Αν ένα “μαλακισμένη” με έκανε χέιτερ, θα μισουσα ολη την Αθηνα στη μια ωρα που κανω να παω στο γραφειο με αυτοκινητο. Εγω βεβαια ειπα οτι δεν ειδα χειτερ, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Ή φανμποηδες.
Ομοιως για οσους δεν ενδιαφερονται για τη μλκ που εγραψα στο “συναυλιες στο εξωτερικο”
Αυτοι ειναι ανωνυμοι, δεν μετρανε
Δεν μπορεις να εισαι χεητερ καποιου που δεν ξερεις καν το ονομα του ή εστω κατι αλλο για αυτον.
Ηρεμο σε βρισκω βεβαια, απο μενα φευγουν χριστοπαναγιες σχεδον αποκλειστικα.
O Boston εχει προφανως προηγουμενα με την τυπισσα που εγω θα παντρευομουν (για τους λαθος λογους) τωρα που την εμαθα. Να διευκρινισει ο ιδιος αν ειναι χεητερ ή οχι!
Λοιπόν για να ξεφύγουμε λίγο από τα της Φιλανδίας έχουμε επανεκκίνηση Rage against the machine. Έχω εισιτήριο για Βιέννη αλλά δυστυχώς δεν θα πάω. Ευτυχώς δεν είναι και γέροι οπότε θα τύχει να τους δω άλλη φορά.
Ισχυει. Ειδικα με θρησκειες, προσπαθω να σεβομαι τη διαφορετικοτητα. Αν καποιος πιστευει και δεν με ενοχλει (η πιστη του, οχι η οδηγηση του ξερωγω) ολα καλα.
Ημουν μια ανασα απο το να αγορασω για Βιεννη το 2021, αλλα καπου καθυστερησα και τελικα εγινε ο,τι εγινε με την αναβολη της περιοδειας. Τελικα, τα εδωσα για GnR με τα ιδια αποτελεσματα.
Εντάξει τι προσωπικά να έχω. Μόλις το Δεκέμβριο την έμαθα που διάβασα στα νέα ότι η πρωθυπουργός λέει της Φινλαδίας ζήτησε συγγνώμη επειδή αντί να απομονωθεί βγήκε Σάββατο βράδυ σε κλαμπ μετά από στενή επαφή με κρούσμα. Επίσης πριν δυόμισι μήνες την ξανάκουσα που ήρθε Ελλάδα και έκανε κάποιες κοινές δηλώσεις με το Μητσοτάκη.
Και τώρα αυτό εδώ. Απλά θεωρώ ότι έγινε συζήτηση για ένα ανύπαρκτο θέμα. Και δεν μιλάω για εδώ στο φόρουμ αλλά σε τούιτερ, φέισμπουκ κτλ. Μια πρωθυπουργός έβαλε ένα δερμάτινο μπουφάν και πήγε σε ένα μουσικό φεστιβάλ. So what?
Και αν μεθαύριο βάλει ένα πέτσινο ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου, για παράδειγμα, και πάει κι αυτός σε φεστιβάλ αυτό θα τον κάνει γαμάτο; Μπορεί να είναι γαμάτος, μπορεί και να μην είναι… πάντως σίγουρα το γεγονός ότι θα πάει/πήγε σε φεστιβάλ είναι τελείως άσχετο.
Εκτός αν το να πηγαίνεις σε φεστιβάλ αποτελεί κάποια ρηξικέλευθη πράξη ξέρω 'γω οπότε ναι θα πρέπει να κάτσουμε να το αναλύσουμε.
NIghtwish πλεον ειναι η Floor πρωτα και μετα οτιδηποτε αλλο… Με διαφορα παιζει μπαλα μονη της… Απολαυστικη και φωναρα… Vision of Atlantis εκοβα βολτες μιας και τους βαριεμαι αφανταστα… Καλη φωνη η τυπισσα αλλα απο μουσικη δεν ενθουσιαστηκα… Και οκ ουτε η ορχηστρα εδινε κατι τοσο πολυ διαφορετικο…
Κορυφαια band του φεστιβαλ για μενα ηταν long distance calling ( επειδη ειναι και πιο κοντα στα δικα μου ακουσματα ) … Ευχαριστηθηκα και Testament με Lombardo …Σαν προσωπικοτητα Floor με διαφορα…
Και εγω στο Hellfest που τους ειδα τους Nightwish μ αυτη την εντυπωση εφυγα.Ολοι οι υπολοιποι ολοσωστοι και ηχος και ολα μια χαρα απλα δεν εχουν και τρελη ορεξη.Η Floor ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.Μια ομαδα μονη της πραγματικα.Δε σ αφηνει να ασχοληθεις με αλλον.Mvp του Hellfest για μενα.
Τελικά στη θέση των king’s X, που ακύρωσαν την περιοδεία, έβαλαν hawkwind. Meh επιλογή, τους ειδα στο gagarin πριν 6-7 χρόνια, μέτρια εμφάνιση. Πλέον εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες να πάω. Ευτυχώς την ίδια μερα έχει Β. Παπακωνσταντινου στο φεστιβαλ της κνε στην καλαματα οποτε παλι σε φεστιβαλ θα ειμαι
Φίλε όταν και αν μπορέσεις να μου πεις κάτι για τον χώρο αν γίνεται.Γενικά πως είναι η φάση εκεί.Θα πάω σε 40 μέρες.Διάβασα οτι χωράει περίπου 3.000 νομίζω.
Φιλε μου σε οτι αφορα την χωρητικοτητα φανταζομαι οτι σε sold out καπου τοσοι χωρανε(τοσους αναφερει και το site του venue).
Η θεση του ειναι στο κεντρο της πολης και η προσβαση εντελως απροσκοπτη. Ηχητικα ο χωρος ειναι κορυφαιος και οι βοηθητικοι χωροι(bars,lockers κλπ) κανουν την εμπειρια πολυ ανετη.
Η μονη συμβουλη μου(οπως αλλωστε σε καθε live στην βορεια Ευρωπη) ειναι να πιασεις θεση μπροστα γιατι το κοινο ειναι καπως…ψηλο.Στο τερμα της σαλας υπαρχει μια υποτυπωδης κερκιδα /σκαλακια.
Το θεμα ειναι πως,εδω και λιγες μερες,αφήνουν υπονοουμενα γυρω απο το ποτε και ΑΝ θα κανουν ξανα περιοδεια(γνωστο βεβαια το ζητημα με τον προγραμματισμο των γκρουπ στα οποια παιζουν)
Τελεια,σε ευχαριστω πολυ!!Εχω σκοπο να παω 2 ωρες πριν ανοιξουν οι πορτες μπας και καταφερω και παω τερμα μπροστα.Αλλα και να μην τα καταφερω ειμαι αρκετα ψηλος ευτυχως για μενα,δυστυχως για τους απο πισω μου.