Η αλήθεια είναι ότι με κουράζουν πλέον οι συναυλίες κ ειδικά τα φεστιβάλ.
A7X ακούω κάθε χρόνο όλο και λιγότερο αλλά θέλω να τους δω πάρα πολύ. Έβαλα όμως σαν προτεραιότητα τους Tool γιατί παίζει να ξανάρθουν στην Ευρώπη σε 10 χρόνια πάλι (ή και ποτέ). Δεν με παίρνει για 2 εξορμήσεις στο εξωτερικό sadly οπότε…
Εγώ τους ακούω περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Με το εξωτερικό δεν ξέρω τι θα παίξει, ας κάνω την αρχή, γιατί κάθε φορά που το προγραμματίζω σκάει και από μία συμφορά.
Ακύρωσαν wasp το tour Ευρώπη το κάνουν το 23.
Καλά αφού όλα ανοίξανε uk. Και σιγά σιγά Ευρώπη.
βσκ, βλέπω αρκετούς ν ακυρώνουν, ακόμα και καλοκαιρινά. αμα πάμε Απρίλη και δεν παίζουν λαιβ με αρκετό λαο … μεγάλου βεληνεκούς εκδηλώσεις…
Οι W.A.S.P. γιατι ακυρωσανε; Τους χαλασε το CD player;
Μπορουν να δανειστουν των Helloween
Των Helloween ηταν μιας χρησεως οι Wasp θελουν ανθεκτικο να ειναι σκυλι
Ναι αλλά το αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας των W.A.S.P. θα γίνει κανονικά.
Δηλαδή χάλασε το CD Player το ευρωπαϊκό αλλά το αμερικάνικο CD Player παίζει κανονικά;
Εγώ πάντα το έλεγα ότι τα ευρωπαϊκά προϊόντα είναι αναξιόπιστα σε σχέση με τα αμερικάνικα.
στην Αμερική κάνουν ότι θες, συναυλίες, φεστιβάλ, κρουαζιέρες. εδω (ευρώπη) είναι μαγκωμένοι… για καλό ή κακό, δεν ξέρω.
Unfortunately, on Tuesday we announced the forfait of the Avenged Sevenfold for the 23rd of June. We are waiting for some more info about that show.
ΠΑΛΙ ΚΟΥΒΑ ΕΦΑΓΑ
Ξεκινησε η ευρωπαϊκη περιοδεια των van der graaf generator αλλα εδω ειμαστε πισω απτον ήλιο
Φεστιβαλ κλασσικα φασαρα, οπου πας κ περνας καλα.
Εκει που Lingua Ignota και Primitive Man ανοιγουν για Tyler The Creator , Converge και Old Man Gloom για Strokes κ τετοια .
Stones Ευρώπη το καλοκαίρι για τα 60 χρόνια
Ξερουμε τι παιζει απο τιμες; σκεφτομαι να καψω μειντεν οακα για stones μιλανο. Στα ιδια λεφτα πανω κατω μου παει
Λογικά θα είναι πανάκριβα. Στις προηγούμενες περιοδείες θυμάμαι ότι έβγαζαν κάτι εισιτήρια που τα λέγανε lucky dip. Κοστίζουν πολύ φτηνά, του τύπου 30 ευρώ, αλλά η θέση μπορεί να είναι οπουδήποτε. Δεν ξέρω αν θα τα έχουν και φέτος, αλλά σε σχέση με τα 200άρια που θα ζητάνε για τα κανονικά εισιτήρια όμως…
Αν εχει με 30 ευρω lucky dip και βρω αεροπορικα αυθημερον καλαματα - μιλανο με 50-60 ευρω εινακ μεγαλο value
Απ’ ό,τι έχω μάθει, το πρώτο τριήμερο είναι ήδη sold out.
Απλώς νομίζω τα lucky dip είναι υποχρεωτικά σε ζευγάρια.