Ιστορίες μεθυσιών

Μπόμπα το τζατζίκι

αχαχαχαχαχα και εγώ έχω καιρό να μεθύσω!!! :-Ρ

Απειρες φορες σαν φοιτητης,τωρα που μεγαλωνω εχω σοβαρευτει αρκετα,αλλα την Τσικνοπεμπτη πρεπει να εψαχνα κανα μισαωρο το αμαξι,οταν το βρηκα του ειπα ‘‘Εδω ησουνα γαμωτο!?’’.:lol:

Αμα εχετε πιει αρκετα ωστε να μην βρισκετε το αμαξι, δεν εχετε πιει κι αρκετα για να το οδηγησετε το διαολεμενο;

Οδηγεις καλύτερα αμα πινεις.

Τη μια και μοναδική φορά που είχα οδηγήσει λιώμα [υπέρτατη βλακεία - αν και μιλάμε για απόσταση 2km] γύρισα μια χαρά, και έφαγα το καθρέφτη την ώρα που έβαζα το αμάξι στο γκαράζ :lol: οπότε μάλλον όπως τα λέει ο ριπ είναι ;ρ

Η’ και οχι. :roll:

Μιλαμε για παρα πολυ μικρη αποσταση σε επαρχιακη πολη,ουτε 2 km,αν ειναι να οδηγησω κανονικα δεν πινω σταγονα…:wink:

True.

Για να μαι και οντόπι, αμάξι δεν ξέρω να οδηγάω δεν έχω οδηγήσει ποτέ, μόνο μια φορά με τον πατέρα μου για εκμάθηση και καλά αλλά δεν μετράει. Μια φορά με είχα βγεί με ένα φίλο και είχαμε γίνει λάσπη, χειρότερα εγώ απ’ αυτόν. Ε ήταν 4-5 το πρωί και όπως ψάχναμε το αμάξι του λέω φέρτο θα το πάρω εγώ (ήξερε οτι δεν ξέρω να οδηγάω). Ε καλός μαλάκας εγώ καλός κι αυτός μου το δωσε :razz: Μόνο κάτι ελάχιστα θυμάμαι απ’ όλη τη διαδρομή, εγώ πατούσα τα πετάλια και αυτός έβαζε ταχύτητες, μου σβησε σίγουρα 15 φορές σε όλη τη διαδρομή και σε κάτι φανάρια που και κει μου χε σβήσει ακριβώς απέναντι ήταν μπάτσοι :!: Ε την άλλη μέρα ξύπνησα και το αμάξι ήταν στη θέση του μια χαρά :stuck_out_tongue: Τουλάχιστον του το δωσα να το παρκάρει όταν φτάσαμε.

εγω ενα αλλο σκηνικο που χω παθει ειναι να μαι λιωμα, και να πηγαινω στο αμαξι, και να προσπαθω με μανια να ανοιξω το αμαξι και για καποιο λογο να μην ανοιγει. Με σκουνταει καποιος σε καποια φαση και μου κανει: Ε! Τι κανεις?

Τελικα δεν ηταν το δικο μου (για την ιστορια δεν ηταν καν η ιδια μαρκα)

Kαμιά 20αριά χρόνια πίσω με ένα φίλο είμαστε Αντίπαρο και πίνουμε κρασιά σε ένα ουζερί και συνεχίζουμε μέχρι κάμποσο με ποτά και σφηνάκια. Συνεχίζουμε μετά με ούζα στην παραλία μαζί με μια μεγάλη παρέα που γνωρίσαμε εκείνο το βράδυ και το ξημέρωμα μας βρίσκει να περπατάμε μέσα στη θάλασσα με τα χέρια στις τσέπες και να συζητάμε και καλά σοβαρά και τα τζιν μούσκεμα μέχρι το γόνατο.
Το μεσημέρι της επόμενης-ίδιας μέρας συναντιόμαστε στην παραλία με δύο ώρες καθυστέρηση, δεν μπορούμε να μιλήσουμε, δεν βουτάμε, πάμε για καφέ και καταλήγουμε να πίνουμε μπύρες και σφηνάκια. Ωραία χρόνια…

Αν το φας το κολλημα!LOL!!!

Για την ιστορια ομως(Sofi-K that is)και σημερα ηπια ,νορμαλ ομως,και μια χαρα ηρθα σπιτι μου…Cheers!

τελικα το ουζο εχει καψει πολυ κοσμο.

τζιν και μαλακιες.

πρεπει παντως να βγει καινουριος νομος και να επιτρεπεται η “αλογιστη χρηση βιας” απο τους μπατσους σε οσους οδηγανε μεθυσμενοι.

και βαζω και εμενα μεσα:?

ξυλο.

Mαλακες ουζο, γαμωτο…
Την τεταρτη ξαναειχα ασχημη εμπειρια με ουζο!
Αυτο δεν ειναι ποτο, ο Σατανας ειναι

Ισχυει, τις 2 φορες που εχω πιει ουζο ειχε γαμημενες παρενεργειες. Αλλα ειναι ωραιο το ατιμο.

Οχι ρε,μακρια απο το ουζο κι αγαπημενοι…Τσιπουρο κι αυτο σε ελαχιστες περιπτωσεις!

Μάρτιο 2010 γλέντι γενεθλιών στο μαρκάτο με κρασία, καπάκι πάμε stone για μπύρες γυρνάμε στην πλατεία Γεωργίου και ένας τρελός απο την παρέα πέφτει στο κάτω συντριβάνι, μπάινω και εγώ και γινόμαστε πουτάνα…
ΥΓ
Υπάρχει και φώτο αλλά την κρύβω επιμελώς
:lol:

Έκανες το λάθος να πεις οτι υπάρχει φωτογραφία! Τώρα με βάση άγραφους κανόνες, οφείλεις να τη βάλεις. Λυπάμαι! :smiley:

Πω για το ούζο ισχύει.
Ενώ γενικά το ποτό το αντέχω και για να γίνω κομμάτια πρέπει να πιω απίστευτα πολύ και συνεχόμενα,με το ούζο δεν ξέρω γιατί αλλά πιθανώς και σε λίγα λεπτά να βγω off:(

Πω γαμώ το χριτσομ εχω ποσογκαιρο μονο ουζο πινω ααααααααα