Κάγκουρες

την περίπτωση να πληρώνονται και να παίζουν θέατρο την έχουμε απορίψει?

Εγώ θα έλεγα, αντί να σταματήσουν να το βλέπουν όσοι το βλέπουν…

Έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει…:wink:

τους κοβεις για αποφοιτους του Εθνικου θεατρου ή μηπως για μελη της MENSA?:-k Οτι θα πληρωνονται στανταρ τους δινουν κατι,αλλα για το να ειναι οκ στα μυαλα τους…ειναι τουλαχιστον αμφισβητησιμο!

ψώνια που πληρώνονται είναι ρε παιδιά

Ψωνια που πληρωνονται ειναι το 90% της tv,αυτοι ειναι απλα ανθρωποι με ειδικες αναγκες που εχουν πεσει θυματα εκμεταλλευσης.

οτι πληρωνονται πληρωνονται αυτο ειναι σιγουρο…πληρωνονται επειδη ο ξεφτιλισμος που υποκεινται καθε βδομαδα αποφερει θεαματικοτητα…αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος σωφρων ανθρωπος να αντεχε αυτον τον ξεφτιλισμο εν γνωση του…οι ανθρωποι απλα δεν καταλαβαινουν τι γινεται…

π.χ. αυτη τη στιγμη ο καθυστερημενος κατμαν υποδειεται τον μεγα ναπολεοντα και δεν μπορει καν να μιλησει(ο ανθρωπος ειναι αρρωστος εχει προβλημα στον εγκεφαλο):frowning: και γελαει μαζι του ολη η ελλαδα…συγχαρητηρια#-o #-o :ok: :ok:

και ο Ταμπάκης έτσι φαινόταν αλλά αποδείχτηκε ότι μούφα ήταν η φωνή που έκανε…

Μ’αρεσει που μερικοι εβγαλαν και ψυχιατρικοι διαγνωση εξ αποστασεως…
Εγω παντως δεν αισθανομαι ενοχες που γελαω με αυτα, ειμαι κακος ανθρωπος.:lol:

Αμα τους κλεισουμε ολους αυτους μεσα ως τρελους, δεν θα μεινει πολυς κοσμος εξω.:lol:

κοιτα εδω μιλαμε υπαρχει μεσα εκει ανθρωπος με ενα δοντι που βγαινει και τραγουδαει(εξω απ τα δοντια)
υπαρχει ο κατελης που δεν μπορει να μιλησει καν…

και ο ταμπακης μην νομιζεις οτι ειναι καλυτερα…

δεν ειναι κακο να γελας,και γω πολλες φορες γελαω…ετσι γελαει η μιση ελλαδα που αισθανεται καλυτερα για τον εαυτο της βλεποντας την καταντια καημενων ανθρωπων…αλλα οτι ειναι εγκλημα αυτο που γινεται,αυτο ισχυει…

παιδιά είστε πάρα πολύ αθώοι:wink: :wink:
αν έβγαινε ο Θέμος τι θα λέγαμε?ότι είναι ανάπηρο.μιλάει όπως μιλάει,θα το έπαιζε και λίγο,έχει και την φάτσα…
όλα στημένα είναι

Αν υποθεσουμε οτι οντως τους εκμεταλλευονται (που δεν το πιστευω) υπαρχουν και σημαντικοτερα εγκληματα για να στεναχωρηθω, σιγα μην λυπηθω και τον Catman…

Πρεπει να κοπει και ας εχουμε την ΤV που μας αξιζει. Γιατι το επιπεδο του μεσου Ελληνα ειναι για τα μπαζα, δεν γινεται να ειναι στη 1η θεση των Ελληνικων Charts στα Singles o Κατελης!!!#-o

Nai alla magkes ths paragwghs aytos einai o skopos na vgalei noumera pou na gelane oloi kai na phgainoyn kai na pernoyn ta cd!!!kai mhn mou peite oxii an akousete oloi ayto lene"Pame na paroume to cd apo ta paratragouda na klasoume sto gelio!!!" h “pame stn pania re mlk na spasoume plaka” kai alla tetoia!

Βας Βας Βας ο Παρασκευας!:stuck_out_tongue:

Ο Τοκος ειναι απλα ελεος… καποιος να τον μαζεψει!#-o

Το cd του Jet’aime είναι 16ο νομίζω στα charts του Metropolis

Στο τέλος θα πάρει και βραβείο Αρίων…

#-o #-o :lol: :lol:

Αυτο θα του αξιζε…
Σπουδαιος θεσμος αυτα τα βραβεια…:stuck_out_tongue:

Ναι,τύφλα να έχουν τα grammy δηλαδή…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Καλα και τα grammy για τον πεοντα ειναι!