Συναυλιες στο εξωτερικο

αν και ακριβοί, λέει.

Εγώ το έπαθα. Είχα κλείσει Queen + Lambert εδώ και 2 χρόνια και με τις αναβολές έπεσε πάνω σε Copenhell. Ευτυχώς, Αγγλία είσαι και μου έκαναν refund.

Έκλεισα και Tool την έξτρα ημερομηνία που έβαλαν στο Λονδίνο, γιατί στην πρώτη είχε θέσεις μόνο στους περιστερώνες του O2.

1 Like

Αύγουστο με βλέπω για 3η φορά Πορτογαλία.
Έχω αγάπη για τη χώρα και για το ΖΝΑ φεστ (γίνεται κάθε 2 χρόνια).
Φέτος Πόρτο αντί Λισσαβόνα, ελπίζω να πετύχω καμμιά καλή συναυλία.

Αλλά οι Πορτογάλλοι και αυτοί (όπως όλες οι Μεσογειακές χώρες)15Αυγουστο πάνε μαζικά διακοπές οπότε ίσως να παίζουν συναυλίες μόνο σε φουλ τουριστικά μέρη… Θα δούμε.

Πορτογαλία από την προηγούμενη εβδομάδα, no more lockdown, 86% εμβολιασμός.
Και αυτοί είναι πολύ θρήσκοι, οπότε μάλλον δεν φταίει άμεσα η θρησκεία για τον μή-εμβολιασμό, αλλά το κούφιο μας το κεφάλι, στην Ελλάδα.

Λοιπόν, την Παρασκευή Taake μαζί με Gehenna κ το Σάββατο Nekromantheon, Όσλο κ τα δύο. Εννοείται ότι θα τιμήσω κ τα δύο λάηβ… :grinning:

4 Likes

Καλησπερα σε ολους! Φετος λεω να βγω για 2η φορα εξω για κανα mega fest (η προηγουμενη ηταν το '17 στο γαλλικο download).
Παραθετω πιο κατω οσα γνωριζω και οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη ας προσθεσει κανενα παρεμφερες που μπορει να μου εχει ξεφυγει (αφηνω για διαφορους λογους εξω το Hellfest και το Copenhell)
-Rock am Ring
-Rock im Park
-Nova Rock
-Download (en)
-Download (de)
-Graspop
-Greenfield
-Resurrection Fest

Μονο για Rock Am Ring μπορω να μιλησω που ειχα παει το '14 … πολυ καλη διοργανωση με λιγο κρυο το βραδυ στο καμπι γτ ηταν μεσα στο δασος.

3 Likes

Σουηδία SRF : Ακριβούτσικο, οργανωμένο φανταστικά, με καλό μειγμά κλάσικ και ακραίου.
Ισπανία BRF, LOM κι άλλο ενα που αλλάζει ονομα, οργανωμένα, ωραίες τοποθεσίες, καλός καιρός εγγυημένα. To Barcelona ονειρό για ολντσκουλάδες τα άλλα πιο ισορροπημένα
Wacken και μερικά άλλα Γερμανικά. Wacken πλέον δεν το χαίρεσαι και συχνά βρέχει = λασπολουτρο. πολύ οτι ναναι lineups.

Έλα ρε ήρθες στα μέρη μας; :grin:

Όπως ακριβώς τα περιέγραψες είναι. Απλά για την ιστορία δεν μεταφέρθηκε ποτέ το φεστιβάλ στο Γκλαντμπαχ, αλλά ήρθε ακόμα πιο κοντά στο Κομπλεντζ (Mendig σε μια αεροπορική βάση) για 3 χρόνια και ξανά γύρισε στο Nürburgring.

Όσο ήταν στο Mendig μοιράζανε στους κατοίκους δωρεάν εισιτήρια για να καταλαγιάσουν την δυσφορία τους ως προς τον θόρυβο και λόγω γνωστών πέρασα καλά για 2 χρονιές :joy: (μια χρονιά ακυρώθηκε μετά την πρώτη μέρα λόγω κεραυνών).

Γενικά είναι μια πολύ καλή επιλογή σαν φεστιβάλ σε όλους τους τομείς.

2 Likes

Αν δεν θες κάτι μεγάλο , τέλειο είναι το metaldays στη Σλοβενία Έχουν περάσει λίγα χρόνια που πήγα αλλά πιστεύω πως δεν έχουν αλλάξει κ πολλά.Δεν φέρνει τα ονόματα που φέρνει το hellfest αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικά κ αυτά που παίζουν. Κ ειναι 5 ή 6 μέρες.Αυτο που το ανεβάζει για μένα είναι η τοποθεσία η οποία είναι υπεροχη.Γινεται δίπλα σ’ ένα ποτάμι το οποίο είναι δίπλα στις σκηνές κ την μέρα μέχρι να ξεκινήσουν τα λαιβ μπορείς να την βγάλεις εκεί.Στην ουσία είναι σαν να πας διακοπές κ το μεσημερακι - απογευμα να ανεβαίνεις για λάιβ.Για να πας με παρέα είναι ότι πρέπει.Οχι ότι μόνος δεν θα περάσεις καλα.Αν θες κάμπινγκ έχει κ δέντρα να καβατζωθεις.Απλα δεν ξέρω αν πρέπει πας από τους πρώτους για να προλάβεις.Εχει κ όμορφο κόσμο.Γιουγκοσλαβικο μπλοκ γαρ😉

2 Likes

Τελικα λεω να τη ψαξω αλλιως! 21 Ιουνιου παιζει ενα mini fest σε club στο Μιλανο με headliners τους Offspring και απο κατω Lagwagon, Distillers, Anti-Flag. Θα μου βγει και πιο ξεκουραστα απο το να τρεχω σε κανα χωραφι. Και επειδη ειμαι και κωλοφαρδος την επομενη παιζουν και οι Bad Religion, σε κλειστο χωρο και αυτοι!

2 Likes

Τι πληροφορία μοιράστηκες, ρε φίλε, ψήνομαι τρελά να το επιχειρήσω κι εγώ αυτό, τρελή σύμπτωση να παίζουν τέτοιες μπάντες Μιλάνο 2 μέρες σερί. Που να κάνεις προγραμματισμό τώρα βέβαια με τον covid, αλλά ευκαιριάρα φαίνεται.

Ε δεν πιστευω να υπαρξει καμια ματαιωση παλι. Τοσο γκαντεμια πια; Το ρισκαρεις και το πολυ πολυ να σου γυρισουν τα λεφτα σε περιπτωση που κατσει στραβη! Εκει δεν ειναι Ελλαδα να σου τα γυρισουν σε voucher!

Ενδιαφέρομαι για τις 17/06. Ξέρει κανείς τί παίζει με τα εισιτήρια, τις τιμές κλπ;

1 Like

Ενδιαφερομαι για ολες τις μερες. Αν εχετε ινφο, μοιραστειτε το. Στο τελος δεν θα παω, το ξερω, αλλα ας κανω μια προσπαθεια.

2 Likes

Σαν ν’ ακούω εμένα! :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Δηλαδή προτιμάς A7X από Maiden?

Ιδανικά και τους δύο! Το πρόγραμμα, όμως, της δεύτερης ημέρας μ’ αρέσει πιο πολύ!

Να πω την αμαρτία μου, ναι, τους προτιμώ!

1 Like

Ναι μωρέ καλά κάνεις. Απλά σε ρώτησα επειδή πιο πάνω έφαγα κι εγώ την ίδια απορία. Επειδή προτιμάω τη μέρα που παίζουν οι Korn.

Και Korn μαζί με Priest και FFDP για μένα είναι το καλύτερο πακέτο από όλα τα υπόλοιπα. Αν και βασικά όλες οι μέρες είναι πολύ καλές.

Απλά την πρώτη μέρα με εξαίρεση τους Maiden τα υπόλοιπα σχήματα δεν με τρελαίνουν και τόσο πολύ.

1 Like

@plex27 ισως μπορεις να βοηθησεις

1 Like

Ωραίος είσαι. Εν τω μεταξύ, τώρα πρόσεξα ότι στις 18/06 παίζουν και οι Tribulation. Χμμμ, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον το πράγμα.

1 Like