Συναυλιες στο εξωτερικο

Ωραια, το 2ο 3μερο με εψηνε χεχε ! Μλκ 123 για ολα αυτα, ποπα.

Rolling stones μιλανο αρενα 115 ευρω, τζαμπα πραμα. Πηρα ενα

@osfp7 thanks για το heads up, δεν ειχα παρει χαμπαρι

2 Likes

Βγάλανε και lucky dip σήμερα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Πηγα στα σιγουρα γιατι καποιες θυρες ελεγαν “περιορισμενη ορατοτητα” :roll_eyes:

2 Likes

Έκλεισα κ εγώ για Λονδίνο Stones, με την ελπίδα να δω και RHCP την επομένη (αν και είναι εξίσου ακριβά :/). Μετά προτεραιότητα είναι οι Gov’t Mule και μάλλον (δηλ σίγουρα) δεν βγαίνουν Pearl Jam και VDGG.

εδιτ : α ο στηβ ο χακετ ήταν ένα έπος :smiling_face_with_three_hearts:

8 Likes

Που τέτοια τύχη για Λονδίνα κλπ :sweat_smile: . Κεντρική Ευρώπη βλέπω και είμαι κοντά στο κόλπο γκρόσο για μια βδομαδούλα Βουδαπέστη για ghost 18/5 & Tool 24/5

3 Likes

Καλά μη νομίζεις, αρχικά για Μιλάνο κοίταζα αλλά έγιναν sold out της αρένας γρήγορα + ήθελε και περισσότερες μέρες άδεια + διαμονή - που στο Λονδίνο δεν χρειάζεται…

Λοιπόν, μόλις εμπνεύστηκα να πάω 9/7 Λονδίνο για Pearl Jam και καπάκια 10/7 Ιταλία για Gov’t Mule, ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ.

3 Likes

Stones θα ήθελα να δω έτσι για την εμπειρία και ίσως είναι η τελευταία τους περιοδεία έβερ αλλά οι τιμές που παίζουν δεν με αφήνουν

2 Likes

Τι ίσως, οριακά αγχώνομαι για το αν θα γίνει όντως το λαιβ :")

3 Likes

Καλά ναι είναι και σχεδον 80 τα παλικάρια. Ο Τσάρλι τα είχε πατήσει κιόλας πριν πεθάνει

Τιμιότατοι πάντως βάσης τον συνθηκών

Αμερική δε θα παίξει τίποτα δηλαδή;
Μισές δουλειές κάνεις.

Παίξανε ολόκληρο το musical box ή το γνωστό τελευταίο απόσπασμα;

Με barcelona rockfest, rolling stones στο μιλάνο και steve hackett στη ρώμη κλείνω το συναυλιακό μου καλοκαίρι εκτός αν προκύψει κάτι πολύ σπέσιαλ. Έλληνες διοργανωτές σόρρυ αλλά δε με ψήσατε, next year.

1 Like

ΔΕΗ δεν πληρώνετε εσείς; Που τα βρίσκετε τα λεφτά για συναυλίες στο εξωτερικό απορώ….

10 Likes

@Sh_Wo_f ελπιζω να εχεις δει PJ ε :stuck_out_tongue:

2 Likes

ε… όχι?! :roll_eyes:

@Dr_Love καλό combo αφενός, δυστυχώς το γνωστό τελευταίο απόσπασμα αφετέρου.

1 Like

Πολύ φίλος μου. :joy:

2 Likes

Ελα μωρε, ιταλια με 40 ευρω και τελειως low budget με υπνο στα αεροδρομια μια χαρα βγαινει. Τσιγαρο κομμενο απο πρόπερσι και στοπ στη 2η μπυρα μεχρι το καλοκαιρι. Οριστε βγηκανε

3 Likes

Ενα τσιγάρο και μια μπύρα μας έμειναν … :stuck_out_tongue:

3 Likes

H ζωή μου χαχαχ

4 Likes

Πόσο χρονών είστε ρε? Εγώ στα 43, ίσα-ίσα βγάζω ένα λάηβ…

6 Likes