Ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο?

Δεν ειναι κακο, σιγουρα.

Αλλα καθε φορα που το πινω, νιωθω σαν να τρωω μπουγατσα χωρις φυλλο και κρεμα. :?

Το μπέιλις γαμάει ε8)

Μπύρες εννοείται, κρασί μόνο κόκκινο, το μαρτίνι έχει εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα, αυτά πάνω κάτω.

Γραχκε εγω πιστευω πως πρεπει να μεινεις μακρυα απο το ουισκυ γιατι σε κανει να χανεις τον ελεγχο

(αν θυμαμαι καλα , στην πικ που ‘πιπωνεις’ τον λουπιν , παιζει ενα μπουκαλι ballantine’s εκει διπλα) :lol::lol::lol:

Το ποτο του καλοκοιριού Tanqueray tonic…και σε στέλνει και ξυπνας την επόμενη ανθρωπος.

Τα σπαει η τεντουρα! Οπως και ο,τι εχει κανελλα.

Υποβρύχια μονοκοπανιά.

Πέρα από την μπύρα που την πίνω όπου βρω, τα αγαπημένα ποτά είναι ουϊσκάκι κατά προτίμηση Chivas Regal με πάγο, τζιν(Bombay ή Gordon’s) σκέτο και πολύ σπάνια με sprite και βότκα σκέτη χωρίς λεμονάδες, πορτοκαλάδες κτλ.

Σε ένα καλό ιρλανδέζικο ή malt, δε λέω όχι. Ένα Bushmills 10 ετών, ή ένα Lagavulin, μία σταγόνα νερό το πολύ, με συγκινούν. Αλλά επειδή όξω αυτά κοστίζουν κάμποσο (εώς πολύ), βολεύομαι με ένα Dimple. Kαλοκαιράκι ένα τζιν με τόνικ μου κάνει, χωρίς ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Α! Δε νομίζω να ταν Μπάλανταϊνς. Κάνα Τζόνι ήτανε, θυμάμαι. :-k Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να θυμάσαι εσύ σωστά.

Αλλά ούτως ή άλλως ρε εγώ ένα-δυο ποτηράκια ήπια και μόνο και μόνο λόγω παρέας, επειδή ήταν το μόνο πιοτί που έπαιζε. Παραπάνω ουίσκι δεν μπορώ να κατεβάσω. :frowning:

[SIZE=“1”]Βέβαια ένα απ’ τα πιο επικά μεθύσια που χω κάνει στη ζωή μου ήταν όταν κατέβασα ένα ολόκληρο μπουκάλι Τζόνι κι άλλο ένα σχεδόν ολόκληρο Μαρτίνι. Ο Λουπέν όλο και κάτι θα θυμάται. =Ρ[/SIZE]

Η Τεντουρα γενικα σερβιρεται στο τελος του γευματος ως χωνευτικο.
Εμενα μ’αρεσει πολυ αλλα δεν ειναι για χορταση γιατι ειναι πολυ γλυκια.

Μπύρες (Kaizer, Heineken, McFarland οι αγαπημένες μου8)) κατα κύριο λόγο και από κει και πέρα ό,τι κάτσει (σφηνάκι, κρασι, ούζο κ.α.). Με τα βαριά ποτά δεν έχω επαφή γενικά.

μονο αγαπη τοτε
:’)

πέρα από κράμπιτς

τι πάει να πει τι σημαίνει κραμπιτς ?

ΚΡΑσια ΜΠΥρες ΤΣιπουρα

μια στολι με 2-3 παγάκια δν με χαλάει , ούτε κανα ουισκάκι , με παγάκια , ε ?

Johnny sucks.

Mεγάλη αγάπη τρέφουμε στο cognac. Ηennessy κι άγιος ο θεός.
Πιο συχνά, bourbon. 4 roses αν είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλό, Jack αν έχω και μπύρα, συνήθως ωστόσο θα με βρείτε να κατεβάζω αβέρτα southern comfort.
Σπανιότερα Irish/ scottish blended whiskey (Teachers, Tullamore Dew, Bell’s. Dewars ή Johny Black). Κυρίως σε ντέρτια και λοιπές ειδικές καταστάσεις. Επίσης όταν βρω brand που να μου αρέσει, γιατί δεν τα πάω καλά με όλες τις γεύσεις.

Το καλοκαίρι vodka-kahlua.

Λατρεία μεγάλη στο ούζο - βαρβαγιάννη ftw.

μπύρα δεν πίνω πια τόσο συχνά όσο έπινα. πάντως προτιμώ τσέχικες και βέλγικες. 1στις 2 όταν είμαι έξω πίνω το ουίσκι μου με μπύρα ή τη μπύρα μου με ουίσκι, ανάλογα με το ποιος έχει κεράσει τι ή τι διατίθεται να μοιραστεί :roll:

Γενικά και γω των bourbon είμαι, με τα σκωτσέζικα το παλεύω αν και δεν νομίζω να γίνω ποτέ φαν.

Μια ερώτηση. Πού σκατά μπορώ να βρω Tullamore Dew να δω πώς είναι γιατί μου χουν πάρει τ’ αυτιά ότι είναι από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) ουίσκι;

Εδώ στη Θεσ/νίκη έχει και στα σούπερ μάρκετ.

Εδώ στην Αθήνα δεν το χω βρει σε σούπερ.

Άλλος;