Κατοικιδια

Εγώ πάντα ήθελα σκύλο αλλα δν μ παίρνανε ποτέ:(

αυτο φανταζομαι το χεις για να σε προστατευει…#-o

Χτες πηρα κι εγω ενα μικρουλικο σκυλακι και ειναι τελειο.Δεν μπορω να βρω ονομα αλλα μαλλον θα το πω Jimi απο τον Hendrix:)

Παιδιά εγώ ήθελα ένα γενειοφόρο δράκο αλλά δε μπόρεσα να αποκτήσω :cry:

λοιπον, ειχα 2 χαμστερ, κατι καναρινια, μια γατα και τωρα εχω μου εχουν μεινει ενας σκυλος και ο αδερφος μου.

αν είναι χνουδωτος ,εκπαιδευμένος ήσυχος και δεν τρωει πολυ κράτησε μου ενα…

Ρε βλάκα πιο ασφαλής είσαι με αυτό τραβάει κάτι γαβγίσματα και σηκώνει το τετράγωνο.

ολα αυτα μεχρι να του τραβηξεις μια κλωτσια και να το βουλωσει…

Το χανε στα βουνά της Σκωτίας να κυνηγάει οχιές, αλεπούδες κλπ. Μπορεί να του τραβήξεις κλωτσιά αλλά αμα σου πάρει κανα πόδι στο γάμησε. Λένε έχουν απ’ τα πιο δυνατά σαγόνια. Μπορεί το Pit Bull να σου φάει το πόδι πχ αλλά το να σου φάει κανα δάχτυλο αυτό δεν είναι και λίγο :p.

Επίσης έχεις ξυπνήσει απ’ το πρώτο γάβγισμα :stuck_out_tongue:

ασε μας ρε μαλακα με την πατσαβουρα

εε οχι και πατσαβουρα ο φονιας :stuck_out_tongue:

email που ηρθε πριν λιγο

'Τον βρηκαμε βαρεια κακοποιημενο την Τριτη το μεσημερι 15 Ιουλιου στο Νεωρειο, στον Πορο Τροιζηνιας. Οι φωτογραφιες που στελνουμε ειναι αποκαλυπτικες. Αργοτερα μαθαμε πως ηταν ενα χαρουμενο αδεσποτο σκυλι που ακουγε στο ονομα Ληο (Leo). Δεν πιστευαμε στα ματια μας για το τι βλεπαμε. Το ΣΟΚ ηταν οδυνηρο, απολυτο. Καμμενη σαρκα, κομματια ολοκληρα δερματος και σαρκας να λειπουν απο το προσωπο, τα ματια, το στομα, τα αυτια, το σωμα, και το δυστυχο ζωο να τρεμει ασταματητα με λυγμους που σου σπαραζαν την καρδια και την ψυχη…

Τον ειχαν περιλουσει πολυ προσφατα, ισως εκεινο το πρωι, με βαρειας μορφης χημικα, καποιο δραστικοτατο οξυ, σαν βιτριολι, σαν ακουαφορτε, η κατι τετοιο τελος παντων που να προξενησει αυτη την αποτροπαιη και ανηκουστη βλαβη σε μια ζωντανη υπαρξη. Ειναι προφανες οτι καποιον η καποιους «ενοχλησε» το σκυλι και σαν «τιμωρια» ξεσπασαν τα απανθρωπα τερατωδη ενστικτα τους σε μια αβοηθητη υπαρξη με αυτον τον κακουργηματικο τροπο. Η λυπη και η αγανακτηση μας ατελειωτη. Καποιος που κυκλοφορει αναμεσα μας στο ομορφο νησι, ειναι ενας αδιστακτος βασανιστης ενας υπανθρωπος που λογικα δεν εχει θεση στην κοινωνια μας και θα επερεπε να βρισκεται καπου αλλου κλεισμενος.

Το λυπηρο ειναι οτι στις εκκλησεις μας για βοηθεια σε φιλοζωικες οργανωσεις,

Σε ιατρεια, ιατρους, ακομη και σε καποιο καναλι συναντησαμε μια παραξενη αδιαφορια που μας ξενισε.

Ετσι μερικοι, ελαχιστοι ανθρωποι ξεκινησαμε αμεσως με προσωπικες προσπαθειες να χορηγησουμε καποια θεραπευτικη φροντιδα αλλα και παροχη τροφης. Ακολουθωντας τηλεφωνικες συμβουλες απο κτηνιατρο πλυναμε τις πληγες, χορηγησαμε αντιβιοτικα φαρμακα, και τροφη (μονο με συριγγα και με μεγαλη δυσκολια), ολο το περασμενο εικοσιτετραωρο. Ομως ειναι φανερο οτι το ζωο χρειαζεται αμεση νοσοκομειακη περιθαλψη την οποια δεν μπορεσαμε να πετυχουμε χθες παρα τις προσπαθειες μας.

Σημερα παντως θα τον μεταφερουμε οπωσδηποτε στην Αθηνα, αναγκαστικα σε ιδιωτικη κλινικη γιατι ειναι ακρως απαραιτητη η ιατρικη του παρακολουθηση και περιθαλψη.

Ο ΛΗΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, σε πεισμα εκεινων που θελησαν να τον θανατωσουν με τοσο βαρβαρο τροπο.

Επίσης, απο πληροφοριες που συγκεντρωσαμε, την περασμενη εβδομαδα αλλο ενα αδεσποτο σκυλι πεθανε με σπασμους μπροστα στα ματια περιοικων στην ιδια περιοχη απο δηλητηριασμενο φαγητο (φολα).

Θελουμε λοιπον να καταγγειλουμε την υπαρξη καποιου η καποιων αδιστακτων υπανθρωπων στο νησι του Πορου οι οποιοι αβιαστα προβαινουν σε απαραδεκτες, απανθρωπες, κακουργηματικες πραξεις εις βαρος ανυπερασπιστων ζωων.’

Μπορειτε να μας βρειτε στο κινητο τηλεφωνο : 6983936194
Παρακαλουμε θερμα να διαδωσετε το μηνυμα μας όπου μπορει ο καθένας

Οι pics ειναι λιγο κάπως

Ελλαδα ΜΟΝΟ!

αουτς.πονάω.

Ο σκύλος μου ήταν χαμένος εδώ και 3 μήνες και τον είδα σήμερα με το αμάξι. :frowning: Και όταν σταμάτησά είχε φύγει.

οχι ρε φιλε,τραγικο…:roll:εχοντας κ γω σκυλο πολλα χρονια,σε καταλαβαινω,αν μου συνεβαινε κ μενα θα τρελαινομουν…

Ερωτηση-αποροια-διευκρινηση:το ψηνω να παρω ενα γατακι που μου δινουν,μικρο ειναι ακομα,λιγων μηνων κ ετσι…το θεμα ειναι,πως μενω αθηνα(φοιτητης) κ πατρικο μου στο ηρακλειο…δεν ξερω γενικα πως κ αν θα κατσει να μεγαλωσω κ γενικα να εχω το γατι εδω…ενας φιλος μου με την αδερφη του εχουν ενα 3-4 χρονια,κ αυτοι φοιτητες απο αλλη πολη,αλλα ειναι κυριλε…ε,εμενα με πιανει κ ενα μικρο αγχος,διοτι θελω να το παρω,κ να το κρατησω,μην γινει καμια μλκια,το αν θα ειναι κυριλε μεσα στο σπιτι,ή οτιδηποτε τεσπα…και δεν εχω και πολλες γνωσεις περι γατιων…εχω κ ενα σκυλο ηρακλειο σπιτι,12 ετων κολλευ,οπωτε οπωτε κατεβαινω κατω,θα πρεπει να κραταω το γατι σπιτι μεσα κ οχι πυλωτη,γτ αν το βρει ο σκυλος την γ…σε(καλα,κ ποιος πειθει γονεις τωρα να κρατανε μια μπαλα τριχας μεσα στο σπιτι)…
τεσπα,εν ολιγης,σκεφτομαι να παρω μια γατα…ειναι καλη κινηση να εχω το γατι σπιτι αθηνα?θα την παλεψει(κ εγω προφανως)?αν καποιος εχει γατα σπιτι κ ετσι,ας μου πει καμια συμβουλη-εμπειρια-οτιδηποτε,γτ πραγματικα θελω να δω τι χρειαζεται κ αν τελικα ειναι βολικο κ για τους δυο μας…

μπροστα στα βαιλερ ειναι Τερεζες.

auto to opoio einai agnwstis ratsas, dld egw dn 3erw ti einai. to brika 3 meres prin paw kalokerines diakopes, sto dromo klasika.

ki eixa ena indiko xiridio oso imoyn stin germania alla dn katafera na to paro mazi moy.:frowning: (to ekana ki mpanio.:D)

Αυτό το κουνέλι γιατί το λένε ινδικό χοιρίδιο;

ma dn exei kamia sxesi to koyneli me to indiko xiridio.