Οχι και δεν ξερω γιατι δεν εχει ανακοινωθει ακομα το προγραμμα ανα ημερα …Αλλα και παλι αφου θα ειμαι σε ολο το 4ημερο δεν με πολυαπασχολει
Rolling Stones στο Μιλάνο λοιπόν.
Ήταν άλλο ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Ο Κιθ φαίνεται πεσμένος, ο ρόνι ήταν άψογος αλλά ο Μικ είναι φαινόμενο, ξεπέρασε τον κορονοιο σε μια βδομάδα και έτρεχε σήμερα στη σκηνή σα μικρό παιδί χωρίς να χάνει ανάσα.
Όποιος μπορεί να βρεί εισιτήριο για τις επόμενες ευρωπαϊκές στάσεις να μην τους χάσει, ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία.
Το σετλιστ, τελικά δεν είχε bitch, ήταν το γνωστό με 4-5 προσθαφαιρέσεις σε κάθε πόλη.
Πρώτη μου φορά σε μεγάλη συναυλία στην Ιταλία και το καταχάρηκα, πολύ εκδηλωτικοί οι περισσότεροι (και καπνογόνο στο start me up), στο τέλος τραγουδάγαμε αγκαλιά το jumping jack flash. Φοβερή εμπειρία, δεν περιγράφεται αυτό που νιώθω ενώ περιμένω το βραδινό λεωφορείο για το αεροδρόμιο.
Και έχω τους άλλους να με ρωτάνε αν αξίζει τόση ταλαιπωρία για μια συναυλία.
Ααα, φανταστικοί ghost hounds στο άνοιγμα της συναυλίας, γεμάτη μπάντα με πολύ χαρισματικό φρόντμαν, ακομπλεξάριστοι τελείως βγηκαν σε κοινό 55,000 άτομα και μας ξεσήκωσαν. Δεν ξέρω πως είναι στο στούντιο αλλα λάιβ δεν χάνονται
ναι αλλα παιξανε ντεντ φλαουερς
Αξιζει και παρααξιζει η ταλαιπωρια. Ακομη περισσοτερο αν προκειται για καποιο συναυλιακο σου απωθημενο. Βρισκομαι και εγω στο Μιλανο για αλλες συναυλιες (πιο punk) και προσυπογραφω για τους Ιταλους! Οι τυποι ειναι απιστευτα εκδηλωτικοι. Περισσοτερα αυριο μετα τους Bad Religion και αφου προηγηθηκαν χθες οι The Offspring (το απωθημενο που λεγαμε) κ.α.
…Όταν σκεφτόμουν τι κομμάτια θα ήθελα να παίξουν οι Stones πέρα από τα fixed τους, αμέσως αμέσως και χωρίς ψάξιμο μου είχαν έρθει στο μυαλό τρία. Το ένα το έπαιξαν Μιλάνο. Και τα άλλα δύο Λονδίνο. Και δεν το περίμενα και κόντεψα να πεθάνω και αυτά. Εμπειρία ζωής (ίσως επεκταθώ κάποια στιγμή).
Άμα δε λες ποια, τι νόημα έχει?
λ ο λ
Δε μπορούσαν να παίξουν το she’s a rainbow και στο μιλάνο;
Κι απτην άλλη έχεις τους μέιντεν με το ίδιο σέτλιστ τόσα χρόνια
Ποντάρω Dead Flowers, Can’t You Hear Me Knocking και She’s A Rainbow
what gave me away ;p
Έχω το ίδιο θέμα με περλ τζαμ σε λίγες μέρες. Θα ήθελα να δω κάποια κομμάτια (best of επιλογές αλλά θα είναι η πρώτη μου φορά), αλλά ξέρω πως δεν παίζει πολύ… Αnd it’s my first time… Anyway…
Για λέγε κομμάτια να σου πω πιθανότητες
καλά, τώρα που τα σκέφτομαι, δεν είναι όλα best of (my best of ίσως). Go, Animal, Glorified G, W.M.A., Rearviewmirror, Last Exit, Tremor Christ, Whipping, Immortality, Smile, Brain of J, Faithful, Insignificance, Off He Goes, Unemployable.
Δεν αναφέρω κάποια που παίζουν συχνά (Alive πχ.). Ας πρόσεχα που δεν πήγα όταν ήρθαν Ελλάδα.
Ξέρω πως τα πιο πολλά δεν τα παίζουν, άρα δεν έχω προσδοκίες
Τι best of, τα περισσότερα που ζητάς είναι σπάνια . Αθήνα πάντως είχαν ξεκινήσει με Go και Animal , είχαν παίξει και Smile, Insignificance και Rearviewmirror. Στατιστικά μπορείς να δεις εδώ:
Go (349 φορές, έχει να παιχτεί από 2018)
Animal (412 φορές, έχει παιχτεί ήδη 3 φορές φέτος)
Glorified G (137 φορές, έχει παιχτεί φέτος)
W.M.A. (18 φορές έχει παιχτεί ολόκληρο, τελευταία το 2008)
Rearviewmirror (470 φορές, το έχουν παίξει και φέτος)
Last Exit (235 φορές, έχει παιχτεί πέρσι)
Tremor Christ (82 φορές, τελευταία το 2018)
Whipping (180 φορές, τελευταία το 2018)
Immortality (171 φορές, έχει παιχτεί 3 φορές φέτος)
Smile (82 φορές, έχει παιχτεί και φέτος)
Brain Of J (130 φορές, έχει παιχτεί φέτος)
Faithfull (99 φορές, έχει παιχτεί φέτος πρώτη φορά από το 2016)
Insignificance (171 φορές, έχει να παιχτεί από 2016)
Off He Goes (118 φορές, τελευταία φορά παίχτηκε το 2018, 1 φορά)
Unemployable (46 φορές, έχει να παιχτεί από 2013)
Καλή επιτυχία, θα πετύχεις 2-3 πιστεύω, ίσως και παραπάνω!
Μακάρι να μπορούσα να πάω και τις 2 μέρες Λονδινάρα. Θα πάω τη 2η, ελπίζω να έχει κάτι σπέσιαλ.
Συνηθως στα διημερα η δευτερη μερα ειναι λιγο πιο περιεργη. Παντως εχουν μικρυνει λιγο τα setlists τους το 2022.
Θα πάει μήπως κανείς στο Metaldays της Σλοβενίας από Θεσσαλονίκη?
Όποιος θέλει να δει την τελευταία περιοδεία του elton john με ανθρώπινες τιμές εισιτηρίων έχει 2 επιλογές, ή να κλείσει μία απο τις ελάχιστες θέσεις που απομένουν στο αμβούργο (119 ευρώ στο απέναντι πέταλο) ή οι 2 εμφανίσεις του στη στοκχόλμη, που κλείνουν την ευρωπαϊκή περιοδεία,και για κάποιο λόγο βρίσκεις εύκολα εισιτήριο σε πολλές κατηγορίες. Ίσως έδωσαν επιλογή εξαργύρωσης μετά τις συνεχείς αναβολές και δεν το έχει πάρει χαμπάρι ο πολύς ο κοσμος, παραδειγμα στις εμφανισεις στην antwerp υπάρχει αναμονή 2000 θεσεις για εισιτηριο στο ticketswap.
Εγώ έκλεισα αρένα στη μέση περίπου, πρασινη κατηγορια 1050 κορόνες ~ 105 ευρώ και για τις 2 μερες, 7-8 ιουλίου, και θα περιμένω να ανοίξει καμιά πτηση να παω κ να ρθω με 100 ευρω. Θεωρητικά δε θα αργήσουν να γίνουν σολντ άουτ οπότε το εξτρα το πουλαω οποτε θελω.
Είχα την τύχη να δω Helloween και Two Steps From Hell στη Βιέννη πρόσφατα.
Φανταστικό σετλιστ οι κολοκύθες, πλήρες medley από Walls of Jericho, Kiske και Deris συνεργάζονται άψογα. Οι Αυστριακοί ψόφιοι, μόνο για να πίνουν μπύρες είναι.
Οι Two Steps From Hell ήταν απίστευτoi, σχεδόν επίπεδο Hans Zimmer.
Ζηλευω αφανταστα. Δεν ηξερα ΚΑΝ οτι κανουν συναυλιες.