Συναυλιες στο εξωτερικο

Ίσως με σώσει πως είναι Π/Σ/Κ, γιατί και εγώ λόγω δουλειάς ζορίζομαι. Δεν ξέρω, θα τα βάλω κάτω και θα δω αν και πως θα βγει.

1 Like

Σήμερα :stuck_out_tongue:

συν Magenta τη δεύτερη μέρα

Γκουχ γκουχ

4 Likes

Πωλουνται 2 μονοήμερα εισιτήρια για το 4ημερο του Hellfest.Πεμπτη 23/6 - Σαββατο 25/6,επισης πιθανον να υπαρχουν διαθεσιμα προς πωληση και 4 εισιτηρια για barcelona rock fest σε χαμηλοτερη τιμη.

26 μέρες μετά το αρχικό ποστ του @Lyndon και τρεις μέρες μετά το υπερθέαμα της Βουδαπέστης, επανέρχομαι.

Ξαναδιάβασα το review του Lyndon. Τότε δεν το κατάλαβα. Τώρα το νιώθω. Δεν άκουγα tool έως το fear, αλλά εκτιμώ αφάνταστα αυτό που έχουν φτιάξει στην καριέρα τους. Μια μουσική ονειρωξη απογειώθηκε από ένα οπτικό υπερθέαμα.

Τα λόγια του Lyndon με καλύπτουν όσο δεν πάει. Με μόνη εξαίρεση το γεγονός ότι εχοντας δει τους Rush κάμποσες φορές, νομίζω ότι αδικώ λίγο τους Tool. Τι εννοω;

Το σόου τους είναι δομημένο όπως των Καναδών. Φώτα ανεβαίνουν, κατεβαίνουν, πλαισιώνουν και αγκαλιάζουν τους μουσικούς, σαν να είναι ζωντανά. Οθόνη από άκρου εις άκρον, που δεν σε αφήνει να ανοιγοκλεισεις τα μάτια μην χάσεις κάτι. Μουσικές οντότητες που κάνουν τα πάντα τέλεια ατομικά και ομαδικά.

Απλώς δυστυχώς για εκείνους, τα έχω ξαναδεί πριν 15 χρόνια. Δεν πειράζει φυσικά. ΑΠΗΛΑΥΣΑ ΈΝΑ ΥΠΕΡΘΈΑΜΑ και δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Όσα έγραψε ο Lyndon απέκτησαν νόημα σήμερα, που τα ξαναδιάβασα.

Και οφείλω να τον ευχαριστήσω. Χωρίς εκείνο το ποστ του, δεν θα έκανα το ταξίδι. Ευχαριστώ για μια μοναδική και εκπληκτική εμπειρία.

16 Likes

Τους είδα και εγώ στην Κολωνία και προσυπογράφω (χωρίς να έχω δει Rush…:frowning: )

Τρομερό performance - ήχος - visual show. Σε κάποιες φάσεις ο όγκος του ήχου ήταν τρομακτικός.

Και ένα flame τώρα του πόσο υποτιμημένος δίσκος είναι το fear και πόσο γρήγορα κρίθηκε όταν βγήκε…

Κομμάτια σαν το Invincible, το Pneuma, το 7empest είναι τεράστιας κληρονομιάς.

6 Likes

χαμουλης αυριο με 35 λιρια

2 Likes

Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδιαβάσει κανένα όνομα πέρα από το Primal Scream. :crazy_face:

2 Likes

Ειναι περισσοτερο ονοματα σε πιο indie/alternative υφος αλλα νταξ Boy Harsher, Amyl & The Sniffers, Horrors, The Comet is Coming, Yard Act, Primal Scream ολα αυτα μονο με τετοια τιμη ολοημερο στο παρκο, ε ειναι φασαρα.

Ποιοι Boy Harsher, αυτοι ανακοινωσανε πριν δεκα μερες απο σκηνης εδω Αθηνα οτι ακυρωνουν ολη την υπολοιπη περιοδεια, θα παιξουν τελικα; Μακαρι βασικα, γιατι ειπαν οτι την ακυρωνουν γιατι η τραγουδιστρια πρεπει να φροντισει την αρρωστη μητερα της, μεχρι στιγμης παντως τα δυο τελευταια τους live ειναι αυτα της Αθηνας :stuck_out_tongue:

Ρε συ γι’ αυτό την ακυρώνουν, ή λόγω προβλημάτων υγείας της ίδιας της τραγουδίστριας;

Οι πηγες μου μου το μετεφεραν οπως το εγραψα, αν δεν ειναι ετσι πες μου να τους ζητησω τον λογο :stuck_out_tongue:

EDIT: για τη μητερα της ηταν τελικα, απλως δεν ακυρωσανε ολη την περιοδεια, αλλα καποιες συναυλιες. Καταλαβα παιζουν Λονδινο τωρα, ειναι καλυτερα η γυναικα :smiley:

1 Like

Έκλεισε το lineup!
Δε βλέπω να βρίσκω φθηνό αεροπορικό οπότε παίζεται ακόμα αν θα πάω. Πιο πολύ ψήνομαι για magenta, asia minor και king’s X (obvs) παρά για atomic rooster, gong και td που είναι σαν cover bands αλλά είναι τόσο ωραία η φάση και τελείως χαλαρό φεστ που με ψήνει ότι κι αν παίζει

1 Like

Άμα έχει και poison το συζητάμε

2 Likes

Λιγο παραπανω απο ενα μηνα και θα ειμαι εκει …

3 Likes

Το είχα δει κ μ άρεσε πολύ το line up.
Δεν έχουν βγάλει ομως ποια μέρα παίζει ποιος !!!
Πολύ καλό value 4 money fest !!

Ειχα παει και στο προηγουμενο προ-covid , γενικα ειναι πολυ καλη οργανωση , τρελο φαι και μπιρες και με χωρο για camping ακριβως εξω απο το φεστιβαλ ( ειναι σε ενα δασος εδω Τσεχια το μερος ) … Οποτε και τωρα περιμενω τα καλυτερα… Οντως εχουν αργησει να αναφερουν ποιος παιζει ποτε … και κριμα γιατι στην αρχη ηταν και Anthrax αλλα ακυρωσαν…

Με 80 ευρω που εχω παρει εγω εισητηριο το λες και κλεψια για 4 μερες…

1 Like

Αν καποιος ενδιαφερεται για το φεστιβαλ , επειδη ζω μονιμα εδω τσεχια 7 χρονια πλεον , μπορω να φιλοξενησω και υπαρχει και χωρος και στη σκηνη ( θα ειμαστε 2 ατομα ηδη , με μια σκηνη ο καθενας οποτε υπαρχει χωρος και για αλλον) , ας μου στειλει pm και θελει να το συνδυασει με ταξιδι κλπ

4 Likes

Μπράβο ρε φίλε , πολύ σωστός !!!
Ημερες εμφάνισης έβγαλαν ή ακόμη ;

1 Like