Μιλανο κι εμείς εδώ!
Βοήθεια και για εμάς που θέλουμε να κλείσουμε Μιλάνο, χρειάζεται κάποιον κωδικό για να κλείσω? Γιατί δεν μου βγάζει το καλάθι γεμάτο
Κωδικος NOONEKNOWS απο QOTSA
Κι εμείς Μιλάνο. Αυτοί που ξέρετε, από αεροδρόμιο πως πάμε στο live γιατί βλέπω 55χλμ!
Το Μιλάνο εξυπηρετείται από δυο αεροδρόμια.
Η λογική λέει ότι σε όποιο και να προσγειώνεσαι, θα πάρεις κάποιο λεωφορείο για την πόλη (1 ώρα, έχει συνέχεια και δε χρειάζεται να κλείσεις) και μετά μετρό. Ανάλογα και πού μένεις.
Κλεινεις για αεροδρομιο mxp και οχι για Μπολόνια. Ο χωρος ειναι σχεδον διπλα στο San Siro.
Η Μπολόνια πού κολλάει; Για Μιλάνο είτε Μπέργκαμο (49km) είτε Μαλπένσα (48,8km), ό,τι σου βγει φθηνότερο.
(οι υπολογισμοί έγιναν με προορισμό τον κεντρικό σταθμό τρένων του Μιλάνο)
Η Μπολόνια κολλαει στο οτι την μπέρδεψα με το Μπέργκαμο.
Όλα καλά, cheers.
τρώγομαι φουλ να κάνω ταξίδι αστραπή για Saints αλλά δε βγαίνει γιατί τα περισσότερα λάηβ είναι καθημερινές… ζαχαρώνω Βερολίνο που είναι Κυριακή και βγαίνε με 1 μέρα άδεια αλλά τσιμπάνε τα αεροπορικά…
επίσης εναλλακτικά τρώγομαι για αντίστοιχο ταξίδι για Sprints με τα ίδια προβλήματα…
προβλήματα…!!
Και εγώ σκέφτομαι για Βερολίνο Η Μιλάνο… Γνωρίζετε αν σε κάποια από τα δύο υπάρχει ελαστικότητα η εναλλακτική όσων αφορά το κάπνισμα? Ευχαριστώ
Πρόπερσι Rolling Stones στο Σαν Σίρο το μαύρο πήγαινε σύννεφο…
είμαστε σίγουροι ότι δεν ήταν από τη σκηνή?
Όχι
Μπηκα να δω για SOAD αλλα με τετοιες τιμες μου επεσε. Ρε τι ειναι αυτα?
Μονο η Βαρσοβια εχει ακομη εισιτηρια
Ευτυχως που τους ειδα στη Πραγα το 2013
Οποτε εχουμε αλλες 2 επιλογες , Limp bizkit , Epica που θελω πολυ να δω και μεσα χειμωνα θα περιμενω και τα φεστιβαλς να δουμε μηπως παμε
Καλά οι τιμές SOAD είναι στα όρια της παράνοιας.Μιλάμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ όχι μλκιες.Αλλά όταν ο κόσμος πάει και τα παίρνει…
Θα είχε πάντως ενδιαφέρον μια ερώτηση στον Tankian για το θέμα…
Αυτό το a perfect circle μου δίνει ελπίδες. Λέτε να γίνει κάνα θαύμα.
Αν κάνουν συναυλίες μόνοι τους, θα προσπαθήσω να πάω