Εχω παει. Για πες, τι διαβαζεις;
Αυτο με τα κουνουπια ειναι?![]()
![]()
![]()
Οτι σχολιο βρηκα στο reddit δε διαφερει σε τιποτα απο ενα κλασικο rockwave οποτε εμεις παμε μαθημενοι
Μια χαρά είναι ρε. Κουνούπια, σκόνη, περπάτημα, ίσως και κανένας κλειστός σταθμός τρένου στην επιστροφή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε έτσι. Μια χαρά θα περάσουμε, σι γιου δερ.
Κάτι σχετικά με ουρα 3 ωρών να μπεις , αντίστοιχα τρελες ουρές για μαρκες κλπ , κουνούπια και προβλήματα στην αναχώρηση. Βέβαια καθώς τα σκέφτομαι όλο και φερνει σε rockwave η φάση. Αρα είμαστε οκ ! Καλή διάθεση υπάρχει!
Σήμερα είχε death στο Έσσεν κ μετα από μίνι Οδύσσεια κατάφερα να φτάσω(3 τρένα κ ένα λεωφορείο).Κ αυτό που είδα στη τρύπα αλλά κυτταρο στο λιγο πιο αμόκ ήταν απίστευτο.Μου είπαν φίλοι από Αθήνα που τους είδαν ότι ήταν φοβεροι αλλά αυτό που είδα δεν το περίμενα.Απιστευτο λάιβ.Σκεφτομαι ότι ίσως φταίει κ το γεγονός ότι δεν τους είχα δει κ ποτέ.Οι συγκυρίες εδώ έκατσαν καλά.Ημουν κ μπροστά κ τα έβλεπα όλα εκτός από τη μια κιθάρα βέβαια. Α ρε ντι τζορτζιο παιχταρα.Τον είχα μπροστά μου κ τον χάρηκα περισσότερο.Χογκλαν τι να πούμε.Τα παίζει όλα άνετος κιόλας.Κιθαρες μια απ’ τα ίδια.Χαιρομαι που δεν το έκαψα το λάιβ λόγω αποστασης.Αντε τώρα να δω άλλα λάιβ.Θα πέφτει σύγκριση κ θα χάνουν όλα ![]()
BEAT Strasbourg 13/6
Ελλείψει των ιδιων των king crimson δεν θα μπορουσε να υπαρξει καλυτερη «εκδοχη» μπαντας για να κρατησει ζωντανο εστω και ενα κομματι της δυσθεωρητης μουσικης κληρονομιας τους.
Το σπουδαιο κουαρτετο αποδιδει το υλικο της με εναν μοναδικο συνδυασμο δεξιοτεχνιας,γνησιας prog τρελας και πηγαιου,αβιαστου χιουμορ.
Το να μιλησω για τους μουσικους ξεχωριστα ειναι μαλλον περιττο.Απλως να εκφρασω την ελπιδα/ευχη να ξαναδω τον τεραστιο tony levin σε καποιο live των liquid tension experiment(αμην!).
Το έχουν ανακοινώσει οι εύμπαλοι γείτονες!
METRO Line M1 (Red)
- Station Closure: During the post-event outflow, the URUGUAY station will be CLOSED.
METRO Line M5 (Purple)
- Station Closures: During the post-event outflow, SAN SIRO IPPODROMO and SEGESTA stations will be CLOSED.
Σε ένα μήνα στο Όσλο… έρχεται κ ο αδερφός μου να με επισκεφτεί οπότε θα τους δούμε μαζί!
Καλή φάση ! Το ξενοδοχείο ειναι 4.5 km μακριά. Θεωρητικά γίνεται!
Τρεχάτε ποδαράκια νου δλδ. Ευτυχώς έχω λίγη παρέα και κάπως θα περάσει ευχάριστα το βραδινό περπάτημα ως την πόλη.
Δε θα είναι όλοι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό εκεί γύρω, κάποιον θα βρούμε.
Επειδή είμαι ψυχάκι (η μπάντα που με σύστησε στο σλατζ) και πολύ τυχερή, χτύπησα Acid Bath στο Μαντσεστερ με (βρετανικό) καύσωνα (μια καθημερινή μέρα τριάντα βαθμών στην Αθήνα δηλαδή και αρκετά δροσερό αεράκι). Ακόμη πάω λίγο στον αυτόματο γιατί τα ποδαράκια άρχισαν να τρέμουν λίγο στην όψη του Dax (φωνή αγέραστη)
Τι να πω ρε παιδιά, φοβερή εμπειρία. Η καλύτερη απόφαση που πήρα παρότι τεχνικά θα τους έβλεπα, να μην είναι η πρώτη επαφή με αυτό το συγκρότημα μια γιγάντια αρένα μεσημεριάτικα. Μπορεί να είχαμε τριάντα βαθμούς σε venue χωρίς κλιματιστικό αλλά το νερό ήταν τζάμπα στα μπαρ και μοίραζαν συνεχώς ποτηράκια στους μπροστά, έδωσε όμως στο αυθεντικό βαημπ βάλτου Λουιζιάνας. Το συναυλιακό κοινό στο Μαντσεστερ επίσης (το έχω ξαναπεί), τρομερή παιδεία, καμιά μανούρα, κανένα ψουψου, μόνο τρέλα και crowdsurf και πολύ πολύ τραγούδι, πολύ καλή διάθεση να προσαρμοστουν ολοι ανάλογα με το ύψος τους για να βλέπουν.
Άνοιξαν οι Conan που δεν έτρεξα να τους προλαβω μιας που χορτάσαμε εδώ πριν λίγους μήνες, μετά όμως πρόλαβα τους ροκιν αγαπημένους Green Lung που ήταν για μια ακόμη φορά τέλειοι. Ευτυχώς το κοινό του Μαντσεστερ εκτος απο συναυλιακη του παιδεια είναι και σοβαρά εθισμένο στο τσιγάρο το οποίο δεν κάνει μέσα στο χώρο, οπότε όλο το Manchester Academy άδειασε και βρέθηκα πρώτες σειρές με ευκολία.
Για τους ιδιους τους Acid Bath, ε γαμώ την κενωνία. Χώραγαν παραπάνω τραγουδάκια στο σετλιστ (θα μπει σε σποιλερ στο τελος του ποστ), αλλά πραγματικά ΧΟΥ ΚΕΑΡΣ. Οι πρώτες στιγμές του αθεράπευτα κουλ Dax να ανεβαίνει στη σκηνή με το γυαλί (το οποίο δεν βγήκε ποτέ) ήταν το απόλυτο δέος - ειδικά εφόσον προηγήθηκε η ακρόαση του Black Sabbath του ομώνυμου ως υποδοχή που τραγουδούσαν όλοι στο χώρο λες και ήταν το πρώτο κομμάτι των Acid Bath. Το πρώτο βέβαια ήταν το Tranquilized που βασικά τι τέλειο κομμάτι για έναρξη συναυλίας. Τον ήχο δεν τον σχολιάζω, τα στανταρντς σε αυτή την πόλη είναι η καλύτερη περίπτωση που θα μπορούσαμε να πετύχουμε στην Αθήνα. Η φωνή του τιτάνα δεν έχει γεράσει ούτε μια μέρα, σε περίπτωση που δεν είναι ολοφάνερο στο Seven Songs For Spiders. Duet και Sanchez χάριζαν βρωμιά με το τσουβάλι. Οι νέοι στο ύψος τους όπως έπρεπε. Έκλαψε πολύς κόσμος στα Bleed Me An Ocean και Graveflower. Στα πιο γρήγορα σοβαρός πανικός αλλά όμορφος, από τα (μεγάλα) πιτ που δεν πέφτει ξύλο αλλά σπρώξιμο (που βέβαια όλοι γλιστρούσαν σαν τα χέλια γιατί ΖΕΣΤΗ, εκτός από τον μύστη με τη στολή Πατρικ ο αστερίας που ήταν βαμβακερός - αυτόν ευτυχώς δεν τον δείρανε σαν τον καημένο τον μπανάνα).
Μακάρι το μερτς να ήταν πιο προσβάσιμα (τι 45 λιρες το μπλουζάκι ρε, in this economy, και δεν ήταν το καπέλο του venue το πρόβλημα, των άλλων μπαντών ήταν νορμαλ στις 10-30 ανάλογα το αντικείμενο). Επίσης, πόσο μου είχε λείψει να παίρνεις μπύρα και να είναι όντως μισόλιτρη (εκτός από το γεγονός ότι ήταν βαρελίσια).
Πραγματικά αειθαλής μπάντα, θα τους δω όσες φορές αξιωθώ. Άντε σύντομα και στο Μιλάνο.
Συνεχίζουμε στο Manchester με Outbreak festival στη χαλαρή (σε πρόγραμμα, γιατι συναισθηματικά τραβάτε με κι ας κλαίω) μέρα του, με Pool Kids, Tigers Jaw, Balance and Composure, Joyce Manor, The Front Bottoms (μεταξύ άλλων) και σπέσιαλ μεταμεσονύκτιο συναυλιάκι με Lip Critic και Knocked Loose (που οι θεοι τους έκλεισαν εν μέσω περιοδείας Metallica για extra treat των 15 χρονων του φεστιβάλ).
Summary
(intro) Black Sabbath (Black Sabbath song)
Tranquilized
Bleed Me an Ocean
Venus Blue
The Bones of Baby Dolls
Dead Girl
The Mortician’s Flame
New Death Sensation
Graveflower
Paegan Love Song
The Blue
Είδα linkin park στη Φλωρεντία πριν λίγο, αλλά είναι πολύ mainstream σε σχέση με πολλά από τα παραπάνω, συνεπώς κάνω τον μπούμερ και εξαφανίζομαι.
Ίσως βάλω καμία φώτο αύριο και γράψω άποψη.
άποψη οπωσδήποτε αν έχεις χρόνο και όρεξη
Όταν επιστρέψω με το καλό, διότι το σημερινό πρόγραμμα είναι βαρύ αχαχαχα. Γενικως ωραία πέρασα και ξέρεις ότι δεν είμαι κανένας μεγάλος φαν. Ψόφιο κοινό, αλλά οκ, τα λέμε αύριο ξερωγω.
Εξαιρετικοί Iron Maiden στο φετινό Tons Of Rock. Απίστευτος Μπρους, δεν ξέρω τι κάνει κ είναι σε τόσο τρομακτική φόρμα. Η φωνή του είχε ένταση, διάρκεια, απίστευτη χροιά… φοβερός. Παίξανε 2+ ώρες, από το ντεμπούτο μέχρι κ το Fear Of The Dark οπότε γλιτώσαμε να μας τα κάνουν μπαλόνια με τα πιο καινούρια κομμάτια, που δεν τα ξέρω κιόλας. (έχω ακούσει σκόρπια κομμάτια από το XFactor και μετά).
Μαζί με αυτούς, ένας εκπληκτικός Alice Cooper που μας καθήλωσε για 1 ώρα κ 20 λεπτά, παίζοντας πολλά κλασικά κομμάτια, τα οποία συνόδευσε με το δικό του horror show. Δεν ξέρω κατά πόσο κ αν χρησιμοποιεί προηχογραφημένα φωνητικά, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει κάποια τέτοια κατά την διάρκεια του σόου, έχει φτάσει κ τα 78, παρόλα αυτά η χαρά μου που τον είδα κ άκουσα δεν θα ήταν μικρότερη. Μακάρι να είναι καλά κ να τον ξαναδώ.
Από κοντά κ οι Anthrax, οι οποίοι πέρα από κλασικά κομμάτια έπαιξαν κ ένα από το καινούριο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη. Η μουσική τους έτσι κ αλλιώς είναι φτιαγμένη για συναυλίες κ ο κόσμος το χάρηκε δεόντως.
Δεν πήγα τις υπόλοιπες μέρες, δεν με ενδιέφερε να δω κάποιες από τις άλλες μεγάλες μπάντες όπως Limp Bizkit, νομίζω παίζουν σήμερα (2 φορές το γκούγκλαρα να δω πως γράφεται
), Offspring κλπ… , θα ήθελα να δω κάποιες από τις μικρότερες όπως Possessed, Blood Red Throne, Death To All κλπ αλλά δεν παίζει να δώσω 400 ευρώ.
Υπομονή μέχρι τον Ιούλιο κ βουρ για Μπέργκεν και Beyond The Gates, με golden pass εκεί βέβαια
…
70 λεπτά των IDLES είναι αρκετά για να πατήσουν κάτω πολλές μπάντες.
(Ήταν δεύτεροι στο λάην απ και δεν είχαν φουλ σετ)
Πήγε κανείς SOAD Στοκχόλμη; Είμαι για την άλλη εβδομάδα και μπήκα να χαζέψω βίντεο και είδα setlist.
Θα αφήσω τα κόκκαλα μου στο ΟΑΚΒερολινου.
14:30 - Early Entry
15:00 - Apertura porte
17:10 – Acid Bath
18:10 – Virgin Radio DJ Set
19:00 – Queens Of The Stone Age
21:00 – SYSTEM OF A DOWN
Για Μιλάνο.