ασε, αυτο το ειπαμε και χτες, ολα τα βραβεια ειναι…
Telika 4hfisa ton alhtara ton Tanga. Aftos o karagiozhs ton phre to mati moy na vrizei epeidh leei a8wo8hkan 60 syllhf8entes poy toys epiasan sta koytoyroy ta mat foithtes xwris na kanoyn tipota kai fwnaze giati a8wo8hkan o tsoglanaras.
Ναι, οκ, δεν διαφωνω αλλα εκφρασου πιο κοσμια.
Tώρα μάλιστα…Τι το θέλατε αυτο ρε παιδια???
Και πέσατε και στην περίπτωση δηλαδή τυχαίνει να γνωρίζω πολλά εκ των έσω
Λοιπόν
Οι Κακαουνάκης Κουίκ και Τράγκας ειναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι με χρόνια δουλειάς στο πεζοδρόμιο με χρόνια δουλειάς σε εφημερίδες με χρόνια δουλειάς στην τηλεόραη μπορεί να διαφωνώ με τα συμφέροντα που ο καθένας εξυπηρετεί αλλά την δουλειά τους την κάνουν σωστά έχω γνωρίσει απο κοντά Κακαουνάκη ο άνθρωπος του λαού θα κάτσει να σε ακούσει θα πιείτε τις ρακές σας θα σου δώσει λύση στο πρόβλημα σου αν κυβερνάει το πασοκ κάνοντας το κατάλληλο τηλεφώνημα ο Κουίκ είναι ένας τζέντελμαν με την παλιά ένοια της λεξης ανοίγμα πόρτας τράβηγμα καρέκλας κλπ κλπ κλπ
Η Αννα η Δρούζα ξόδεψε πολλά για να σπουδάσει αυτό που κάνει τώρα και τα λεφτά που έδωσε πιάσαν τόπο αυτό που κάνει για μένα το κάνει καλά η δε προσωπική της σχέση με τον Θανάση τον Λάλα την έχει αλλάξει προς το καλύτερο εκπληκτική η εκπομπή της με τον υίο Μπιθικώτση
Ο Στέλιος ο Κούλογλου κάνει μια θεματική βραδιά στην ΕΡΤ που είναι οτι καλύτερο είδαμε ποτέ στην κρατική τηλεόραση δείτε την και θα μάθετε πολλά α κάποτε που συνεργαζόταν με εταιρεία που δούλευα παρτ ταιμ και του ζήτησα το dvd μιας εκπομπής του που δεν είχα δει ολόκληρη οχι μόνο μου το έστειλε αμέσως αλλά μου έστειλε και ολο το υλικό της εν λόγω εκπομπής που είχε κοπεί στο μοντάζ λόγω χρόνου…
Με τον βασιλιά της σαχλαμάρας Γρηγόρη Αρναούτογλου όπως και με την κυρία Αννίτα Πάνια αρνούμαι να ασχοληθώ αν και κάποια άτομα πχ κατέλης βοηθήθηκαν από την αννίτα από την άποψη οτι ειδικά ο κατέλης πληρώνεται πολύ καλά για αυτό που κάνει πιστέψτε με
Ζώντας για μεγάλο δάστημα μέσα στο χώρο των δημοσιογράφων και μιλώντας με αρκετούς από αυτούς έμαθα οτι στην δημοσιογραφία πρέπει να έχεις μπέσα και οταν λέμε να έχεις μπεσα εννοούμαι να κρατάς τον λόγος σου να τιμάς τα παντελόνια ή τη φούστα που φοράς να σέβεσαι τον μεγαλύτερο σου να εκτιμάς τον συνάδελφό σου να προφυλάσεις τις πηγές σου και υπάρχουν στο χώρο συτό 4 ονομάτα που δεν το κάνουν
ειναι οι
- ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
2.ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ
3.ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ
4.ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΑΤΕΛΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΤΣΟΥ ΜΩΡΗ ΛΕΤΣΩ…
Α Α Α ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ…
+100000000000000000000000000000000000
Αλλά μία απορία. Είπε κανένας στο φόρουμ κακιά κουβέντα για τον Στέλιο το Θεό? Λόγω εξεταστικής, έχω μείνει λίγο πίσω και δε τα διαβάζω όλα. Αν είπε κάποιος κάτι, θα του κάνω το βίο αβίωτο!!!
Για Χατζηνικολάου καμιά άποψη? Εμένα ούτε αυτός μου αρέσει… [-X
(Έχει πει και το αμίμητο “Οι ληστές όχι μόνο γρονθοκόπησαν το άτυχο γεράκο, αλλά τον άφησαν και αβοήθητο” !!!#-o )
Αρναούτογλου, Πάνια κτλ μπορεί να έιναι καραγκιόζηδες αλλά είναι διασκεδαστές και τις περισσότερες φορές αυτά που κάνουν είναι αυστηρά καθορισμένα από τα “μυαλά” πίσω από τις κάμερες!
Τράγκας, Κακαουνάκης, Κουικ κτλ εκφράζουν απόψεις, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι επιεικώς γελοίες!! Γι’ αυτόν το λόγο και αυτοί είναι οι πραγματικοί κάγκουρες!! Ειδικά αυτόν τον Κουικ δεν τον πάω καθόλου!!:-k
+1000
Ειδικα οι 2 πρωτοι διακοπτουν με τσαμπουκα στα παραθυρα, μιλανε λες και ειναι στο καφενειο και αλλα πολλα που τους καθιστουν καγουρες.
O Quick einai enas alhtaras kai misos. Einai o 2os ekproswpos typoy ths astynomias meta ton Traga.
Ka8ontan kai evgaine kai elege oti ta lhgmena xhmika den einai karkinogona giati…perase h hmeromhnia toys !!!8O 8O 8O O monos poy a3izei gia mena einai o Tsimas. Den aradiazei anohsies oyte laspologei alla leei ta pragmata me to onoma toys. Etsi ki alliws egw den ka8omai na enhmerw8w apo thn thleorash. Gia enhmerwsh xrhsimopoiw to katasykofanthmeno apo toys dhmosiokafroys indymedia.
Κι εγώ ιντερνετικώς ενημερώνομαι… Πάντως από το poll ψήφισα Αρναούτογλου… Πραγματικά μου γυρίζει το στομάχι όταν τον βλέπω!! :?
Oλοι είναι ένας και ένας. Ποιο απεχθής μου είναι ο Μάκης με το στυλάκι Ρομπεν των Δασών που έχει, ο πιο γελοίος δημοσιογραφικά είναι ο Κακαουνάκης, ενώ ο πιο γλειώδης είναι ο χαχας ο Πρετεντέρης που δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται. Το πιο πολύ ξύλο όμως θα ήθελα να το ρίξω στον Αρναούτογλου που το παίζει και καλό παιδί. Αυτος όμως που συνδυαζει όλα τα παραπάνω είναι ο επισης απών Αντρέας Μικρούτσικός!!
Τώρα σχετικά με το πιο αξιοθρήνητο πρόσωπο της Ελληνικής TV όπως λέει και το πρώτο ποστ, αυτός πρέπει να είναι ο Κώστας Πρέκας…
Kι εγώ ψηφισα το “καλο παιδι της τηλεόρασης” , τον Αρναούτογλου… γιατί παρα είναι “καλο παιδι” μαλλον… τόσο που φτάνει τα όρια του δήθεν.
Επίσης να πω ότι το Αννιτακι μας το παω ρε παιδιά, γιατί είναι γραφική? Προσφερει αρκετό γέλιο κατα καιρους…
Τριανταφυλλοπουλος με διαφορα.
Σχεδον ολοι αυτοι μου τη σπανε γιατι λενε συνεχεια μαλακιες. Επελεξα τον κουικ γιατι ειναι εθνικηστης και ειναι ενας ακομα λογος
Σχεδον οσοι εμφανιζονται στην τιβι ειναι τραγικοι,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
Λείπει από τη λίστα ο Αυτιάς???
Εξυπνη ειναι αλλα ειναι αντιγραφη της Βικυς Μιχαλολιακου.
πανια ρε! η πιο βλαμενη γυναικα ever το οτι ειναι κ γκομενα του καρβελοφαγου με κανει να τη σιχαινομαι (δηλαδη αυτη το βραδυ τον ακουμπαει κιολας??? ιουουουουουουουουουουου:? )
Για την ακριβεια αυτος της τον ακουμπαει.
:lol3: :lol3: :lol3: hahahahaha … Led .- τελος. :!: