α καλα, μολις εχασα πασα ιδεα, εισαι ενα τεραστιο FAIL μεγαλε…[-X
Το ποιο αστείο στην υπόθεση είναι πως το Silmarilion ο Tolkien το έγραψε επηρεασμένος από την βίβλο σαν πιστός καθολικός που ήταν.
Eλπιζω να το λες ειρωνικα,μια και δε λεει και κατι ψευτικο το παλικαρι.Γιατι το ιδιο φανταστικα γεγονοτα υπαρχουν και στη Βιβλο.Τα Ελοχιμ και οι Γιγαντες της Γενεσης δεν ειναι περισσοτερο αληθινοι απ τα Εντς και τα Χομπιτ ξερω γω.Εκτος αν εχεις κατω απ το μαξιλαρι σου τα βιβλια του Λιακοπουλου και πιστευεις οτι ολα αυτα τα πλασματα και φυσικα ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ κυβερνανε τον κοσμο.
χαχαχαχαχαχαχα
δεν είμαι fail αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και είναι και οφτοπικ! πάντως έτσι για να κάνω ένα απλό σχόλιο θα πω οτί όπως και το σιλμαρίλιον έτσι και η βίβλος των εβραίων είναι ένα φανταστικό δημιούργημα! το fail σε αυτό δε το καταλαβαίνω 8)
Ακριβώς fail δεν είναι αλλά ειρωνικό είναι σίγουρα κάπως για τους λόγους που ανέφερα πριν.Νομίζω πως το είχα ξαναγράψει (αν και δεν θυμάμαι αν το έγραψα στο ροκιν η σε άλλο φόρουμ). Αν κάποιος πήγαινε πίσω στο χρόνο και αντικαθιστούσε την βίβλο με το σιλμαριλιον τώρα θα πιστεύαμε στον Ιλούβαταρ
με τον τρόπο που το λες ειρωνικό συμφωνώ ,γιατί όντως ήταν πολύ θρήσκος. απλά σχολίασα έτσι εκείνο το ποστ του ασταλδου επειδή εγώ δεν είμαι
Πραγματικά μην ξεχνάτε ότι ο Tolkien ήταν ένας απίστευτα θρησκευόμενος άνθρωπος αλλά αν είναι να συνεχίσουμε να πάμε στο κατάλληλο τόπικ J.R.R. Tolkien και να μην οφτοπικάρουμε εδώ!!!
αχαχαχχαχαχα οχι δεν ειμαι Λιακοπουλο-φαν κ ετσι χαχαχαχα και για τους περισοτερους φανταζομαι δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθουν με αυτην την κουβεντα.
αν καποιος δεν βαριεται παντως να διαβασει μια αποψη…
[SPOILER]φιλε οχι δεν το λεω ειρωνικα. δεν το ξερω βεβαια το παλικαρι, μπορει να ειναι και γαμω τα ατομα, δεν αντιλεγω, αλλα εχω κάνει πολλες συζητησεις περι αυτου του θεματος, και καποιες κουβεντες καταλαβαινω τι κρυβουν απο πισω. και θεωριες περι συνομωσιολογιων και ψεμματων δεν τις πολυγουσταρω. υπευθυνοι για την μοιρα μας ειμαστε μονο εμεις, για μενα τετοιες κουβεντες 90% κρυβουν πισω τους θραυσματα ρατσισμου και μισαλοδοξιας. εξαλλου τα θεματα πιστης ειναι αυστηρα προσωπικα και η ατακα που λεει ο φιλος δεν κρυβει και πολυ σεβασμο απο πισω. δεν ειναι αναγκη να γουσταρεις αυτο που κανει ο αλλος, αρκει να το σεβεσαι. ειτε αν η “πιστη” για τον καθενα λεγεται θρησκεια, ειτε μουσικη, ειτε ψαρεμα, ειτε οτιδηποτε… εννοειται καθενας μπορει και ΠΡΕΠΕΙ να εχει την δικη του γνωμη, ο σεβασμος ομως ειναι αναγκαιος.
οπως βλεπεις ειμαι ανοιχτος σε κουβεντα, οταν ομως βλεπω τετοιες ατακες που θα μπορουσε να τις πει χρυσαυγιτης ή κανας ξεχασμενος αμορφωτος παππους σε χωριο, σε ενα ροκ φορουμ με υποτιθεται ανοιχτομυαλα ατομα, ειναι απλα θλιβερο.
[/SPOILER]
βλεπεις τι λεω φιλε, καποιος θα μπορουσε να πιστευει σε αυτο ομως. γιαυτο μην το παρουσιαζεις σαν δεδομενο, απλα παρουσιασε το σαν [B]γνωμη σου[/B] ελπιω να καταλαβαινεις την διαφορα, λεπτη μεν η γραμμη, αλλα κανει την διαφορα
Ελπιζω καποια στιγμη που θα εχω χρονο και διαθεση για τετοια κουβεντα να πω και τον δικο μου αντιλογο στο σχετικο τοπικ του podium περι Εκκλησιας κτλ…Εδω θα πω απλα οτι ο σεβασμος στην πιστη πρεπει να ειναι ισος με τον σεβασμο προς την μη πιστη,κατι που το 95%(και λιγο λεω) των “πιστων”(τα εισαγωγικα οχι τυχαια) το ξεχναει.
αρα συμφωνουμε, ο σεβασμος ειναι το παν. και για μενα η ριζα του κακου, και ο φανατισμος, ειτε λεγεται θρησκευτικος ειτε οτιδηποτε… το κλειστο μυαλο μουχλιαζει γρηγορα
και γενικοτερα να το παρεις, ειδικα εδω στην Ελλαδα ειναι… γαματα! δεν σε σεβεται ο συνανθρωπος, δεν σε σεβεται το κρατος, σταρχιδισμος παντου… :?
ΕΔΙΤ : πηγαμε ΠΟΛΥ οφ τοπικ νομιζω, wich reminds me οτι πανε πολλααα χρονια αποταν διαβασα τελευταια φορα Τολκιν, πρεπει να ξαναπιασω αυτα τα μαγικα βιβλιαρακια!
Σας επαναφεω στην ταξη!
Παντως,θα μπορουσα να βλεπω βιντεακια σαν αυτο του Jackson,καθε μερα,ολη μερα,μεχρι να βγει η ταινια στις αιθουσες.Τοτε θα επαιρνα το βιβλιο απο την αρχη και στο καπακι θα πηγαινα να δω την ταινια!:lol:
για να είμαι και λίγο οντοπικ: γάμαει το χομπιτ!
[SPOILER]μία πολύ γρήγορη απάντηση:
πρώτον, φυσικά και αυτό που λέω είναι η γνώμη μου!! δεν είμαι ό πάπας ότι λέω να είναι νόμος ή αντικειμενική άλήθεια!και δεύτερον, τα σχόλια σού οτί αυτό που είπα το λέει ή χρυσαυγίτης ή ο αμόρφωτος παππούς είναι πραγματικά πολύ,μα πολύ άκυρο…εσύ δλδ διέκρινες πίσω από την μη πίστη μου στη βίβλο και στα πιστεύω των χριστιανών εθνικιστική διάθεση??? ήμαρτον που λέει και ο γεωργίου! μάλλον το αντίθετο θα συνέβαινε, οι “καλοί” χριστιανοί είναι αυτοί που βλέπουν μουσουλμάνο ή αλλόθρησκο και βγάζουν καντίλες και επίσης ,για να μπορέσεις να αμφισβητήσεις κάποια πράγματα ,και να έχεις έναν αντίλογο σε αυτά, πρέπει τουλάχιστον να μην είσαι αμόρφωτος ή αναλφάβητος:) και τελειώνοντας πάλι θέλω να τονίσω οτί ΔΕΝ είμαι ο δημιουργός του συμπαντος και ότι λέω ΔΕΝ είναι η αντικειμενική αλήθεια του κόσμου αλλά η δική μου γνώμη8) [/SPOILER]
συμπερασμα Α : πρεπει να δω το Χομπιτ !! 8)
συμπερασμα Β : συμφωνω γενικα με αυτο που λες τωρα, και φαινεσαι συζητησιμος παλικαρος, ελπιζω να τα ξαναπουμε σε καμια παρομοια κουβεντα, γιατι σιγουρα δεν ειναι εδω ο χωρος. τσιρς!
Φρέσκα νέα!!!
In a Facebook comment posted an hour ago, Director Peter Jackson confirms Ian Holm?s involvement in The Hobbit films:
One comment that came up from the recent video blog was the Bilbo voice at the end?many of you assumed it was Sir Ian Holm. Whilst Ian will be returning as the older Bilbo Baggins in The Hobbit, that recording was actually Martin Freeman?s voice, taken from a script read through we recorded when the cast first arrived. I have to admit, I wasn?t sure who it was when I first heard it, either. Cheers, Peter J
Source: Peter Jackson
Peter Jackson has updated his Facebook wall to talk about the three distinct phases in the life of a film script:
Just arrived at our four-day Easter break, which will be a nice time to recharge batteries and do a few script tweaks for future scenes.
We always find there are three distinct phases in the life of a film script. First, it exists before the film starts shooting. In this period, which can last from months to years, the script is a theoretical document?an imaginative version of the movie.
Then you start shooting and things come much more into focus?usually in a very positive way. We now have actors who bring their skill to the roles and suddenly we see the characters in a more vivid and tangible way. This is both fun and satisfying, and always inspires us to embark on constant script revisions to meet the renewed potential these characters now have. I feel that much of the best writing happens during this period, but it does make a very busy time?very, very busy! Sometimes we have gotten these revisions to the actors a little late. We constantly joke to Ian McKellen that tomorrow?s script pages will be slid under his door sometime the night before? and sometimes that has been true.
The worst case of this came during The Fellowship of the Ring, when we revised Boromir?s long speech about Mordor at the last minute and only got it to Sean Bean on the day it was being shot. Sean handled it very cleverly?if you look at the movie, you?ll see he occasionally has his head bowed, as if dealing with the emotional weight of the horrors of Mordor. In actual fact, the new script page had been taped to his knee! By the time we were done with several takes and a few different camera angles, Sean had the speech down pat, and it was mainly those takes that were used in the final cut.
The final writing phase comes in post-production, when you edit the movie. No matter what you were imagining when you wrote the script, and what you imagined during the shoot, nothing now matters beyond the actual cut film. We often find that script work continues during post, including writing and shooting new scenes, reorganising the order of scenes, or recording additional dialogue to slip into shots. We do all of these things, and the writing only stops when the film is finally finished.
Many thanks for all the comments about the first posts. A few common questions have come up and I?ll answer some of those over the break. Now to get back to the script for those Rivendell scenes we have coming up?
Peter Jackson has just posted on his Facebook page that Rob Kazinsky, who was cast in the role of Fili, is having to leave The Hobbit and return home, for personal reasons.
I am sad to report that Rob Kazinsky, who was cast in the role of Fili, is having to leave The Hobbit and return home, for personal reasons. Rob has been terrific to work with and his enthusiasm and infectious sense of humour will be missed by all of us. I should say that Rob?s departure will not affect ongoing filming of The Hobbit, nor will it impact work done to date, as we had yet to film much of Fili?s storyline. At the moment we are shooting scenes featuring Bilbo without the Dwarves, which will give us time to find a new Fili. I?ll keep everyone posted with updates as they come.
Cheers,
Peter J
Rob Kazinsky commented via Twitter:
Thanks for all your support, Peter and team have been the most wonderful and supportive team to work for and it?s with a truly sad heart that things have turned out this way. The Hobbit will go on to be as great as i?ve seen and I will miss the family and friends that i?ve here, From every disaster i?ve tried to make an opportunity. ?john d rokerfeller?
[B]Hugo Weaving Spotted in Wellington, NZ[/B]
Our friend Jack from The Noldor Blog has just posted a new blog entry concerning Hugo Weaving/Elrond who?s been spotted down in Wellington, New Zealand.
An excerpt follows:
About an hour ago I received news from one of my more reputable spies, and he has reported seeing Hugo Weaving here in Wellington this afternoon, shopping at Common Sense Organics, the fruit and vege market in Wakefield Street? it?s probably a bit too hasty to assume that he?s here to be in The Hobbit, but I can?t think of any other reason why he would come here right now, just when they?re discussing Rivendell scripts. It?s certainly not for the weather (it?s howling a cold southerly gale out there at the moment).
With Peter Jackson having mentioned in his Easter Break post over at his Facebook page that there?d be ?Rivendell scenes coming up?, does it seem too far-fetched to assume that Hugo Weaving is down in NZ prepping for The Hobbit?
Don?t forget to read the entire blog post over at The Noldor Blog.
Look who’s back!!!
Θεός απλά! Από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.Προβλέπω να γίνεται πολύ έπικ η ταινία.
Την είδα και εγώ την φώτο σήμερα και λίγο ηρέμησα. Ακούγαμε συνέχεια για ρόλους που δεν υπάρχουν στο βιβλίο και τίποτα για τον Ελροντ. Επιτέλους να πούμε.
ο τζακσον παχυνε παλι
[SPOILER]ελροοοοοντ :vibrate::vibrate:[/SPOILER]