οπως κ να εχει το πραμα μονο η σκεψη σε κανει να βγαζεις οσα εφαγες… δηλαδη αυτο το παιδι τους πως σκατα θα βγει με τετοιους γονεις??? τρεμε ελλαδιτσαααααααααααααααααααα :lol: :lol:
H σχεση τους πηγε σε αλλο επιπεδο.Τεκνοποιησαν.:!:
Η Αννιτα οντως εχει γελιο καποιες φορες και απλα ειναι γατα η γυναικα!
Πες μας οτι εβλεπες και το χρυσό κουφετο,να μας στείλεις…:lol:
Αν και ημουν μικρη, εβλεπα λιγο…
Τα παρατραγουδα ομως δεν τα χανω ο,τι και να γινει!
χαχαχαχα οντως αμα εισαι down σκας στα γελια!!! περσι εβλεπα! φετος δεν εχει τοσα νουμερα!!! ενας γνωστος μου που την ξερει μου εχει πει οτι οντως ειναι πολυ εξυπνη αλλα ρε σεις παιρνει ο αλλος τηλ για να παιξει κ αμα δεν πει ξερω γω το ονομα του κλεινει την γραμμη. ποια νομιζει οτι ειναι πια? τοσα χρονια σε ψυχιατρους δε της μαθαν να μη δαγκωνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Πανια
τι μαλακισμενη ρε ελεος…
Έχει κάτι από το στιλάκι ψωνισμένης frontwoman, γι’αυτό κ τη γουστάρουμε λίγο νομίζω :lol:
Βίρλας…
o Bιρλας ειναι Αθηναιος Ku-Klux-Klan! πασχει ο ανθρωπος σιγουρα, και κανονικα ετσι ειναι ο ορθοδοξος χριστιανισμος. οσον αφορα τη δημοσκόπηση, ειμαι αναμεσα στον Τέρενς Κουίκ (ειδικα αυτο που χε γινει με τα Εmo που βγηκε ενα και ειπε οτι ακουει hardcore κι αυτος απαντησε οτι το hardcore ειναι πορνο, ηταν θεϊκο!!!), τον Νίκο Χατζηνικολάου ειδικα οταν ειρωνευετε που καταντα τρομερα σπαστικος, και την Αννα Δρούζα η οποια μου βγαζει κατι σε κλαψιαρικο οτιναναιτζιδικο για να πουλησει (οπως κι ολοι βασικα). οι υπολοιποι ψιλοπαλευονται, με τον Κακαουνάκη και τον Τράγκα να δινουν ρεσιταλ γελιου με τις ατακες τους! τελικα ψηφισα Τέρενς για το συμβαν που περιεγραψα πανω.