματα και τετοια αν και σιγουρα ειμαι πιο ευκολος… χμ χμ…

Tequilla always ends the party.

Κάπου στο θρεντ πρέπει να ποσταριστεί ένα ποστ που είχε γίνει κάποτε στο βαριέμαι περί μεθυσίων και αντιμετώπισής τους. Θα το ήθελα πολύ.