…το αυτό κιεγώ
:):!:
παντως εχει τυχει πολλες φορες να μπερδεψω τσιπουρο με αλλο ποτο(συνηθως τζιν) και να μην παθω τιποτα. οταν μπερδευω το κρασι με αλλα ποτα γινεται πανηγυρι στο στομαχι μου.
Γενικα μην μπλεκετε τα γαμημενα τα ποτα μεταξυ τους και μετα ξερνοβολατε και νομιζετε οτι σας εφταιγε εκεινο το βρωμικο που φαγατε, γιατι το μαρουλι ηταν απλυτο.
[SPOILER]Μεχρι 2 πιοτα μπορεις να αναμιξεις με ασφαλεια παντως, ετσι ειναι ο κανονας, αρκει το ενα να ΜΗΝ ειναι το ουζο.[/SPOILER]
ποιος κανονας το λεει αυτο ? δηλαδη αν αναμειξεις whiskey και ρετσινα πχ, υπαρχει περιπτωση να μην ξερασεις ? δεν νομιζω…
Προσωπικα τα εχω συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία…Το μοναδικό κόμπο που με στέλνει στο διάολο είναι ουίσκι με τσιπούρα/ούζα…
Το στομάχι του καθένα έχει τις δικές του προτιμήσεις, άρα σταθερές δεν υπάρχουν.
Εγω απλά αποφεύγω όσο μπορώ τα γλυκά σφηνάκια απλά.
ΜΠΥΡΑ ΜΠΥΡΑ ΜΠΥΡΑ
ΡΟΥΜΙ ΡΟΥΜΙ ΡΟΥΜΙ! Με αρεσει και ο συνδυασμος βυσσινο με ουζο (νεα μόδα :D)!
Δεν αντεχω ΚΑΘΟΛΟΥ την ρετσινα! Με 2 ποτηρια το στομαχι μου τα παιζει!
Tις προάλλες ανέμειξα ουίσκι με jager, και συνήλθα 36 ώρες μετά.
scotch single malt?
good.
jagermeister?
goooood.
μπαναϊαμ.
Ούζο πάντα σκέτο, με πάγο, τα πιο ωραία μεθύσια, χωρίς καθόλου χανγκόβερ. Αγαπώ ούζο.
Αν και γενικά είμαι φαν του ουισκιού και του μπερμπονιού.
Καινούριες αγαπημένες γεύσεις:
White Horse
Jack Daniels Single Barrel (ε-ξαι-ρε-τι-κό, αμυδρά αρωματικό)
(έντιτ) διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστς, τις ευχές μου επίσης στο 25άρι jameson.
Και βλέπω πως πρέπει να ψάξω να βρω αυτό το Laphroaig. Και μου αρέσουν τα καπνιστα…
btw, αρκετά ασφαλής επιλογή σε καλό ουίσκι με γανναίο pouring είναι το ένα παγάκι. Δροσίζει, μαλακώνει, αλλά δεν είναι αρκετό για να νερώσει.
λιγα τα λογια για ρετσινα ε!
ειδικα με κολα. απειρα μεθυσια (+μπολικα ξερασματα)
μεχρι 2 μπουκαλια (+ 2 κουτακια κολα) γινομαι φουλ κομπλε. παραπανω προκυπτει προβλημα…
κυκλοφορει πουθενα αυτο?
Εξωτερικό δυστυχώς
Από ό,τι είχα διαβάσει κάπου κολλάει η δουλειά εδώ στο Ελλάντα
τι σκατα τα ποτα τελικα ειναι φουλ καγκουριλα ολα.
μπυρα,ρακι,ρετσινα εξω αντε και για ποτο ποτο μοχιτο γιατι ειναι πολυ δροσερο
το πιο απαισιο ειναι το μπλαντυ μερυ που ειναι εμετικο απλα.
Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα αυτα που λες ποτα τα λενε κοκτεηλ.
τοχω πετυχει εξω απο τουμπα ηπια μερικα αλλα δε λενε και τιποτα
παοκ ρετσινα μαλαματινα(με σουρωτη) παντα
ναι αλλα τα κοκτεηλ δεν ειναι ποτα?
Ε, αμα λες “ποτο ποτο” το μοχιτο κατι κανεις λαθος, παντως.
(Σχεδόν)Όλα τα κοκτέιλ είναι ποτά, αλλά όλα τα ποτά δεν είναι κοκτέιλ.
Τα κοκτέηλ δεν είναι ποτά…έχουν βάση ένα ποτό(ή και παραπάνω) + διάφορες άλλες μαλακιούλες όπως χυμούς, ζάχαρη, φρούτα κ.λπ και πίνονται περισσότερο το καλοκαίρι
caipiroska πίνω συνήθως και daiquiri φράουλα(φλωριά αλλά αγαπάμε φράουλα)
:hippy:
πραγματικα ομως αμα παρω καποιο ποτο που λετε απο πανω ,θα το κανω με προσπαθεια.
τεσπα χαλαρωνω και λεω το μονο ποτο που απολαυσα μια φορα ηταν Jack Daniels…με παγο…
τωρα βοτκες και τετοια δε μου προσφερουν καποια ξεχωριστη απολαυση καθως αρχισα και επινα στα παρτυ που καναμε στο λυκειο και αισθανομασταν υπεργαματοι:D
το αγαπημενο μου ποτο τους χειμερινους κυριως μηνες ειναι ντισαρονο σκετο (ουτε παγο), απο τα 16 μου που το πρωτοδοκιμασα… απο ουισκια προτιμω περδικα και απο βοτκες στολι…