Συναυλιες στο εξωτερικο

Ψήνω Metallica του χρόνου έξω για να δούμε.ελπιζω πάνε και σε άλλα φεστιβάλ

Κι εγω ψηνομαι για Ταλικα εξω, αλλα θα προτιμουσα να μην ειναι φεστιβαλ διοτι θελει να τους δει και η συζυγος. Δεν ξερω αν την παλεψει, καλα καλα δεν ξερω αν την παλεψω εγω.

Το απο πανου παντως ειναι συγκλονιστικο.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μπάντες για το Tons of Rock 2023
GHOST – PANTERA – GOJIRA - BEHEMOTH – CLUTCH – TNT – POWERWOLF – MAYHEM – STAGE DOLLS – HONNINGBARNA – THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY- AVATAR – SPIRITBOX – VOIVOD – BRENN.

Για download ποιος ξέρει να πει χοντρικά πληροφορίες πως πας που μένεις κτλ

Κοντά στο Derby είναι το Donnington. Μένεις φαντάζομαι εκεί ή Nottingham, Birmingham, Leicester.

Παντως ειδα κάτι 300αρια τιμές για χωρίς καμπινγκ…

Porcupine tree Paris Zenith 2/11
Αυτη την συναυλια την περιμενα πολλα χρονια καθως η προηγουμενη (και μοναδικη) φορα που τους ειδα στο Γκαζι το ‘10 δεν με ειχε ξετρελανει για λογους ασχετους παντως με το γκρουπ(αδιαφορος-ακαταλληλος χωρος,το incident δεν μου ειχε κατσει καλα κλπ)
Τα 2 σοου του Wilson που απο τοτε εχω παρακολουθησει ηταν μαγικα και το απωθημενο για μια εκνεου εμπειρια porcupine live μεγαλωσε.
Στα του live καθεαυτου με καλυψε πληρως ο Raziel666 σε αλλο topic (Διάφορες συναυλίες χωρίς topic - #2153 by Raziel666)
Αν επρεπε ντε και καλα να βρω κατι να γκρινιαξω αυτο θα ηταν το stage production που (για το μεγεθος του γκρουπ και το ειδος που υπηρετει) ηταν μαλλον υποτυπωδες.
Κατα τα λοιπα (αποδοση,setlist) απλα επος!
Ιδιαιτερη αναφορα αξιζει στον συναυλιακο χωρο που ηταν σιγουρα ενας απο τους καλυτερους που εχω δει.9000 χωρητικοτητα με καθημενους αμφιθεατρικα περιπου 6000 και τους υπολοιπους ορθιους.Περα απο τον αψογο ηχο(συνηθες αυτο στας Ευρώπας) ειναι ενας πραγματικα ζεστος χωρος με τελεια θεαση απο οποιαδηποτε θεση ειτε καθημενων ειτε ορθιων.Υπεροχο και το παρκο στο οποιο περιλαμβανεται το zenith(la villette) με χωρους αναψυχης,μουσειο επιστημων,μεγαρο μουσικης κλπ.
Τελος εξαιρετικα φροντισμενο merch(πολυ σημαντικο για καποιους ψυχαναγκαστικους σαν και του λογου μου).

5 Likes

Από τις λίγες φορές που ήθελα να σηκώσω όλο τον πάγκο από merch. Δυστυχώς περιορίστηκα στο πορτοκαλί t-shirt! :smiley:

Το stage production τώρα… Εμένα μια χαρά μου φάνηκε ότι λειτουργούσε η οθόνη με τα βίντεο και τα φώτα ήταν αρκετά προσεγμένα. Και ήταν αρκετά ώστε να μπορείς να παρακολουθείς και τους μουσικούς (τον Gavin δηλαδή!). Ο οποίος Gavin τον θυμάμαι σε μία από τις συνεντεύξεις για την προώθηση του C/C να λέει ότι στους King Crimson π.χ. είχαν απλά λευκά φώτα στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, με εξαίρεση ένα τραγούδι κατά το οποίο γίνονταν κόκκινα (το τραγούδι προφανώς το Red). Σίγουρα ήταν πολύ καλύτερα από την Τεχνόπολη και την τότε περιοδεία ή ακόμα και από την περιοδεία για το FoBP.

Σε άλλα νέα, στη συναυλία στο Άμστερνταμ υπήρχαν κάμερες και ο SW ανακοίνωσε ότι το κινηματογραφούν προς κυκλοφορία. Οπότε όσοι δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε και θέλετε, θα έχετε την ευκαιρία σας! :wink:

1 Like

Ακριβως τα ιδια κι εγω :grinning:

Ειπαμε,αν πρεπει ντε και καλα να πω κατι αρνητικο.
Σιγουρα πολυ καλυτερα απο Τεχνοπολη αλλα τις συγκρισεις τις κανω με τα προσωπικα live του Wilson
οπου το stage production ειναι πολυ πιο οργανικο κομματι του live.Μακαρι παντως σε ολα τα live το μονο αρνητικο/αδιαφορο που θα εβρισκα να ηταν αυτο

2 Likes

Πολύ ωραίο το Zenith και το παρκο, είχα δει the Who το 2015 εκεί. Ήμουν αρένα 10 μέτρα απο τη σκηνή, άνετος χωρίς στριμωξίδι.
Θυμάμαι το μεσημέρι που είχα στηθεί απ εξω και κάπνιζα ακομα να πιάνω κουβέντα με κάτι Γάλλους και Άγγλους 50αρηδες για το κάπνισμα στους κλειστους συναυλιακους στην Ελλάδα :rofl:

2 Likes

Πανάκριβα τα εισιτήρια για Peter Gabriel στην Ιταλία αλλά ανάρπαστα. Έχουν μείνει σε λίγες κατηγορίες.
Ίσως πάρω για Βερόνα με 75 ευρώ πίσω και πάνω, όπως το βλέπω θα είναι περίπου σαν το χώρο πάνω απτις κερκίδες στο κλειστό του Οακα. Είχα δει Waters απο κεί, καλά ήταν

Εδιτ: τελικά δεν το είχα μελετήσει καλά, ο χώρος είναι ανοιχτός. Ένα μικρο Κολοσσαίο και εννοειται εκλεισα εισιτήριο γιατί με τις αλητείες του ticketmaster ποτέ δεν είμαι σίγουρος.

3 Likes

1 Like

Architects - Tesseract - Northlane - Sleep Token
AKA το φεστιβάλ που θα ήθελα να κανω

1 Like

Ειναι υπεροχος χωρος(τον εχω επισκεφθει ως τουριστας και οχι για live).
Επισης η Βερονα ειναι ωραιοτατος προορισμος

1 Like

Οι Metallica ανακοίνωσαν ημερομηνίες για 23 και 24. Δύο συναυλίες σε κάθε πόλη (Παρασκευή και Κυριακή) με εντελώς διαφορετικό σετ κάθε μέρα.

Τα ειπαμε και στο δικο τους θρεντ.
Θα παω ειτε στις δυο συναυλιες στο New Jersey, ειτε στο Μοντρεαλ του Καναδα.
@nnnkkk ψηνεις ταξιδακι Αυγουστο 2023?

1 Like

Θα προτείνατε Μαδρίτη ή Βαρσοβία; Λόγω χρημάτων, χώρου κλπ κλπ
Αν έχει κάποιος άποψη ας πει :slight_smile:

Μαδριτη ειναι απο τις πλεον αγαπημενες μου πολεις, οσες φορες εχω παει εκει ηταν παμφθηνα. Και τα 4* ξενοδοχεια ηταν παντα φθηνα (για δικλινο). Πριν λιγες μερες ομως κοιταζα για ενα πιθανο ταξιδι στα τελη Ιανουαριου και οι τιμες ηταν στα υψη.

Καθως εχω να παω απο τον Μαρτιο του 2020 (επεστρεψα λιγες μερες μετα το παγκοσμιο λοκνταουν λογω κοβιντ), δεν γνωριζω αν οι τιμες εχουν ανεβει. Φανταζομαι θα εχει συμβει, οπως παντου, αλλα αν κρινω απο τα προηγουμενα επιπεδα θα χαρακτηριζα τη Μαδριτη “πολυ φτηνη για πρωτευουσα χωρας”.

Για Βαρσοβια θα αφησω αλλους να μιλησουν, δεν εχω παει.

Έχω πάει και στις δύο για τουρισμό όμως, δεν έχω ιδέα τι παίζει με venues κλπ ή αν Πολωνία λόγω άλλου νομίσματος μπορεί να είναι φτηνότερα τα εισιτήρια κλπ

Γενικά ξέρουμε κατά προσέγγιση τι τιμές μπορεί να παίξουν στα εισιτήρια δεδομένου ότι είναι διήμερα;

Ιδεα δεν εχω, αλλα νομιζω οτι θα κανεις επενδυση. Εισιτηρια συναυλιας για το καλοκαιρι του 2024 μού μοιαζει αυτη τη στιγμη σαν ανεκδοτο. Για εμενα εννοω, για τα δικα μου στανταρ…

Αν θες φθηνα να προτιμησεις πρωην χωρες του υπαρκτου σοσιαλισμου. Μισα χρηματα σχεδον σε ολα εκτος απο το εισιτήριο της συναυλιας.

6 Likes