ούτε η ιβηρική είναι κεντρική Ευρώπη. τα ποσά να τους βάλεις σε ένα αεροπλάνο, ΔΕΝ είναι μεγάλα. απλά εκεί θα πάνε min 10.000 με 100ε εισητήριο. αν γουστάρουν μπορεί και 20.000.θερμοκρασίες με ΙΣΠΑΝΙΑ ίδιες. βάζεις λίγο αντηλιακό.
Εδώ απλά δεν θα το κάνουν. Θα κάνουν πολλά 40-60 εύρα με πολύ λιγότερο υλικό.
Volbeat μου είναι παντελώς αδιάφοροι. άντε να μ αρέσει 1 τραγούδι λίγο.
King/MF όμως … δλδ είναι ο λόγος που θα πάω ΕΚΕΙ. Manowar λέει με αποκλειστική RC, τι λες. αποκλειστικότητα τρελή, να παίζει Ελληνική μπάντα στην Ελλάδα.
Δεν έχω πληροφορίες για να πω κάτι βασισμένο σε γεγονότα αλλά με 1.000.000 ευρώ δεν βγαίνει οικονομικά ούτε η μία μέρα ενός τέτοιου φεστιβάλ όπως αυτό που είδα παραπάνω στην Ισπανία.
Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν.
Εικάζω πως το ταξίδι Γερμανία-Γαλλία-Ισπανία-Πορτογαλια είναι πολύ πιο άνετο για τις νταλίκες, απ’το να κατέβει στα Βαλκάνια, και ταυτόχρονα περνάει από 20-30 μέρη που μπορεί να κάνουν συναυλίες.
Επίσης η Βαρκελώνη παίζει και να έχει συνολικό τουρισμό όσο έχει όλη η Ελλάδα
Παιζει πολυ το barcelona rock fest απο χτες που ανακοινωσε μπαντες οπότε εκλεισα ενα εισιτηριο για τη σιγουριά και βλεπουμε. Απο τη στιγμη που ψαχνομουν για kiss και θα μου πηγαινε συνολο τουλαχιστον 250 ευρω θα δωσω περιπου τα διπλα και θα δω ενα καρο μπαντες. Καποιες τις εχω ξαναδει και πανω απο μια φορα αλλα θα περασω σουπερ.
Πλεον για ελλαδα κραταω μονο μειντεν
Πεντεμιση …εκατομμυρια φορες πρεπει να εχει γινει αυτη η συζητηση.Χαβαλε εχει και γελαμε αλλα bottom line που λενε και στο χωριο μου ειναι οτι κανεις δεν μπορει να κανει κουμαντο στα γουστα του αλλου.Ας εχουν …δισεκατομμυρια οπαδους οι καθε volbeat,το ιδιο εχει κι ο …τζαστιν ο μπιμπερ,τα συγχαρητηρια μου.
Για μενα ειναι μουσικο σιχαμα,εκει που εχεσε ο King φυτρωσαν αυτοι.Προχωραμε…
Πολύ καλοί οι Metallica.Βεβαια,ευτυχώς ο King είναι μεγαλόψυχος και έσωσε την καριέρα τους που είχε περιέλθει σε τέλμα παρα πολλών ετών,οταν τον παρακαλούσαν να κάνουν διασκευή στα κομμάτια του.Τιμάει τις φιλίες του ο King…
Ψαχνω αεροπορικο σιγα σιγα. Σκεφτομαι απο αεροδρομιο καρφι στο φεστιβαλ και την τριτη μερα απο το φεστιβαλ κατ ευθειαν αεροδρομιο.
Θελω να παω οσο πιο low budget γινεται για να μεινουν λεφτα να παω και σε 2 progressive φεστιβαλ.
Απο ελλαδα τα καιω ολα εκτος απο μειντεν-πριστ. Ευτυχως που αναβληθηκαν οι psychotic waltz
οπως εχω ξαναγραψει και αλλου, ειχα απολαυσει το εκπληκτικο απο line up 3ημερο στο Graspop το 2016. Οι Volbeat ηταν headliners στην μια ημερα και θυμαμαι ποσο ειχα θυμωσει καθως ελαχιστα ηξερα για την μπαντα που επαιζε πανω απο Slayer, Nightwish και Ghost!!
Θεωρουσα (και ως ενα βαθμο και τωρα…) και γω τραγικο το να τοποθετουν ΑΜΕΣΑ σαν headliner καποιο γκρουπ με πολυ μικρη ιστορια ακομη και αν οι πωλησεις ειναι μεγαλες…
Εκτοτε παρακολουθω τους Volbeat , μου αρεσουν αρκετα μπορω να πω, ισως να μετανιωσα και λιγο που εφυγα στα μεσα της εμφανισης τους τότε… Μεγάλο γκρουπ πλεον οι Δανοι, εχω αναθεωρησει φυσικά την στάση μου τότε (τα ειχα παρει στο κρανιο !!!) αλλά δεν μπορουμε να μην σχολιάσουμε και την απαραδεκτη πρακτική των εμπόρων/διοργανωτών που είναι ψυχρότατη διαχρονικά…
Υ.Γ. και μην ξεχασω να στειλω και γω σκατά στο καθε Release και τις μεμονωμενες ημερες του… Μόνο εξωτερικό…
Εμένα δε με ενοχλούν οι μεμονωμένες ημέρες (γενικά καλά τα έχει πει πιο πάνω ο Outshined περί του τι μεγέθους αγορά είμαστε), με ενοχλεί ότι ενώ έκαψε τους MF (προφανώς θεώρησαν ότι θα πάει άπατο με MAIDEN, PRIEST, MANOWAR το ίδιο καλοκαίρι), πατάνε πάνω στο γελοίο νόμο (ή ΚΥΑ ή όπως σκατά λέγεται) περί βάουτσερ και όσοι δεν θέλουν να πάνε σε κάποια από τις ανακοινωμένες συναυλίες, πρέπει να περιμένουν άλλον έναν χρόνο για να πάρουν τα χρήματα πίσω.