Συναυλιες στο εξωτερικο

Αν δε κάνω λάθος ήταν η πρώτη τους περιοδεία, λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Thomas Bergersen είναι αρκετά νέος.

Σε λιγο ξεκιναω για το Masters εδω Τσεχια … καλα θα παει αυτο το 4ημερο…

7 Likes

Κλεισαμε Nightwish Ρουμανια 1η Αυγουστου.

Ειμαι τερμα χαρουμενος και πρωτη φορα VIP ticket ας ζησουμε αυτη την εμπειρια.

Παμε να ζησουμε Floor-γασμο!!!

2 Likes

ωρεεεε φιλε, τι μέρος απιστευτο ειναι αυτο!!! Μια χαρά θα περάσεις !!!

1 Like

Χθες έπαιξαν οι Convulse στο Όσλο, στο κλαμπ Blå. Πρώτη φορά στην Νορβηγία κ δυστυχώς ο Ιούλιος είναι ο μήνας των διακοπών συν το ότι υπήρχε κ το τριήμερο φεστιβάλ Imperium όπου χθες ήταν η τελευταία μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να παραβρίσκονται στον χώρο 20-25 άτομα. Εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει κάποιο από τα άλμπουμς της μπάντας, γνώρισα βέβαια που κινούνται ηχητικά κ δεν απογοητεύτηκα. Γνήσιο, ατόφιο ντεθ μέταλ, ειδικά όταν έπαιξαν κομμάτια από το ντεμπούτο, World Without God. Έπαιξαν 1 ή 2 κομμάτια κ από το ντέμο της μπάντας του '90 Resuscitation Of Evilness όπου υπήρχε κ σχετικό μπλουζάκι. Κ έπαιξαν κ κάτι από το τελευταίο άλμπουμ, του '20 το οποίο μου φάνηκε πολύ μέτριο, ένα είδος ροκ με απλά μπρούταλ φωνητικά. Μεχ… . Μετά από 55 λεπτά κατέβηκαν από την σκηνή το οποίο σίγουρα είναι λίγο, θα μπορούσαν να παίξουν 3-4 κομμάτια ακόμα αλλά ίσως φταίει κ η προσέλευση του κόσμου. Δεν ήταν άσχημα πάντως, λίγο σίγουρα αλλά θα τους ξαναέβλεπα αν έρχονταν πάλι. Δεν ξέρω πόσο δημοφιλείς είναι, οι γνώστες της μπαντας μπορούν να με διαφωτίσουν, πάντως το ντεμπούτο τους βλέπω ότι συζητιέται αρκετά στους ακραίους κύκλους.

Σε κάτι τελείως διαφορετικό τώρα, πριν από κανά μήνα ήρθε ο Neal Morse με την μπάντα του, The Neal Morse Band. Πήρα την κοπέλα μου κ πήγαμε, εγώ λόγω του Portnoy βασικά κ εκείνη γιατί την έπρηξα να βγούμε.
Φοβεροί μουσικοί όλοι τους αλλά ειδικά ο πιτσιρικάς που έχουν στην κιθάρα είναι φοβερή προσθήκη. Πέρα από εξαιρετικός κιθαρίστας, έχει κ πολύ καλή φωνή. Τον αδίκησε σε κάποια σημεία ο ήχος του μαγαζιού αλλά παρόλα αυτά έλαμψε με την απόδοσή του.
Έπαιξαν 2,5 ώρες, ακούραστοι με απίστευτο κέφι. Δεν θυμάμαι ποτέ στις τόσες συναυλίες που έχω πάει, να βγαίνει η μπάντα για encore κ να παίζει μισή ώρα!!! Απίστευτοι.
Το σετλιστ, στο κύριο μέρος της συναυλίας, βασίστηκε περισσότερο στο Innocence & Danger του '21, ενώ στο μισάωρο του encore έπαιξαν κομμάτια από τα άλμπουμ The Similitude of a Dream και The Great Adventure.
Αν τυχόν έρθουν στα μέρη σας να πάτε να τους δείτε, αξίζει κ με το παραπάνω.

Αύριο παίζουν Sadistic Intent/Sijjin, την Πέμπτη σε διαφορετικά μαγαζιά Gatecreeper και Artificial Brain/Devoid of Thought. Μάλλον στους δεύτερους θα πάω την Πέμπτη, για αύριο δεν το συζητάμε, σίγουρα θα δώσω το παρόν, death metal πανδαισία. Αυτά από τον Βορρά, τα φιλιά μου.

8 Likes

Gatecreeper αλητεία :black_heart:

2 Likes

Δώσε ραπόρτο από SIJJIN.

1 Like

Απο masters of rock εδώ Τσεχία ,επειδή είμαι από κινητο χτες , οι priest χτες ενώ ήταν πολύ καλοί εμιαζαν σαν coverband tτων ίδιων…,σήμερα έχει testament ,και ,nightwish , σαν μεγαλύτερα ονόματα…μέχρι στιγμής glen hughes ότι καλύτερο απο πρώτες τρεις μέρες .

1 Like

εντάξει καλή φάση

Και εμείς έχουμε την μενδωνη

2 Likes

Σιγά τη μαλακισμένη που θα την κάνουμε και πρότυπο πολιτικού επειδή πήγε σε ένα ροκ φεστιβάλ στη χώρα της.

Θα μπορούσαμε βέβαια να την κάνουμε πρότυπο επειδή η χώρα της είναι αιώνες μπροστά από την Ελλάδα στα κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

8 Likes

Ναι μεν , αλλά παρουσία πολιτικού σε ροκ φεστιβάλ στην Φιλανδία δεν είναι σα να λέμε παρουσία πολιτικού σε ικαριώτικο πανηγύρι τον 15αυγουστο στην Ελλάδα ; :stuck_out_tongue:

5 Likes

Πλακα θα εχει να την δει ο δικος μας ο ξεφτιλας και να σκασει το Σαββατο με κανα μπλουζακι Killers.
Το πανηγυρι των φασαιων,σε βλεπω Lyndon για αυτοκτονια κι εγω berserk αλα Homelander … :rofl:

1 Like

Καλά εάν είναι μπροστά η Φινλανδία από την Ελλάδα αυτό ισχύει εδώ και χρόνια, όχι ειδικά στα 2 τελευταία που έγινε η Μάριν πρωθυπουργός.

Ας δούμε όμως λίγο τι γίνεται τώρα:

• Η Φινλανδία δεσμεύτηκε να εκδίδει στην Τουρκία Κούρδους “τρομοκράτες” και γκιουλενιστές με αντάλλαγμα την είσοδο της στο ΝΑΤΟ.
  • Η Φινλανδία σχεδιάζει να στήσει φράχτη, όπως έκανε ο Μητσοτάκης στον Έβρο και ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, για να εμποδίζει τους πρόσφυγες από Ρωσία που θα ζητάνε άσυλο στα σύνορά της.
1 Like

Ευτυχως η Ελλαδα δεν εχει δωσει ποτε Κουρδους στην Τουρκια.

21 Likes

Αυτό βέβαια στέλνει την (κάθε) Φινλανδία στο ίδιο επίπεδο με την Ελλάδα.

Δεν θα μπω στο debate ποια χώρα είναι καλύτερη (προφανώς το ξέρουμε), αλλά φανμπόηδες/χέιτερς πρωθυπουργών είναι το τελευταίο που θα περίμενα να δω εδώ μέσα. Μουσική ακούει η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, σε φεστιβάλ πήγε για να διασκεδάσει, ε… δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο θέμα συζήτησης, πόσο μάλλον αν αποτελεί και αφορμή για να κρίνουμε δύο ή περισσότερες χώρες :smiley:

2 Likes

Φανμποηδες δε νομιζω οτι ειδες πουθενα

Ουτε χειτερς. Αλλα ειδα ντιμπειτ για χωρες και πρωθυπουργους με αφορμη μια βολτα.

Χμμμ δεν ξερω, ο @bostonflesh την ειπε μαλακισμενη και εβαλε αρθρακια, δεν ξερω αν ειναι χεητερ ή οχι :stuck_out_tongue:

Καλα δεν υπαρχει κανονας που λεει οτι ενας διαλογος πρεπει να ξεκινησει με εισαγωγη απο σχετικο θεμα και συγκεκριμενη απορια. Υπαρχει και τo scroll down για οσους δεν ενδιαφερονται για τις πολιτικες διαφορες μεταξυ Φινλανδιας και Ελλαδας :stuck_out_tongue: