Συναυλιες στο εξωτερικο

2005, λογικά!

2 Likes

Μάλλον ναι, την πρώτη φορά δεν ήταν? Νομίζω την δεύτερη είχε έρθει με τον Philip Bynoe, ή κάπως έτσι… :grin:

Είχε έρθει και το 2000, αλλά δε θυμάμαι αν είχε παίξει και Θεσσαλονίκη.

1 Like

Τότε πρέπει να ήταν, ήμουν φαντάρος νομίζω κ με πήγε ο πατέρας μου μαζί με δύο ακόμα φίλους.

Έχω δει The Winery Dogs και έπαθα πλάκα και με την μπάντα και με τον Ρίτσι Κοτζεν. Ο τύπος είναι πραγματικά το μεγαλύτερο what if που έχω σκεφτεί ποτέ για τους Dream Theater.

Παιζουν εδω Brno σε λιγες μερες , ακομα δεν ξερω αν θα παω…

Ed Sheeran στην Κύπρο του χρόνου, Μωρε μπράβο :+1:

2 Likes

τζίμπρος έχειν χαλούμιν, πολλούς ρώσσους που ξεπλένουν, και αγγλικό στοιχείο, οπότε, πιο εύκολο.αλλά δεν ξέρω αν θα πήγαινα να δω εντ σιράν.

Oh Boy. 20-22 έχω συνέδριο Παρίσι, 10 ημερο στη Γαλλία :upside_down_face:

7 Likes

Λατρεμένο Hellfest…
Οπότε μαλλον να μην πολυελπίζουμε σε καλοκαίρι για Μέιντεν απ οτι φαίνεται.

Bonamassa τον Απρίλιο στο Royal Albert Hall. Πιστός στο ραντεβού του κάθε δύο χρόνια. Οποιανού του περισσεύει κάνα νεφρό μπορεί να τσεκάρει εισητήρια.

3 Likes

Αυτό σηναινει οτι ευκολα θα δουμε το καλοκαιρί στην Αθήνα τα παρακατω; Megadeth, Queens, Dickinson, ίσως Foo και Offspring

1 Like

Με τι τιμες παιζει?

Καλα θα ειναι, αλλα “ευκολα” λογικα δεν πρεπει να σημαινει :moneybag: ? Οσο περισσοτερα :moneybag: :moneybag: :moneybag: τοσο δυσκολοτερα δλδ; :slight_smile:

Καλημερες σε ολους.

πολύ αισιόδοξος είσαι. μας βλέπω να μένουμε με το dick-inson στο χέρι (αχαχουχα)

QotSA με καίνε βασικά. τους είδα το καλοκαίρι και τρελάθηκα!

front of stage 350, arena από 170-200, λίγο φθηνότερα όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις κερκίδες.

https://www.royalalberthall.com/tickets/events/2024/joe-bonamassa/

1 Like

Ακραιο, το 11-12 στον ιδιο χωρο εβρισκες με 60 λίρες και ήδη τα θεωρούσα ακριβά. Ευτυχώς τον είχαμε δει εδώ με αστείο αντίτιμο.

κάθε 2 χρόνια οι τιμές του ανεβαίνουν 15 με 20%. Σταθερά. Και ναι είναι από τους πλέον άπληστους καλλιτέχνες.

1 Like

25 ευρώ ρε μλκ, απίστευτο ακόμα και σήμερα. Και στο Κύτταρο :astonished:

2 Likes

κλαίω που δεν είχα πάει… αλλά ήμανε μικρός και δεν ήξερα… ήμουν και στα Γιάννενα… :pensive:

1 Like