18 Μαρτίου μαζί με καινούργιο Innerwish έρχεται και καινούργιο Universe217, ονόματι “Change”. Και πάρτε και φρέσκο τραγούδι:
Επίσης, δεν ξέρω πόσοι ασχολείστε ακόμα μαζί τους, αλλά οι Iron Savior κυκλοφορούν νέο δίσκο κάπου προς το Μάιο. Προσωπικά, τους τσεκάρω ακόμα και είμαι από εκείνους (αν όχι ο μοναδικός) που θεωρώ ότι το “The Landing” είναι ό,τι καλύτερο έχει επιδείξει το γερμανικό power εδώ και αρκετά χρόνια και ειδικά σε θέμα παραγωγής. Είναι μέσα στο line-up και ο Τόμας ο Νακ και ντάμπα ντούμπα τα τύμπανα και οι δίκασες (για τους λιγοστούς λάτρεις της φάσης και των αναμνήσεων).
Μέχρι και το Blood Eagle Wings όλα τα κομμάτια είναι κορυφαία, μετά έχω την αίσθηση πως πέφτει αισθητά, όμως μόνο το This Battle Chose Us! θα χαρακτήριζα φίλερ. Θα συμφωνήσω και για τον κιθαρίστα - παραείναι καλά τα σόλος για δίσκο Anthrax. Δισκάρα.
Χθες το βράδυ ήμουν στο live των Mother Turtle στο οχτάμπαλο, όπου και παρουσίασαν τρία νέα τραγούδια. Έχω να πω ότι ήταν φοβερά, ειδικά τα δύο πρώτα, με τα οποία και ξεκίνησαν την εμφάνισή τους, είναι γύρω στο μισάωρο μαζί. Μιλάμε ότι το θέμα το προχώρησαν και η προσθήκη του σαξόφωνου δίνει άλλη αίγλη. Θα γίνει κάτι πολύ σπουδαίο όταν κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος, κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Και κλασσικά για τον ήχο τους, δεν υπήρχε ταξική ακολουθία στις νότες, δεν υπήρχαν κανόνες για το που έπρεπε να φτάσουν. Το άφηναν και όπου τους έβγαζε και θα βγουν κερδισμένοι από αυτό.
Στα παρακάτω links μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τι θα έρθει, αλλά και πάλι, αυτό που θα έρθει δε μπορεί να φανερωθεί επακριβώς μέσα από αυτά τα previews.
Αρκετά καλό το PF, αν και κάπου το χάνει στα τελευταία 3-4 τραγούδια. Το δεκάλεπτο We Walk Without Fear είναι έπος και ο Σίπερς είναι σε τρομακτική κατάσταση.
Το παρατήρησες για το. Ράλφ ε; Μου βγάζει κατι πολύ καθαρό η φωνή του . Εντωμεταξύ και στις χαμηλές συχνότητες το χει ο μπαγασας . Το δεκαλεπτο τρομερό τραγούδι . Δίσκος με σημασία για τους φίλους του πραγματικού Χέβι