Συναυλιες στο εξωτερικο

Θα το διαπιστώσουμε, θα είναι το πρώτο μου, το σίγουρο είναι πως όλα αυτά μου κόστισαν λιγότερο από διακοπές στην Ελλάδα :Ρ

1 Like

Μπορω να ζητησω ενα συνολικο ποσο και συνολο ημερων; Γιατι αν πας για διακοπες, το ακουω. Αν πας για συναυλιες, low budget και το συγκρινεις με τις καλοκαιρινες διακοπες, ειναι λιγο ατοπο. Επισης, αν συγκρινουμε το Μπριστολ και το Μαντσεστερ με τα κυκλαδονησια το κατακαλοκαιρο, καπου δεν παιζουμε επι ισοις οροιες. Αποψη μου.

1 Like

Θα σου στείλω προσωπικό για λόγους που θα καταλάβεις!

1 Like

σκέφτομαι να πάω μόνο και μόνο για την ιστορία. Priest στο Hammersmith, η μόνη συναυλία που θα μου έφερνε μεγαλύτερη ανατριχίλα θα ήταν Maiden στο Hammersmith.

3 Likes

Εννοείται οι Exodus που είναι καλύτεροι και από τους Metallica μπαίνουν headliners. Kreator και Carcass από κάτω τους προφανώς.

Σχετικό με τη συζήτηση/άσχετο με το τοπικ, carcass στο mammothfest

3 Likes

Coachella 2026

1 Like

Εγω ως θεατης θα εβαζα Kreator να εμφανιστουν πρωτοι ωστε να μπορω αμεσως μετα να παω χαλαρα σπιτακι μου να πιω το τσαγακι μου με τις πυτζαμες μου και το σκουφακι υπνου μου.

2 Likes

Κασατορ γαμανε, εφαγα ωραια σουπα στο Ριλιζ πριν μερικα χρονια, χαλασα λιγο (παραπανω) τα γονατα, ευτυχως με μαζεψε ο φιλος μου που ηταν μαζι και συνεχισαμε το πιτ, αλλιως θα μας εκαναν θυρα 7.

Μακαρι να ξαναδω συντομα Kreator, ειναι φοβεροι.

4 Likes

Υπέροχη συναυλία χθες στο Vulkan Arena με τον Roy Khan, φοβερή φωνή, κρίμα που ο ηχολήπτης ήταν τεράστιος τσοπάνος… . Το σετλιστ βασίστηκε στο The Black Halo. Η φωτογραφί από το φβ. Ευτυχώς θα παίξει ξανά τον Νοέμβριο στο Rockefeller, παίζοντας όλο το One Cold Winter’s Night.

5 Likes

Ευλογησον!

7 Likes

Frontiers Rock Festival May 1,2,3 2026

Οι πιθανοτητες να δουμε στην Ελλαδα γκρουπ θρυλους του aor οπως οι Night Ranger,οι Giant,ο Russ Ballard,οι Starship αλλα (παραδοξως λογω power καταβολων)και τους σπουδαιους Stryper προσεγγιζουν το μηδεν.Ετσι η παρουσια στο frontiers festival φανταζει μονοδρομος.
Το τριημερο φεστιβαλ γινεται στο live venue του trezzo sull’ adda,ενος ομορφου χωριου/κωμοπολης που χαρακτηριζεται απο γραφικα καστρα/ποταμους και λοιπα αξιοθεατα.
Στα της μουσικης ειλικρινα δεν υπηρξε μπαντα τουλαχιστον απο τις «μεγαλες» που να υστερησε.
Οι Giant εχοντας σαν ατου την εκτακτη παρουσια του ηγετη τους Dann Huff στην κιθαρα,οι Night Ranger με τους Brad Gillis/Jack Blades σε μεγαλα κεφια,ο Russ Ballard με τις χιταρες του και οι Starship ,που στα χαρτια ειναι πολυ ποπ ακομη και για αυτο το billing,με πρωταγωνιστη τη φωναρα του Mickey Thomas.Στα «δευτερα» ονοματα ξεχωρισαν οι ηγετες της ευρωπαικης σκηνης Heat(τριτη φορα που τους βλεπω και δεν νομιζω να βαρεθω ποτε),οι Heavens Edge που μου θυμισαν ποσο γουσταρα την πρωτη δισκαρα τους πισω στο 1990 και οι Nelson που αποδιδουν το μελωδικο ροκ τους εξαιρετικα επι σκηνης.Ο Corabi εχει ενα στυλ που βαριεμαι αλλα νομιζω πως αν σου αρεσει θα περασεις καλα.
Κρατησα για το τελος τους Stryper οι οποιοι επαιξαν τρομερο us power metal,ο Sweet παρα τα προβληματα υγειας ηταν υπεροχος και γενικως εκλεισαν το φεστ θριαμβευτικα.
Χωρις υπερβολη μια φανταστικη επιλογη για headliner σε up the hammers(αν και ψιλιαζομαι αλμυρη τιμη)

8 Likes

Χαλαρό φεστιβαλακι εδώ στο Παρίσι

9 Likes

Δεν είχα δει πως έπαιζε και ο Ballard! Ζηλεύω απίστευτα, all star line up. Ωραία ανταπόκριση για άλλη μια φορά.

1 Like

Ο Ballard μπηκε τελευταια εβδομαδα λογω ασθενειας του james christian των house of lords

1 Like

Λονδίνο, Royal Albert Hall, Pixies για τα 40 χρόνια τους, άλλο ένα τικ που το καταευχαριστήθηκα.

Αδιανόητο venue (μπράβο ρε μεγάλε, εσένα περιμέναμε να μας το πεις), σα γνήσιος φανμποι έπαιζαν οι Pixies και σκεφτόμουν το live των Muse το 2008 σε στιγμές (δεν είδα πουθενά το εκκλησιαστικό όργανο όμως γαμώτο), προφανώς δεν είναι πια οι ίδιοι με 30 χρόνια πριν στην ενέργεια που βγάζουν αλλά δεν είχε σημασία, 1.30 ώρα-25+ τραγούδια με μια ανάσα, το Debaser είναι απλά έπος- η γκαζιά του μετά το πρώτο ρεφραίν σμμμμμοοοοοοουατσσσσσ, νομίζω ήταν η τελευταία μπάντα από το bucket list μου.

Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει στη ζωή μου, alt rock από τους καλύτερους + RAH, πήρα πένα από Black Francis, τι άλλο να θες από τη ζωή

11 Likes

Το καλύτερο που έχω πάει ποτέ.

4 Likes