εγω στη κεφαλονια εχω ενα κοκκερ εδω και 8 χρονια…
στο σπιτι μου εδω αυτες τις μερες εχω για παρεα μερικες κατσαριδουλες στο συρταρι κατω απο το νεροχυτη…
χαχαχαχα, δεν υπαρχει αυτο το σκυλι ρε! As good as it gets, Jack Nicholson φασεις:D
Μεγαλη συμπαθεια τα σκυλια, θελω οταν περασω καπου και μεινω μονη μου να παρω χασκι. Οτι πιο ομορφο υπαρχει σε ζωο:) Προς το παρον εχω αρκετες γατες να κοβουν βολτες εξω, 2 οι οφισιαλ, που γεννοβολανε συνεχεια. Περιεργα αυτα τα ζωα [-X
Χαχα πανέμορφο princess!!! Πολύ μούρης.
Είχα κι εγώ Πεκινουά παλιά, αλλά δυστυχώς δεν είναι πια στη ζωή.
Μια σκυλίτσα μίξη epagneul breton και setter 2 χρονών, κούκλα. θα ποστάρω φωτο κάποια στιγμή. Μιλάμε για μεγάλο κυνηγόσκυλο, βλέπει αράχνη και τρέχει.
Κάποτε είχα 2 χελώνες, ένα σκύλο που πέθανε μετά από 17 χρόνια, ένα ψάρι και από μένα έχουν περάσει πάνω από 20 γάτες. Πλέον έχ μόνο 3 γατιά…
Γιατί??
Aυτοκίνητο…
Λυπάμαι…
Τα πεκινουά είναι από τα πιο εκφραστικά σκυλιά…
Θελω να παρω Μαϊνα. Οχι Στελιο. Το πτηνο.
Αλλα το λυπαμαι, θα μου ψοφησει.
Ναι αλλα τετοια ζωα βασανιζονται ρε συ μεσα σε κλουβια.Ψαξτο πρωτα.
Δεν εχω τιποτα. Ποτε δεν ειχα (παιδικο τραυμα) καποιο ζωακι. Το χω φιλοσοφισει πλεον βεβαια και δεν θελω να φερομαι ουτε σαν αφεντικο απεναντι σ’ ενα ζωο ουτε να το κανω να υποφερει γενικοτερα. Το σπιτι που μενω ειναι μικρο, ειναι κριμα να ζησει οτιδηποτε εδω μεσα. Ελπιζω ολοι οσοι εχετε ζωακια να εχετε τις απαραιτητες ανεσεις Η μανα μου ειχε γατο Περσιας καποτε. 10 κιλα κι ενα 1.30 μηκος
Ειχε ποτε κανεις κανενα παπαγαλακι που να μιλαει?
ΥΓ Η πρωτη λεξη που μαθαινουν ειναι το “μακακας”?..:lol: #-o
Οι παπαγάλοι που μιλάνε είναι πανάκριβοι. Τα μικρά παπαγαλάκια που έχει στα pet shop δεν μιλάνε.
Έχω δύο σκυλιά άγνωστης ατυτότητας,3 χρυσόψαρα,2 βατράχια και 2 χελώνες που το κάνουν συνέχεια:P.Όλα τα έχουμε αποκτήσει απο τα καπρίτσια του μικρού μου αδερφού που έχει φάει κόλλημα με τα ζωάκια το τελευταίο καιρο
Γλύκααααααα!!!Θέλω:(
Πάρε ενα τζομπανόσκυλο εσύ.
H δικια μου τη βρισκει σε περιεργες θεσεις
Έκανε το μπανάκι του και είναι άρχοντας.
Εδώ η πανέμορφη σκυλίτσα μου, η Ράπο (Λαμπραντόρ) να δείχνει τι ξέρει. Εγώ τραβάω και ο αδερφός μου κάνει την παρουσίαση.
…και που να την δείτε κι απο κοντά…