Συναυλιες στο εξωτερικο

image

Απ’ όσο γνωρίζω, δεν χρειάζεται να φτάσεις Σιγκαπούρη για να δεις Slipknot φέτος. Για Trivium όμως δεν παίρνω όρκο.

4 Likes

Εγώ πάντως έχω κλείσει για εκεί με 110 ευρώ το διήμερο εισιτήριο (όταν το πήρα εγώ τουλάχιστον). Το μόνο κακό είναι ότι είναι καθημερινές (άντε και το ότι έχει headline nightwish)

5 Likes

Γαμάτο είναι

1 Like

Αυτή τη στιγμή είμαι Κρακοβία για δουλειά, θα αξίζει πάρα πολύ και το live και η πόλη, αν θες inside info σφύρα κλέφτικα!

1 Like

Ωπ… ωραίος. Φυσικά θα χρειαστώ . Θα πάμε και γυναίκα και φιλικό ζευγάρι και θέλουμε και λίγο sightseeing. Δυστυχώς στην ουσία μόνο μία μέρα θα έχουμε εντελώς κενή συν τα πρωινά πριν το φεστ που θα κάψουμε και καμιά μικρή μπάντα. Ακέφαλε θα είσαι και τότε εκεί ?

1 Like

Ορυχειο και Αουσβιτς, οπωσδηποτε. Με λιγο λιωσιμο γινονται και σε μια μερα.

2 Likes

Τα έχω σημειωμένα ήδη αυτά. Θενκς πάντως

1 Like

Ειναι τα πιο βασικα. Θα πας και Καζιμιερζ και στην αυλη του καστρου Βαβελ. Για τον χρονο που θα εχεις, καλα ειναι αυτα!

2 Likes

Εγώ στο ορυχείο δεν πήγα, θα είμαι εδώ μέχρι το Σάββατο. Τόσο πολύ αξίζει; Μου φαίνεται ψιλομαλακία χαχα.

Auschwitz - Birkenau οπωσδήποτε και με tour guide. Kλείστε το από πολύ νωρίς όμως, τόσο τα εισιτήρια του λεωφορείου, όσο και του μουσείου και του tour guide, γιατί κλείνουν σε χρόνο dt, φαντάσου εκείνες τις μέρες που θα έχει και κόσμο για το φεστιβάλ.

Φαϊ Kompania Kuflowa με τα μπούνια ή Sasiedzi. Εννοείται βόλτα για φωτογραφίες και μαλακίτσες στο Wawel Castle και ποτάκι Kasimierz ή στην κεντρική πλατεία στο Harris Jazz bar ή στο Dobry Kumpel Pub (ωραία μουσικούλα), αν και μπορείτε να κάτσετε και έξω αφού θα έχει καλό καιρό. Δεν τρελάθηκα με το μουσείο για τον Schindler, ούτε με το Εθνικό Μουσείο, ούτε με το Μουσείο Κομμουνισμού (PRL), οπότε ίσως να τα αποφύγετε αυτά.

Παίρνετε Uber παντού μέσα στην πόλη πάμφτηνα. Ε, αυτά δεν έχει και τπτ άλλο μην φανταστείς, Ήσυχη πόλη, πράσινο, απλωμένη, ευγενικοί άνθρωποι, ευγενικοί οδηγοί, φτηνή (τιμές στο 70% της Ελλάδας περίπου).

1 Like

Ναι.

1 Like

Είσαι γίγαντας. Ευχαριστώ πολύ ρε. Για τα ορυχεία έχω ακούσει και γω τα καλύτερα πάντως και από φίλους που έχουν πάει

1 Like

αντε να σας ρίξω και γω ενα τιπ. εκτός από αουσβιτς (που θες κανα 6ωρο σιγουρα με το πηγαινε-ελα) και το οποίο θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο (ειλικρινα άχαστο, πηγα με 35βαθμούς και ήλιο και είχα διαρκώς ανατριχίλες), και ορυχεία (που δεν πηγα αλλά ξέρω ότι είναι μοναδική φάση), για ποτό/φαγητό/άραγμα (ειδικά καλοκαίρι που παίζουν καρέκλες έξω), έλληνας που μένει εκεί μας έστειλε στο εξής:

πρόκειται για συγκρότημα κτηρίων πρώην εργοστασίου, όπου έχει μετατραπεί συνολικά σε μπαρ/κλαμπ/εστιατορια/χώρους τέχνης κτλ. Είναι κανα 15λεπτο απο την κεντρική πλατεία, στη συνοικία με τα πανεπιστημια. συνήθως δεν βρίσκεις πολλούς τουρίστες μάλιστα, η φάση είναι περισσότερο των ντόπιων αρα παίρνεις και μια πιο πραγματική τζουρα της πόλης. καλοκαίρι όλοι έξω, μπύρες, φαγητό, πιρι πιρι, γενικότερα όμορφη κατάσταση

1 Like

Να σαι καλά και συ οζζυ

1 Like

να την πας τη συντροφο εκεί, μετά απο σεπουλτουρα γκοτζιρα κτλ θα το χρειαστεί! αντε με το καλο!

1 Like

Θα την πάω θα την πάω τι με πέρασες???

1 Like

Άρχισε να συμπληρώνεται το παζλ στο επόμενο Night of The Prog :

Όχι κάτι ακόμη που μπορεί να με τραβήξει για 40 χιλ :crazy_face:

Αφού μένει να ανακοινωθεί 1 headliner δεν νομίζω να με καλύψει. Παλιότερα είχε πολύ πιο δυνατά ονόματα

@@δατο φασαριοζικο φεστιβαλακι, που παει μεχρι τις 3!

1 Like

Ωραία πράγματα εκεί στο Compton.

2 Likes