Για όποιον ενδιαφέρεται, το Μιλάνο είναι μια επιλογή με σχετικά φθηνά αεροπορικά. Και το στάδιο είναι εκτός πόλης, άρα η διαμονή θα είναι πιο φτηνή από το κέντρο, οπότε…
(είχα κάνει αντίστοιχη εκδρομή για Porcupine Tree στην τελευταία περιοδεία και ένας φίλος για Springsteen το καλοκαίρι)
Και το Μπέργκαμο είναι πολύ πιο όμορφο από το Μιλάνο για μια βόλτα…
Εγώ έγραψα θεωρώντας ότι κάποιος θα πάει για τη συναυλία και θα φύγει. Ή εν πάσει περιπτώσει δε θα μπει στη διαδικασία να νοικιάσει αυτοκίνητο κλπ. Και επειδή δεν ξέρεις τι ώρα θα τελειώσει το λάιβ και τι ώρα θα βγεις, καλό θα είναι κατά την ταπεινή μου να μείνεις εκεί κοντά ώστε να μην πληρώσεις άλλο ένα εισιτήριο σε ταξί.
Προφανώς ο καθένας κάνει τα κουμάντα του!
Το λέω επειδή οι πιο φθηνές πτήσεις είναι στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο. Στις 2 διανυκτερεύσεις πχ μπορείς να βάλεις 1+1
Σε ό,τι event έχω πάει στην Ιταλία (Συναυλίες/F1) είναι εξαιρετικά ανοργάνωτοι, ειδικά στο θέμα των μεταφορών. ΟΥΡΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΟΥΡΕΣ.
Θα προσπαθήσω για Στοκχόλμη/Βερολίνο/Βαρσοβία.
Είμαι εκεί ήδη. Παντού.
όλα καθημερινές γτχμ σε peak μήνα δουλειάς - πλην Πολωνίας που δεν βολεύει το συγκεκριμένο Σάββατο τότε (ναι έχω ήδη πλανάρει μεγάλο μέρος του 2026 σε διάφορα)
πφ
Στοκχολμάρα
Και μετά μια βόλτα Βαλτική. Δύο τρεις μέρες Ά(Ω)λαντ…
Acid bath LIVE
Εκλεισε το Μιλάνο ! Golden circle με 150 ευρω μαζι με τις χρεώσεις.
Το είχα ως δεύτερη επιλογή το Ντισσελντορφ. Απλά μου φάνηκε πιο ακριβό. Και θα έχει και ημιτελικό μουντιάλ εκείνη την ημέρα που θα έχει ενδιαφέρον αν παίζει η Γερμανία !
Φαγαμε μια φρίκη, γιατί μπήκαμε στα vip πρώτα και είδαμε το 466 στο golden circle. Τελικά αυτά ήταν με γρήγορη είσοδο, και το κανονικό πήγε στα 200. (Βερολίνο). Πολύ πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με το μαρτύριο που είναι συνήθως ο Bruce ή οι Τάλικα.
Για να δούμε.
Πανεύκολη διαδικασία γενικά (θενξ τζονκυρ), καμία σοβαρή αναμονή, πολύ εύκολα η πληρωμή. Στοκχόλμη αλέρτ.
Καλά έκανες, είναι και κλειστό εκεί.
Το 2011 στους Rush ακόμα υπηρχε το παλιό της ΑΙΚ. Οι Θεοί έπαιξαν στο Globe, βέβαια…
Εκεί γύρω τους κυνηγούσες;
Όχι, πέτυχα Geddy στη Gamla Stan μια μέρα πριν. Πρέπει να με έψαχνε…