από ότι φαίνετε ο καιρός το γάμησε το wacken. κάτι διαβάζω ακόμα και για πιθανή ακύρωση.
από ότι φαίνετε το φεστιβάλ θα γίνει αλλά με μειωμένο αριθμό θεατών.
Πραγματικό χάλι αυτό που μόλις άκουσα
Αν εννοεις τους battlebeast συμφωνώ, εγω απλα το Link ποσταρα μπας και παιζουν διάφορες μπαντες για να βλεπουμε
πραγματικά επικα μέτριο lineup και μετά απο αυτο το χουνέρι …
(τα κεφαλαία μόνο με ψήνανε.)
Helloween, Maiden, Amorphis, Amaranthe, Biohazard, Butcher, Crematory με μισή καρδιά, Dark Tranquillity, Deicide, Depressive Age, Hammerfall, Jag Panzer, Kreator, Legion Of The Damned, Marty Friedman,, Masterplan (μπα υπάρχουν ? ), Megadeth, Nestor, Possessed, Uriah Heep, Vixen (με ότι έχει μεινει.) απο 100 ονόματα 2 μεγάλα και τ 'αλλα τα χουμε ματαδεί.
Scorpions???
Καλά, δεν έχουν αποσυρθεί ακόμα αυτοί;
Το περσινό παντως στο οακα εμφανιση αποσυρσης ήταν.
Τελευταία περιοδεία νομιζω είναι ρε
δυστηχώς αμα αντιπροσωπευείς 3-4 μεγάλα “πρακτορεία” ταλέντου, μόνο ανακατέματα της ίδιας τράπουλας θα βλέπεις. Πραγματικά δεν έχει βάλει κάτι εδω και 20 χρόνια, που να είναι συγκλονιστικό.
Ας γράψω μετά απο μερικές μέρες την εμπειρία μου απο Wacken.
Ξεκίνησα να γραψω post εδώ την ώρα που μπήκα αεροπλάνο για να πάω…ήμουν κατουρημένος απο χαρά,πάλευα απ το 2006 να πάω.
Αλλά κάτι με κρατησε λογω καιρού…και λέω άστο γράφω μετά!
Ακολούθησαν αυτά που ήδη ξέρετε…
Ξυπνάμε την επόμενη μέρα που ήταν και η 1η του φεστιβαλ στο σπιτι που είχαμε νοικιάσει,βλέπουμε την ανακοίνωση οτι “οσοι μπηκαν-μπήκαν"και απλά καταστράφηκα…δε μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα.
Διαλύθηκα!
Έφτυσα αίμα για να καταφέρω να πάω…όνειρο ζωής…και λίγες ώρες και λιγα χλμ μακριά διαβάζω αυτο…φρίκη πραγματικά!
ΑΛΛΑ είχαμε μαζί μας μια κοπέλα που μαλλον θα της κανω αγαλμα…και μας λεει"πάμε και οτι γίνει”
Δεν είχα κουράγιο καν να προσπαθήσω.
Δεν ήθελα να φτάσω στην εισοδο και να μη μπω!!
Μας πιεσε αρκετά…πήγαμε και μπήκαμε κανονικότατα…
Το Wacken είπε ψεματα και όποιος το πιστευε…ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ…
περίπου 30.000 το πίστεψαν και έφυγαν και μόλις εμαθαν οτι ήταν ψεματα φρίκαραν ακόμα περισσότερο.
Τους λυπήθηκε η ψυχή μου αλήθεια.
Τέλσπάντων…οι συνθήκες με τη λασπη ήταν πάρα πολύ δύσκολες,δε μπορούσαμε να περπατήσουμε…αφόρητα κουραστικό.
Επισης πολλες φορές δε μπορούσες να κουνηθείς την ωρα του λαιβ.
Δε μπορώ να πω οτι εζησα δηλ 100% Wacken…ελειπε και τοσος κόσμος.
Απ την καταστροφή που πήγε να γίνει ομως…νιώθω και ευλογημένος!
Απ τις μπάντες,είδα καμιά 25αρια και βγάζοντας έξω τους Μέιντεν που δε μπορω να είμαι αντικειμενικός…θα πω οτι οι 2 καλύτερες που είδα ήταν οι Amorphis πάνω απ ολα και μετά οι Heaven Shall Burn.
Amorphis δεν ειχα ξαναδεί και έπαθα σοκ!Γενικά ψιλοτελειος ήταν ο ήχος παντού,αλλά στους Amorphis ήταν καλύτερος απο cd!
Καλύτερη φωνή Noora Louhimo απο Battle Beast…
Επισης Megadeth εσπειραν…αν και ο Dave υποφέρει στο μικρόφωνο πλέον.
Για Μέιντεν τι να πω…
Ήμουν εκτος απ τα πάντα για 2 μήνες για να μη μάθω σετλιστ…εφαγα αρκετά spoilers αλλά ανταμείφθηκα απ το Prisoner!!
Τεράστια απωλεια το Hallowed…πόνεσε πολύ.
Μεγαλύτερο βύσμα στην ιστορία απ το Iron Maiden δεν έχει ξαναυπάρξει!
Οπως και να χει μαγικές στιγμές,το να ακούς αυτό το σετλιστ στο Wacken…δε μπορώ να το περιγράψω!
Τρομερή εμφάνιση ειδικά απο Adrian…και φυσικά αποθέωση σε Nicko στο τέλος.
Το κοινό αστεία απαράδεκτο στους Μειντεν…μιλάμε για ζόμπι κανονικά.Δεν το χω ξαναδει αυτο…Αγάλματα!
Ήμασταν 3 ελληνες και μας έκαναν παρατήρηση…να χτυπιόμαστε λιγότερο…στους Μέιντεν:joy:
Κι ομως ειπώθηκε αυτή η ατάκα…
Ευτυχώς είχαμε εκεί 2 κολομβιανούς και 1 βραζιλιάνο οι οποίοι ενιωθαν σαν εμάς και το ευχαριστηθήκαμε.
Οι οποίοι εκαναν χειρότερα απο μας στο ATG…
Βραζιλιάνος καγκελο στο Rock in Rio το 2001…
Αυτά τα λίγα😛
Πήγαμε απ την κολαση στον παράδεισο κανονικά…και ζησαμε εμπειρία ζωής…
Α και τώρα που ειπα εμπειρία ζωής…
Two Steps From Hell…ΔΕΟΣ!!!
Μπορω να πω οτι εχοντας δει ζωντανα ολα τα υπολοιπα που αναφερεις και με ενδιαφερουν, μονο αυτο ζηλεψα… πολυ ομως.
Αδιαφορο για τα δικα μου γουστα…
Έως και εντυπωσιακά κακό για το πιο διάσημο μέταλ φεστιβάλ
Ποια ήταν η τελευταία φορά που σας ενθουσίασε το Wacken? Για εμένα έχει χάσει το όποιο ενδιαφέρον του εδώ και πολλά χρόνια.
Ναι καλή ερώτηση… Θα πω Savatage / T.S.O. αν και γενικά ένα πολύ μεγάλο όνομα το είχε συνήθως