Tanqueray ΒΛΑΚΑ, προφανώς δε διαβάζεται ΤΑΓΚΕΡΕΗΝΤ
νταξει,
ηρεμα ομως
Γιάγκερ πάνω απ’όλα.
ε μετά κανένα ουζάκι λεμόνι/βύσσινο.
και σφηνάκια κουαντρό.
και φυσικά εννοείται τούμπα λίμπρε 8)
Και το μαλιμπού με αρέσει :oops:
Εδιτ, και μαυροδάφνη. το πίνεις και σου λείπει το ψωμάκι, αλλά δεν καταλαβαίνεις πότε κατεβαίνει…
post 307 καθυστέρα.
εδιτ: @ασυφταο
^ Ρε αρχηγέ, μίλα λίγο καλύτερα. Κάνει καλό!
Το κουράζεις με το να τη μπαίνεις στον καθένα.
Βαρέθηκα να σε βλέπω να κάνεις το αλάνι συνέχεια…
'Ο,τι σε κοκτέιλ έχει κράνμπερι τζους. Και καμιά γκέι μπύρα τύπου Bud.
πάτα ignore!
Ουάου!
Καλά δεν περίμενα και να με ακούσεις…
Μπορώ κι εγώ να το παίξω “κακός”.
Το να είσαι αυθάδης και να προσβάλεις άγνωστους, πίσω από μια οθόνη, δεν είναι και πολύ αντρίκιο.
Τί σε πείραξε ο asyftaos?
Τεσπα, το ignore το είχα πατημένο από πριν…
εχει ignore?
lol, δε το παίζω ούτε κακός, ούτε νομίζω ότι κάνω κάτι αντρίκειο. ποστ 307, ένιωσα πως ο ασυφτάος με προσέβαλε, και έκανα το ίδιο.
πάντως αφού δε πείραξε τον ίδιο, δε βλέπω να χρειάζεται white knights να τον υπερασπιστούν.
Σαμαν, όταν θες είσαι και γαμώ τα παιδιά, κούλαρε όμως λίγο, καλά σου την είπαν οι από πάνω.
εεε μόνο ο breinded έκανε απόπειρα, δεν έπεσε και όλο το φόρουμ πάνω μου. τεσπά, οκ
Εγώ τώρα που βλέπω το ποστ #307 μάλλον για αστειάκι μου κάνει, εκτός αν έχω τόσο άκυρο χιούμορ. Δεν βλέπω το λόγο για να παρεξηγηθείς και να απαντήσεις με βρισιές.
EYE FOR AN EYE λοιπόν.
Τέλος πάντων, δεν το παίζω ούτε white knight, ούτε κανένας σοφός που δίνει συμβουλές. Τον εαυτό μου εξέφρασα μετά από αρκετά παρόμοιου ύφους ποστ σου.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου.
Ας το σφυρίξουμε εδώ.
edit: καλά δεν το έκανα για να σβήσετε τα post, τεσπα
Jack Daniel’s. Τοπ.
Και αγαπαμε μαυροδαφνες, αγαπαμε ρακομελα, αγαπαμε σφοδρα το Ευβοτρυς ημιγλυκο ΜΟΥ, το πχιο ωραιο κρασι του συμπαντος. Που καθεται διπλα στο πληκτρολογιο τωρα. <3
Πρέπει να ομολογήσω ότι στα ποτά είμαι λίγο πούστης.
Δηλαδή δεν πολυπαλεύω τα ουίσκια (αν κι έχω ένα Jameson στο σπίτι) ή τα ρούμια (αν κι έχω έναν Καπετάνιο). Μ’ αρέσουν οι βότκες αλλά δεν τρελαίνομαι και γενικά έχω να πιω καιρό.
Μπυρίτσες πίνω, κρασάκια, μαυροδάφνες και σανγκρίες. Αυτή τη στιγμή έχω στο ψυγείο ένα πατρινό ηδύποτο, την Τεντούρα. Δεν είν κακό. Για πείτε γνώμες οι μινάρες, την έχετε δοκιμάσει και το ξέρω. Επίσης έχω στο ψυγείο ένα που λέει “Αμβροσία” κι είναι λέει “αλκοούχο ποτό”. Δεν έχω ιδέα τί είναι, δεν το χω δοκιμάσει ακόμα. Ξέρει κανείς τίποτα;
Πρέπει τέλος να ομολογήσω ότι το Μπέιλις είναι απ’ τα αγαπημένα μου.:oops:
Και το Ντραμπούι γαμάει αλλά δεν έχω πιεί και πολλές φορές στη ζωή μου, μάλλον το χω αδικήσει λίγο.
Αυτά.
ειλικρινα ε, δεν παιζει να υπαρχει πιο γκομενιστικο ποτο
Μα γι’ αυτό κοκκινίζω ρε.
Τί να πω, όλοι έχουμε δικαίωμα στη πούστικη πλευρά του εαυτού μας (θέλω να πιστεύω).
αμα λυγιζουν και τα ατσαλια…
Πρόσεχε μόνο μην αρχίζεις και να χαιδεύεσαι με αυτή την πλευρά και σου γυρίσουν τα μέσα έξω
Σόρι που σου γκρέμισα το μύθο που είχες χτίσει για μένα στο μυαλό σου μαν!
έντιτ @Νταρθ
<3 <3 <3