Συναυλιες στο εξωτερικο

Όπως βλέπω το σετλιστ, η πιο δυνατή στιγμή μάλλον είναι το medley του Kai. Ούτε μήνας δεν έμεινε :grin:

2 Likes

Οντως,τους ειδα πριν 2 εβδομαδες και κατι και το medley του kai ειναι υπεροχο…εχει ομως και αλλες πολυ δυνατες στιγμες το live

2 Likes

Maryland 2024
Maryland Deathfest XIX
May 23-26, 2024
@ Power Plant Live, Market Place, Soundstage, Rams Head Live
1349 (Norway)
Abbath (Norway)
AHAB (Germany)
Apartment 213
Archagathus (Canada)
Archgoat (Finland)
Arcturus (Norway)
Artificial Brain
At War
Aura Noir (Norway)
Avulsed (Spain)
Beheaded (Malta)
Bloodbath (Sweden)
Blue Holocaust (France)
Bölzer (Switzerland)
Brodequin
Broken Hope
Carpathian Forest (Norway)
Chthe’ilist (Canada)
Cenotaph (Turkey)
Coffins (Japan)
Contaminated (Australia)
Cryptopsy (Canada) - Performing ‘Blasphemy Made Flesh’ in its entirety
Daeva
Deathhammer (Norway)
Defeated Sanity (Germany)
Defleshed (Sweden)
Depulsed
Derkéta
Dismember (Sweden)
Dragged Into Sunlight (UK) - Performing ‘Hatred for Mankind’ in its entirety
Dread Sovereign (Ireland)
Esoteric (UK)
Extortion (Australia)
Forbidden
Fossilization (Brazil)
Goat Torment (Belgium)
Gorguts (Canada)
Grave (Sweden)
Grave Miasma (UK)
Haemorrhage (Spain)
Imperialist
Impure
Incinerate
Inhume (Netherlands)
Internal Suffering (Colombia)
Intestinal Disgorge
Iron Lung
Kontusion
Kurnugia
Mork (Norway)
Mortuary Drape (Italy)
My Dying Bride (UK)
Necessary Death
Noctem (Spain)
Noisy Neighbors
Organ Failure
Perdition Temple
Primordial (Ireland)
Ripper (Chile)
ROT (Brazil)
Sacrifice (Canada)
Severe Torture (Netherlands)
Siege Column
Sinmara (Iceland)
Sissy Spacek
Skinless - Performing songs from ‘Progression Towards Evil’ & ‘Foreshadowing Our Demise’
Spectral Wound (Canada)
Spirit Possession
Stabbing
Tankard (Germany)
Triac
Vermin Womb
Vomitory (Sweden)
Vomi Noir (France)
Yacøpsæ (Germany)
Yellow Eyes

4 Likes

Υπάρχει κάποιος που να έχει πάει Wacken να μου πει τι παιζει με τις αποστάσεις των stages και πόσο εύκολα μετακινήσε μ αυτό το πλήθος?

Πήγαν και έβαλαν οι εγκληματίες ίδια ώρα Helloween με Amorphis…επίσης ίδια ώρα Hammerfall με Riot City που θέλω πολυ να δω.
Σκέφτομαι να το πάω με ημίχρονα…αν είναι εφικτό.

Helloween,Hammerfall στη Faster
Amorphis στη Louder
Riot City στη Wasteland.

1 Like

dayum

3 Likes

Μη σκιάζεσαι, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο ούτε χρονοβόρο. Οι τρεις κεντρικές σκηνές μεταξύ τους είναι στα δύο λεπτά και οι πιο πίσω από τις κεντρικές, κάνα πεντάλεπτο το πολύ. Ούτε θέμα θα έχεις με το πλήθος.

2 Likes

Πρώτα απ όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Έκαναν κάποιες αλλαγες το 22…δεν ξέρω αν πήγες πιο παλιά.
Πχ τη Louder την πήγαν πιο μακριά.
Αν μπορώ να φτάσω απ τα 2 σημεία που έχω κυκλώσει στη Faster σε 10’-15’ είμαι καλά…
Δυστυχώς το μικρό stage είναι αρκετά μακριά.

1 Like

Όντως έχουν κάνει αλλαγές από τότε. Παλιά ήταν οι 3 μεγάλες σκηνές η μία δίπλα στην άλλη και αν θυμάμαι καλά είχε άλλες 2 (ή 3;) μικρότερες προς τα πίσω. Πάντως και πάλι με 10 λεπτά γρήγορο βήμα, θυμάμαι ότι από την είσοδο του Wacken έφτανα στο άλλο άκρο του που ήταν η σκηνή του Main Event, οπότε πιστεύω θα είσαι οκ.

1 Like

Δεν πρέπει να κλείσετε κάνα χρόνο πριν γιατί βγαίνει σολντ άουτ;

Για το Wacken εννοεις?

1 Like

πουλάει πολύς κόσμος.

Nai

Tη Louder Stage δεν ξέρω πόσο πιο μακρυά την πήγαν από παλιά αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα. Για Το μικρό stage (το κλειστό δλδ) είναι αρκετά αισιόδοξο το 10λεπτο ειδικά αν έχει λάσπες, βροχές κλπ. Έτσι όπως το θυμάμαι εγώ τουλάχιστον από το 15… Να περάσεις υπέροχα!

1 Like

σε 1 μήνα θα βρεθώ Λισαβόνα για το NOS Alive. έχεις κανείς εμπειρία από το φεστιβάλ; (μετακίνηση από και προς το κέντρο της πόλης, διοργάνωση κλπ)

βασικά το ξεκίνησα να δω QotSA, και προφανώς βόλεψαν και “μεγάλα” ονόματα: RHCP, Black Keys, Αrctic Monkeys. επίσης θα δω σίγουρα Idles, Spoon, Puscifer και πιθανώς Tash Sultana.
Έχεις κάποιος καμία άλλη πρόταση από τις μπάντες;

1 Like

Την πήγαν αρκετά πιο πέρα τη Louder οπως φαίνεται και στη φώτο που ανέβασα…επισης απο πέρσι δεν υπάρχει κλειστό stage,έγινε ανοιχτό κι αυτό δηλ.
Αυτό με τις λάσπες όντως είναι θέμα,δεν το είχα υπολογισει.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!

1 Like

Έχω πάει το 2010 και θεωρώ ότι δυστυχώς δεν έχω να σου προσφέρω πολύ χρήσιμες πληροφορίες, μιας και 1)έχει περάσει πολύς καιρός και 2)με πήγαιναν με αυτοκίνητο. Θυμάμαι πάντως ότι είχε τρεις σκηνές, τίμιο φαγητό και ποτό χωρίς πολλές ουρές και καλές τιμές. Μέσα ήμασταν άνετα, δε θυμάμαι να είχε κάποιο pit, αλλά ένα κάγκελο που όμως δεν έκλεινε, ήταν σαν ενδιάμεσο. Από κόσμο πρέπει να μάζευε κάπου 40 χιλιάδες, δηλαδή δεν είναι και τεράστιο.

Pearl Jam, Alice In Chains, Faith No More, Skunk Anansie, Manic Street Preachers, Moonspell, Biffy Clyro, Deftones, Kasabian, Gossip, Florence & The Machine, Dropkick Murphys με 90 ευρουλάκια τριήμερο εισιτήριο, δε με είχε χαλάσει :stuck_out_tongue:.

3 Likes

90ευρώ λέει… και τώρα 175 χαχαχα… δε βαριέσαι…

θενξ Παντελή! (αν θυμάσαι και τίποτα για Λισαβόνα, στείλε πμ)

1 Like

Αντε καλα να περασουμε.

11 Likes

Motley σημερα ε???καλα να περασεις!!!

2 Likes

έχω χάσει τη μπάλα… μάλλον Πράγα γιατί είναι πιο κοντά στο budget… θα ήθελα Άμστερνταμ ή Παρίσι αλλά οι τιμές σε αεροπορικά και διαμονή ξεφεύγουν…

2 Likes