Πολυ καλο! Θελω να δω τοσο πολυ Locust live !
Swans αγορασα μονους τους.
Αδιάφορο με αφήνει εν τέλει το φετινό HOR και το σκεφτόμουν φέτος. Βουλγαρία μόνο για KISS after all…
Εκτός από amon amarth, Slipknot και τους δικούς μας power crue & baildsa δεν ξέρω καμία άλλη μπάντα, ούτε ακουστά.
εγω ειμαι σχεδον ετοιμος για Rock in the wine valley, Βουλγαρια.
3 μερες μαζεμενες, καμπιγκ δωρεαν, υπεροχο μερος στην εξοχη, 65€ όλα (…!!!), Judas, Within Temptation, Running wild, Lacuna coil.
Οχι θα τρεχω 500 χλμ με επιστροφη, να καιγομαι στα τσιμεντα δινοντας κατοσταρικα σε μεμονομένα live που τα βαφτιζουν (4μηνα…) φεστιβαλ.
Best value4money Gig this year !!!
Αντε γεια .
Ξέρετε κανένα ροκ/μεταλ φεστιβάλ που να γίνεται Αύγουστο στην Ευρώπη;
Μόνο το Sziget (ποπ ροκ φάση βέβαια) έχω βρει.
Είσαι απίστευτος!
Ξέχασες το καλύτερο:
@eviL τι γίνεται; Εμ φεύγετε από ΕΕ, εμ
μας κλέβετε το καλύτερο φεστιβάλ;
Εν τω μεταξύ αυτά είναι μόνο τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν…
Αυτά είναι. Πως ήταν;
Τους είχα δει και εδώ, Αθήνα, το καλοκαίρι. Στο setlist που ήταν κοινό (νέο album και άλλο υλικό) ο ήχος τους ήταν καλύτερος στη Μαδρίτη αλλά ο LaBrie λίγο χειρότερος.
Στο SFAM ο ήχος έγινε ακόμα καλύτερος και καθαρός και ο LaBrie ήταν αρκετά καλός εκτός από ορισμένα δύσκολα σημεία (Fatal Tragedy, Beyond This Life, Home) που δύσκολα θα έβγαιναν όπως το album.
Και για encore το At Wit’s End.
Αυτά τα παιδιά θα τα φέρει κανείς από δω?
υπάρχει μια φήμη γαι δυετερο ονομα στο ejekt Κάτω απο red hot…
Οι ημερομηνίες ταιριάζουν πάντως. ΌΛΑ τα μακάρι…
Ωχ θα με κάνετε να τα σκάσω χοντρά ε;;;
Μακάρι ρε παιδιά , απίστευτη μπάντα
Το άκουσα κι εγώ αυτό, μακάρι να ισχύει. Τεράστιο προσωπικό κόλλημα των τελευταίων ετών (duh) και απίστευτοι λαιβ. Καρδούλες παντού.
Οντοπι, ανακοίνωσαν και οι Black Crowes το ευρωπαϊκό leg για φθινόπωρο του '20 κι επίσης για όποιον ενδιαφέρεται (…) , περιοδεύουν Ευρώπη φέτος και οι Drive-By Truckers.
Καλή φάση, 2 παλιά μέλη μέσα αλλά λογικά θα χει πανάκριβο εισιτήριο κ αν έρθει Ευρώπη θα ρθει για 4-5 στάσεις.
Για Ηρώδειο θα ταν απίστευτο live.
Τεσπα μακάρι να ρθουν Ευρώπη τουλάχιστον μπας και καταφέρουμε και πάμε