@hopeto εσύ μου ήρθες στο μυαλό ή ο @pantelis79 …τι φάση είναι αυτοί? Αξίζει? Αν είναι τίποτα southern rock να ξέρεις δεν…
Πάρα πολύ καλή φάση, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι η φάση σου.
Πωωωω, μακάρι να έρχονταν εδώ…
Southern δεν θα το έλεγα, είναι άπειρα πράγματα, rock, pop, jazz, folk, και πολύ jam που αυτό τους χαρακτηρίζει κυρίως.
Ωραίο ήταν αυτό που άκουσα, αν όλα πάνε καλά θα ψήσω την κοπέλα μου κ θα πάμε. Μπορεί να φταίει το βιολί αλλά μου έφεραν σε Kansas που τζαμάρουν. Ένα κομμάτι που ακούω τώρα (two step) είναι πιο Pearl Jam φάση αλλά κ πάλι πιο παιχνιδιαρικο.
Το βιολί είναι μάλλον αρχιδάκι (κατηγορήθηκε για σεξουαλικού τύπου έγκλημα, έγινε εξωδικαστικός συμβιβασμός), γι’ αυτό και τον αποχώρησαν το 2018 . Αυτός που είναι φανταστικός, είναι ο drummer.
τον έχουν αντικαταστήσει? Γιατί δίνει άλλον αέρα στα κομμάτια.
Νομίζω όχι αλλά δεν τους παρακολουθώ από τόσο κοντά. Πάντως δεν είχαν πολλές αλλαγές στο lineup μέχρι και σήμερα περιέργως.
Τους Pearl Jam που λες Νίκο δεν ξέρω αν τους ακούω, έχουν όμως alternative στοιχεία οπότε καλά το λες.
Δεν ξερω ποτε, πως και για ποια μπαντα, αλλα πριν πεθανω θελω να παω να δω συναυλια στο Sphere του Las Vegas. Ανοιγουν νεοι οριζοντες για το πως θα βλεπει ο κοσμος live στο μελλον με κατι τετοια.
σίγουρα εντυπωσιακό το θέαμα, αλλά νομίζω χάνεται η ουσία
Εγώ πάλι θα ήθελα να είχα δει τους Rush στο εκπληκτικό venue Red Rocks
Η φαση ειναι DunaJam.
Αναρωτιέμαι τι ποσοστό των θεατών κοιτάει το συγκρότημα ! Να μην σχολιάσω αυτούς που με το κινητό βγάζουν βιντεο το βίντεο που παίζει ! Εγώ είμαι αρνητικός . Θέλω όταν μιλάμε για live να μιλάμε για κάτι σαν αυτό που είδαμε στους Idles.
Υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων: οι άνθρωποι , αυτοι που βγάζουν βίντεο το βίντεο και αυτοί που βγάζουν βίντεο τα πυροτεχνήματα
Ναι παιδιά, να παίζουν οι Muse το Knights of Cydonia και να βλέπεις γύρω γύρω space cowboys να τρέχουν στον Άρη ξέρω γω ή τους Ghost να το κάνουν κυριολεκτικά ναό, θα μας χάλαγε γιατί παίρνει την προσοχή απ’ τη μουσική και βγάζουν βιντεάκια οι τριγύρω
Οι μπάντες που μπορούν να κάνουν τέτοια shows μια χαρά θα το υποστηρίξουν και θα είναι και απ’τις καλύτερες live εμπειρίες
Εντωμεταξύ τα κινητά υπάρχουν σε συναυλίες εδώ και πάνω από δεκαετία, αλλά για κάποιον λόγο η “σφαίρα των U2” (λες και είναι δικιά τους επειδή έτυχε να παίξουν πρώτοι σε αυτήν, κλαίω) μας πειράζει τώρα γιατί “ε μωρέ θα παίρνουν περισσότερα βιντεάκια”.
Νταξει λογικά η γκρίνια έρχεται κυρίως από κόσμο που θα πήγαινε στο πρώτο laser show των Pink Floyd και θα έλεγε ότι ήταν μαλακία γιατί τους αποσπούσε την προσοχή και δεν κοίταζαν την ταστιέρα του Γκιλμουρ επί 3 ώρες σερί.
Έλα εσύ να πάμε Λας Βέγκας να δούμε Muse αν παίξουν ποτέ εκεί, και άσε τους άλλους να γκρινιάζουν.
Όχι, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ φάση NOW I CAN SEE THE WHALES εκεί μέσα, απαπά μακριά από μας τέτοια πράγματα
Η Σφαίρα είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει από άποψη εικόνας και ήχου. Άρα προφανώς ένα live στη Σφαίρα είναι υπέρτατη εμπειρία.
Τώρα για τα υπόλοιπα, απλά απαγορεύεις κινητά και συσκευές ηχογράφησης της συναυλίας από το κοινό και είσαι κομπλέ.
Α και οι U2 έβγαλαν καινούριο τραγούδι, το παίζουν και στη Σφαίρα.
Ποτέ δεν είπα οτι δεν θα ήθελα να παω , να το δω και προφανέστατα είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ ! Αλλά δεν έιναι συναυλία. Οι U2 ήταν απλά η ορχήστρα που συνόδευε αυτό το θέαμα. Και γι αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ είναι το μέλλον των συναυλιών.
Αυτό είναι σίγουρο, όπως και οι περισσότερες μπάντες δεν μπορούν να παίξουν σε στάδιο με 60000 κόσμο και τα αντίστοιχα σκηνικά, έτσι και εκεί θα παίζουν μόνο αυτοί που μπορούν. Δεν είναι όλα για όλους.
Μόλις γύρισα από The Winery Dogs, τι λαηβάρα ήταν αυτή… . Καλά Portnoy είχα δει πέρυσι (νομίζω) με Neal Morse (και με Theater Σαλονίκη), Sheenan νομίζω με Vai Σαλονίκη ίσως πριν καμιά 20αριά χρόνια (αδύνατον να θυμηθώ), αλλά Kotzen πρώτη φορά. Φωνάρα κ τρελή παιχτούρα. Έστειλα μήνυμα στον κολλητό, που μένει Κύπρο πλέον, ότι θα τους δω κ μετά από διάφορα επιφωνήματα συν κάτι χριστοπαναγίες, μου λέει θα πάθεις πλάκα με τον Kotzen. Ε ναι, πολύ ωραία φωνή, μου θύμησε Cornell βασικά κ εξαιρετικός κιθαρίστας.
Απίστευτο γκρουβ, δεν είχα ακούσει νότα από την μπάντα κ φυσικά πέρα από αυτό το αμερικάνικο ροκ, υπήρχαν εννοείται τόνοι τεχνικής. Αν έρθουν από τα μέρη σας, να τσακιστείτε να πάτε.