Λογικά υπάρχουν ρήτρες και ειδικοί όροι πλέον στα συμβόλαια. Πιθανολογώ ότι οι μπάντες πρέπει να πληρώσουν ότι έχει να κάνει με PCRs, έξοδα σχετικά με το ταξίδι και τον Covid ενώ από την άλλη οι διοργανωτές βλέπουν μικρή προπώληση λόγω του ότι ο κόσμος και φοβάται να προπληρώσει εισιτήριο (την έχει πατήσει, φοβάται το στριμωξίδι) αλλά και ίσως να μην έχει λεφτά (ακρίβεια, μεγαλύτερες προτεραιότητες).
Θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε ξανά μπάντες να κλείνουν ημερομηνίες αβίαστα και κόσμο να ταξιδεύει σε ξένες χώρες άφοβα για συναυλίες.
Yep, συμφωνώ απόλυτα. Έχω εισητήριο για μία συναυλία Παρίσι (από το 2020 που αναβλήθηκε 2 φορές) και ακόμα δεν έχω κλείσει αεροπορικά ή ξενοδοχείο. Και για μία ακόμα Αθήνα, έκλεισα αεροπορικά γιατί θέλω να έρθω να δω την οικογένεια, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει εισητήριο συναυλίας. Αργότερα, όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Τρεφω τεραστια εκτιμηση για τον ακτιβισμο του και τις καλλιτεχνικες του ικανοτητες, ακομη κι αν δεν μου αρεσουν ολα οσα εχει κανει. Μακαρι να του εμοιαζα, αλλα μπαααα.
Επισης, ελπιζω να περασουν απεναντι, θα παω να τους δω χθες. Ακομη κλαιω για το καλοκαιρι του '20 που εμεινα με το τετοιο* στο χερι
Πηρα εισιτηριο για steve hackett ρωμη 30/07.
Μεγαλο ρισκο (και πολυέξοδο) να κλεισω στο night of the prog για να τον εβλεπα εκει, ακυρωσαν και οι pendragon την εμφανιση τους.
3 χρονια στην αναμονη για seconds out, ελπιζω να τα καταφερω φετος
Σε κλειστό χώρο Μάιο μήνα καλοκαίρι με το κοβηντακι και τον ιδρώτα βρωμονεταλλαδων… Ούτε νεκρός. Άσε που μόνο Baroness μου αρέσουν από όλες αυτές τις μπάντες.
Αυτό θα γίνει στο Halden, το οποίο βρίσκεται περίπου 120 χλμ έξω από το Όσλο, μιάμιση ώρα με το αμάξι. Από ότι είδα τα early birds κοστίζουν γύρω στο 200άρι.